Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ούτε καν να περπατήσω 10 λεπτά δεν μπορώ με τη ζέστη, που να πάω και βόλτα με το ποδήλατο μες το μεσημέρι σαν την τρελή..

Εγώ, αν μπορούσα, θα πήγαινα σε μια παραλία θα νοίκιαζα ένα θαλάσσιο ποδήλατο - η άσκηση - και θα έκανα και τις βουτιές μου.
Συνδιασμός ποδήλατο και κολύμπι!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.467
Πόντοι
25.467
Εγώ, αν μπορούσα, θα πήγαινα σε μια παραλία θα νοίκιαζα ένα θαλάσσιο ποδήλατο - η άσκηση - και θα έκανα και τις βουτιές μου.

Αν το σετάρετε και με  ενοικίαση Θηλυκών υπάρξεων.... Ο συνδυασμός θα γίνει τριπλός και με, ίσως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ωωω τέλειο! Πέρυσι στις διακοπές ήμασταν παρέα κι είχαμε πάρει θαλάσσιο ποδήλατο που έχει και τσουλήθρα χαχα. Πρώτη φορά έκανα κι είχα ενθουσιαστεί!
Σαν το κανό όμως δεν έχει. :cheesy:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν έχω συνηθίσει να έχω το δάπεδο ως επίπεδο. Σας υπόσχομαι όμως ότι θα προσπαθήσω.

Παρακαλώ, όπως αφήσετε την ιδία να κρίνει...

εκεί πάντως στηρίζεσαι  ,θέλοντας και μή.

παρακαλώ είναι,  αυτονόητο

:grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.467
Πόντοι
25.467
εκεί πάντως στηρίζεσαι  ,θέλοντας και μή.

Σε αυτό δεν έχετε άδικο. Το Πί που με στηρίζει, στηρίζεται και αυτό με την σειρά του στο δάπεδο. Τελικά είχα δίκιο. Είσθε πανέξυπνος. Όλη την φαιά ουσία την πήρατε εσείς.  :cool2:

[size=2pt]Κοιτάξατε τα π.μ. σας;[/size]

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αν το σετάρετε και με  ενοικίαση Θηλυκών υπάρξεων.... Ο συνδυασμός θα γίνει τριπλός και με, ίσως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μπα δεν χρειάζεται ενοικίαση για τη θηλυκή ύπαρξη.
Άμα πω "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?" όλο και κάποια θα ακολουθήσει οικιοθελώς.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλο το ποδηλατο για βολτιτσες
Πριν λιγο καιρο μου εκλεψαν ενα που ειχα παρει δυο μηνες
και πηρα αυτο το οποιο το δενω πλεον με 4 αλυσιδες εκ των οποιων η μια με συναγερμο !!!!!!

Το βρηκα πολυ καλυτερο απο το αλλο που μου εκλεψαν τοσο στον δρομο οσο και στην ανεση ....

Συνημμένα

• grmultigom.jpg
    grmultigom.jpg
    285,2 KB · Εμφανίσεις: 13

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και πηρα αυτο το οποιο το δενω πλεον με 4 αλυσιδες εκ των οποιων η μια με συναγερμο !!!!!!

υπάρχουν αλυσίδες με συναγερμό? :huh:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
υπάρχουν αλυσίδες με συναγερμό? :huh:
βασικα για μηχανη ειναι αλλα την εβαλα αναγκαστικα γιατι μπαινουν πολλοι στην πολυκατοικια μου

230 ευρω κοστιζει η συγκεκριμενη με καρτα κλειδιου και ενσωματωμενο φως στο κλειδι και ειναι οτι πιο ακριβο βρηκα στο μαγαζι ενος φιλου μου
που μου την αφησε σε πολυ φιλικη τιμη

το σπαστικο της ιστοριας εινμξαι οτι αναγκαζομαι πλεον να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω 4 αλυσιδες .....

φαντασου οτι σε μια εβδομαδα που το πηρα το δευτερο παραλιγο να το κλεψουν εξω απο καταστημα που ειχα παει για δουλεια και το ειχα κλειδωμενο με χοντρη αλυσιδα κι εκει  :priest: :priest: :priest: :priest:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Το βρηκα πολυ καλυτερο απο το αλλο που μου εκλεψαν τοσο στον δρομο οσο και στην ανεση ....
να παρεις μια αλυσιδα για μηχανες,εγω τετοια εχω,και βεβαια προσοχη οσο ειναι δυνατον το σημειο που το βαζεις να ειναι κοντα σε καποιο εμπορικο μαγαζι

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
να παρεις μια αλυσιδα για μηχανες,εγω τετοια εχω,και βεβαια προσοχη οσο ειναι δυνατον το σημειο που το βαζεις να ειναι κοντα σε καποιο εμπορικο μαγαζι
εξω οταν βγαινω το δενω με τετοιου τυπου αλυσιδα ....

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 17

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
βασικα για μηχανη ειναι αλλα την εβαλα αναγκαστικα γιατι μπαινουν πολλοι στην πολυκατοικια μου

230 ευρω κοστιζει η συγκεκριμενη με καρτα κλειδιου και ενσωματωμενο φως στο κλειδι και ειναι οτι πιο ακριβο βρηκα στο μαγαζι ενος φιλου μου
που μου την αφησε σε πολυ φιλικη τιμη

το σπαστικο της ιστοριας εινμξαι οτι αναγκαζομαι πλεον να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω 4 αλυσιδες .....

Αιντε θυμα, αιντε ψωνιο...

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

Απο τον Κασιματη στην Βουλιαγμενης το πηρες? Με τοσες αλυσιδες το βαραινεις πολυ το ποδηλατο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Απο mountain bike ποιες πιστευετε οτι ειναι οι καλυτερες μαρκες?ας μπορει καποιος να ενημερωσει..?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Απο mountain bike ποιες πιστευετε οτι ειναι οι καλυτερες μαρκες?ας μπορει καποιος να ενημερωσει..?

αναλογως τι θες!!1

Απο το Πρακτικερ πριν 2 μήνες πήρα ποδήλατο!!
Outdor born to run 2, με 21 ταχύτητες Shimano, μπρος πισω αναρτηση και δισκοφρενα!! Μια χαρά είναι!!!

Επίσης απο τη δουλειά με κλήρωση πήρα ένα Wildcat αλλα δε θυμάμαι τι μηχανισμό ταχυτήτων έχει!!!
Χωρίς αναρτήσεις και δισκόφρενα!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πολύ φοβάμαι ότι τέτοιες εικόνες θα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.
Κυριακή μεσημέρι με 37 βαθμούς μετά τη Βάρκιζα προς Σούνιο 2 (ΔΥΟ) ποδηλάτες πιάνουν ΟΛΗ τη δεξιά λωρίδα και πάνε συζητώντας προκαλώντας απίστευτο μποτιλιάρισμα.
Ίσως κάποιες μέρες της εβδομάδας σε κάποιους δρόμους πρέπει να ισχύουν περιορισμοί για τα ποδήλατα όπως και για τα φορτηγά.
Είμαι fun του ποδηλάτου όμως  πρέπει υπάρχει και λογική.   

κυρίως ποδηλάτες που κάνουν προπόνηση είναι....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τα scott τι λενε αξιζουν?Μου τι λεει πολυ το scott gambler....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom