Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Δεν ειναι θεμα site αλλα της Royal Mail International οπως και των δικων μας Ελληνικων ταχυδρομειων

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
από κούρσες δεν γνωρίζω , είμαι άσχετος...
μια ζωή mountain καβαλάω..

αυτό που γνωρίζω πάντως είναι πως τα Cube, σαν γνήσια γερμανικά προιόντα έχουν πολύ καλή αξιοπιστία, ποιοτητα κατασκευής και καλή σχέση τιμής-ποiότητας..
άλλες γερμανικές μάρκες εαν θες να κοιτάξεις που αξίζουν , ειναι:
Corratec
Stevens
Focus
Univega

Τα Focus μου βγαζουν μια φτηνια.
Σε καμια περιπτωση δεν λεω πως ειναι κακα/ασχημα ποδηλατα,
απλα στο δικο μου ματι δεν ταιριαζουν!  :dunno:

Τωρα τις αλλες τις μαρκες δεν τις εχω ψαξει και θα κανω μια ερευνα να δω τι παιζει!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=86844&catid=7]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=86844&catid=7[/url]

Σάλο έχει προκαλέσει στην Βρετανία βίντεο που δείχνει έναν οδηγό να κατεβαίνει από το αμάξι και να χτυπάει ποδηλατιστή.
Όλα έγιναν στο Νότιο Λονδίνο. Ο ποδηλατιστής βρισκόταν στον δρόμο κανονικά στην άκρη μάλιστα για να μην εμποδίζει την διέλευση τον οχημάτων. Όπως είπε ο ίδιος ξαφνικά άρχισε να ακούει κορναρίσματα και είδε πίσω του ένα αυτοκίνητο που ήθελε να τον περάσει. Εκείνη την ώρα από την αντίθετη λωρίδα ερχότανε ένα λεωφορείο και ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν χωρούσε να περάσει. Έτσι εκνευρίστηκε όπως είπε αργότερα από τον ποδηλατιστή γιατί δεν έκανε στην άκρη.

Όμως σε αντίθεση με την χώρα μας, οι ποδηλατιστές έχουν ίσα δικαιώματα με τους οδηγούς αυτοκινήτων. Και ο συγκεκριμένος ποδηλατιστής μάλιστα δεν εμπόδιζε καθόλου την κυκλοφορία αφού ήταν όντως στην άκρη του δρόμου. Όμως ο οδηγός αυτός ήταν πολύ οξύθυμος.

Αποτέλεσμα αφού κατάφερε να περάσει τον ποδηλατιστή σταμάτησε και κατέβηκε και γρονθοκόπησε τον ποδηλατιστή ρίχνοντας τον και στο έδαφος.

Ευτυχώς ο νεαρός ποδηλατιστής δεν έπαθε μεγάλη ζημιά και ο οξύθυμος οδηγός συνελήφθη λίγο αργότερα. Καλό θα του κάνει να τον αφήσουν λίγο καιρό στη φυλακή και να του πάρουν και το δίπλωμα μπας και συνέλθει.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πολύ φοβάμαι ότι τέτοιες εικόνες θα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.
Κυριακή μεσημέρι με 37 βαθμούς μετά τη Βάρκιζα προς Σούνιο 2 (ΔΥΟ) ποδηλάτες πιάνουν ΟΛΗ τη δεξιά λωρίδα και πάνε συζητώντας προκαλώντας απίστευτο μποτιλιάρισμα.
Ίσως κάποιες μέρες της εβδομάδας σε κάποιους δρόμους πρέπει να ισχύουν περιορισμοί για τα ποδήλατα όπως και για τα φορτηγά.
Είμαι fun του ποδηλάτου όμως  πρέπει υπάρχει και λογική.   

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πολύ φοβάμαι ότι τέτοιες εικόνες θα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.
Κυριακή μεσημέρι με 37 βαθμούς μετά τη Βάρκιζα προς Σούνιο 2 (ΔΥΟ) ποδηλάτες πιάνουν ΟΛΗ τη δεξιά λωρίδα και πάνε συζητώντας προκαλώντας απίστευτο μποτιλιάρισμα.

Είμαι fun του ποδηλάτου όμως  πρέπει υπάρχει και λογική.   

Πολύ πιθανό να γίνει όντως.
Φταίνε και οι δύο πλευρές βέβαια.

Ίσως κάποιες μέρες της εβδομάδας σε κάποιους δρόμους πρέπει να ισχύουν περιορισμοί για τα ποδήλατα όπως και για τα φορτηγά.

Όχι βέβαια! Τι σόι λογική είναι αυτή?
Κι εμένα έχουν πάει να με τρακάρουν άπειροι, πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν αμάξια? Καλά ναι, καλό θα ήταν  :P αλλά δεν πάει έτσι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Nτάξει σε αυτή τη χώρα το τόσο το χουμε κάνει τόσο. Ποδήλατο είναι μη τρελαίνεστε. Και εγώ είχα ποδήλατο από τα 4 αλλά δε το κανα θέμα. Ούτε κοινωνικό ζήτημα ούτε το γραφα στο ίντερνετ και τις εφημερίδες.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
...πολλές φορές σκεφτομαι ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν διαθέτουν ίχνος ..φαιάς ουσιάς στην γκλάβα τους :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Nτάξει σε αυτή τη χώρα το τόσο το χουμε κάνει τόσο. Ποδήλατο είναι μη τρελαίνεστε. Και εγώ είχα ποδήλατο από τα 4 αλλά δε το κανα θέμα. Ούτε κοινωνικό ζήτημα ούτε το γραφα στο ίντερνετ και τις εφημερίδες.

Γι'αυτό τα γράφουμε στο συγκεκριμένο θρεντ κι όχι σε όλο το φόρουμ. Κάποιους τους απασχολεί, τι να κάνουμε τώρα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
...πολλές φορές σκεφτομαι ότι οι περισσότεροι έλληνες δεν διαθέτουν ίχνος ..φαιάς ουσιάς στην γκλάβα τους :rockon:

Αφού την πήρατε όλη εσείς και οι υπερήρωες, τί να περισσέψει και για μας τους υπόλοιπους;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Εδώ δημιουργήθηκε πολιτικό κόμα με σήμα το ποδήλατο. Τι ψάχνεις τώρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εδώ δημιουργήθηκε πολιτικό κόμα με σήμα το ποδήλατο. Τι ψάχνεις τώρα.

Tην τρίχα τριχιά πάντα θα κάνει ο έλληνας. Η γραφικότητα ξεπερνά κάθε όριο. Ντάξει έχουμε ξεφύγει.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ενα καλο καπελο και μια nivea....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν θα καταλήξετε αν λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ούτε καν να περπατήσω 10 λεπτά δεν μπορώ με τη ζέστη, που να πάω και βόλτα με το ποδήλατο μες το μεσημέρι σαν την τρελή..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Ενα καλο καπελο και μια nivea....

Και ένα παγούρι με νερό ή καλλίτερα κάποιο ισοτονικό ρόφημα.

Ούτε καν να περπατήσω 10 λεπτά δεν μπορώ με τη ζέστη, που να πάω και βόλτα με το ποδήλατο μες το μεσημέρι σαν την τρελή..

Μέχρι το 1922 που ήμουν περίπου 16 ετών, δεν είχα πρόβλημα. Τότε δεν υπήρχαν βέβαια και προβλήματα όπως κυκλοφοριακό, μόλυνση ατμόσφαιρας, φαινόμενο θερμοκηπίου κ.λ.π.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αφού την πήρατε όλη εσείς και οι υπερήρωες, τί να περισσέψει και για μας τους υπόλοιπους;

σου ....................μιλάω σοβαρά, και απαιτώ ....να τηρείς το αυτό επίπεδο! :think: :2funny:

όσο για τι βελβούλα την προσέχουμε ιδίαιτερα, και δεν χρειάζεται τις υποδείξεις σου  :o :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
σου ....................μιλάω σοβαρά, και απαιτώ ....να τηρείς το αυτό επίπεδο! :think: :2funny:

Δεν έχω συνηθίσει να έχω το δάπεδο ως επίπεδο. Σας υπόσχομαι όμως ότι θα προσπαθήσω.

όσο για τι βελβούλα την προσέχουμε ιδίαιτερα, και δεν χρειάζεται τις υποδείξεις σου  :o :2funny:

Παρακαλώ, όπως αφήσετε την ιδία να κρίνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom