majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
βαλε αναζητηση στον γκουγκλη και συγκρινε διαφορεςαπλα αναννεονω την ερωτηση μπας και την δει κανεις και ξερει να απαντησει...
Τα scott τι λενε αξιζουν?Μου τι λεει πολυ το scott gambler....
Ποσα διαθετεις πανω κατω ?οχι.απλα μαρεσει.δλδ ενα αλλο για βολτες και γυμναστικουλα τι προτινεις και μην μου πεις απο μακρο και πρακτικερ....
Ποσα διαθετεις πανω κατω ?
Δεν γνωριζω πολλα πολλα απο μαρκες αλλα ενα καλο για απλα πραγματα ξεκιναει απο 450 +Πολλα λεφτα για πεταμα διαθετει. Δε βλεπεις τι θελει να παρει;
Δεν γνωριζω πολλα πολλα απο μαρκες αλλα ενα καλο για απλα πραγματα ξεκιναει απο 450 +
Αν διαθετει 600 παιρνει ενα αρκετα καλο ποδηλατο για να κανει αυτο που θελει....
Μια και ειπες Παρνηθα,σας προτεινω να κανετε ποδηλαταδα τον δασικο δρομο(ασφαλτος)περιμετρικα της κορυφης, καπου 12-14 χιλιομετρα.Γεματη ελαφια!!!!!!!!!Τυπε εχεις σκοπο να κατεβεις καθετα την Παρνηθα;
Μια και ειπες Παρνηθα,σας προτεινω να κανετε ποδηλαταδα τον δασικο δρομο(ασφαλτος)περιμετρικα της κορυφης, καπου 12-14 χιλιομετρα.Γεματη ελαφια!!!!!!!!!
Αληθεια λεω βρε.....Ναι, σωστα.
Εχει πολλους κεραταδες που ψαχνουν τις γυναικες τους στα ξεφωτα...
Ανεβα τωρα και αν δεις μπροστα στην Αγια Τριαδα ελαφια μην εκπλαγεις και ειναι και ηρεμα με την εννοια οταν σε βλεπουν δεν τρεχουν να κρυφτουν αλλα παντα σε εχουν σε αποσταση.Κάποτε είχε και ένα ωραιότατο δάσος. >
Τα ελάφια τι βόσκουν τώρα φίλε, πέτρες;
Δε μου έχει κάνει καρδιά να ξαναπάω στα "ψηλά" της Πάρνηθας μετά τη φωτιά αλλά από ότι έχω καταλάβει όλη η νότια και η δυτική πλευρά του περιεφεριακού πρέπει να είνα καμμένα;
Πάντως αν ενδιαφέρεστε για διαδρομούλες στην Πάρνηθα, μπορώ να ποστάρω μερικές περιγραφές αν καταφέρω να ξεθάψω το χάρτη