Νέα

Ποδήλατο: η τρέλλα πάει στα βουνά ή κυκλοφορεί και στην πόλη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newcummer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
βασικα καληνυχτα σε ολους τους καβαλαρεους....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λοιπον καληνυχτω...velvy μου εδωσες ωραια ιδεα με τα combo ride...εισαι αστερι....

Είναι πακέτο να ξέρεις. Σοβαρά. Εγώ είχα πάει στην πιο εύκολη εκδρομή.
Πάτα στο φέις combo rides να δεις τι διοργανώνουν.

Καληνύχτα!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
Είναι ποδήλατο για χαλαρές βόλτες, city. Μια χαρά είναι και ιδανικο για μένα και την μέση μου που έχω θέμα.

Αφού έχεις την μεση σου ,πρέπει να πάρεις ενα ακριβό ποδήλατο ,και να ρυθμίσεις τις αποστάσεις καθίσματος -τιμονιού ,για να επιτύχεις την βέλτιστη γωνία .

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
....βασικα ενα τελευταιο και κλεινω..επειδη ακριβος το ειδα το λεω. αλλα επειδη εχω κανει 3-4 μερες μονος στην ευβοια αλλα και με παρεα ειναι ακριβος αυτο που μου αρεσει.....καληνυχτα..... :kissass:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
....βασικα ενα τελευταιο και κλεινω..επειδη ακριβος το ειδα το λεω. αλλα επειδη εχω κανει 3-4 μερες μονος στην ευβοια αλλα και με παρεα ειναι ακριβος αυτο που μου αρεσει.....καληνυχτα..... :kissass:

Είχαν πάει και Εύβοια. Ψάξε το τότε, θα ενθουσιαστείς!

Count_Cagliostro

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Απελπίζομαι στις ανηφόρες αλλά μετα το πακέτο από ένα combo ride στην Αίγινα, κάααπως τις καταφέρνω. Αλλά ντάξει, τις μισώ.

Οι ανηφόρες είναι φίλοι μας (τρίβοντας τα χέρια)

Αν δεν υπήρχαν πως θα το σπάγαμε στις κατηφόρες;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αφού έχεις την μεση σου ,πρέπει να πάρεις ενα ακριβό ποδήλατο ,και να ρυθμίσεις τις αποστάσεις καθίσματος -τιμονιού ,για να επιτύχεις την βέλτιστη γωνία .

Είναι ακριβό αρκετά βασικά, και είναι σε όρθια θέση ο κορμός, όχι όπως στα μάουντεν που σκύβεις πολύ. Με αυτό δεν έχω θέμα. Με άλλα με είχε γαμήσει. :-

Οι ανηφόρες είναι φίλοι μας (τρίβοντας τα χέρια)

Αν δεν υπήρχαν πως θα το σπάγαμε στις κατηφόρες;

Tις μισώωωωωωω! Απλά σκέφτομαι τους κοιλιακούς και κάααπως με παρηγορεί.
Αχ κατηφόρες! :cheesy:

Count_Cagliostro

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Tις μισώωωωωωω! Απλά σκέφτομαι τους κοιλιακούς και κάααπως με παρηγορεί.
Αχ κατηφόρες! :cheesy:

Ε, τότε σου προτείνω να κάνεις την κατάβαση του Βουραϊκού από τα Καλάβρυτα στο Διακοπτό - μόνο κατηφόρα !

Θα χρειαστείς ένα ΜΤΒ, ένα φακό για τις σύραγγες και μια καινούρια μέση όταν φτάσεις κάτω  :grin:

Προσοχή! Μετά από βροχή έχει λιθοπτώσεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ε, τότε σου προτείνω να κάνεις την κατάβαση του Βουραϊκού από τα Καλάβρυτα στο Διακοπτό - μόνο κατηφόρα !

Θα χρειαστείς ένα ΜΤΒ, ένα φακό για τις σύραγγες και μια καινούρια μέση όταν φτάσεις κάτω  :grin:

Προσοχή! Μετά από βροχή έχει λιθοπτώσεις

Μακάρι να είχα παρέα για τέτοια. Και κατάλληλο ποδήλατο. Και καλύτερη μέση.
:P

Count_Cagliostro

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι να είχα παρέα για τέτοια. Και κατάλληλο ποδήλατο. Και καλύτερη μέση.
:P

Κάνε το με τα πόδια τότε - απολαμβάνεις και το τοπίο.

Όσο για παρέα μπες στο site της ομοσπονδίας ορειβασίας - αναρριχισης. Έχει links όλα τα site των συλλόγων. Σε αυτα θα βρεις το πρόγραμμα των εκδρομών τους και οι περισσοτεροι δέχονται και επισκέπτες για απλές πεζοπορίες όπως αυτή

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κάνε το με τα πόδια τότε - απολαμβάνεις και το τοπίο.

Όσο για παρέα μπες στο site της ομοσπονδίας ορειβασίας - αναρριχισης. Έχει links όλα τα site των συλλόγων. Σε αυτα θα βρεις το πρόγραμμα των εκδρομών τους και οι περισσοτεροι δέχονται και επισκέπτες για απλές πεζοπορίες όπως αυτή

Φέτος λέω μήπως κάνω τίποτα τέτοιο. Αλλά κάθε φορά έτσι λέω και δεν κάνω τπτ..
Ευχαριστώωω πάντως!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ποδηλατο μπρομπτον εχει κανεις εδω μεσα ?τα ειδα αλλα ειν πανακριβα . δεν ξερω αν αξιζουν 1000 ευρω καιβαλε...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ενδιαφερομαι για μαουνταιν με αναρτησεις και δισκοφρενα μεχρι 500 ευρω και απο μαρκες τις γνωστες οπως.....giant,scott,specialized,kola....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ενδιαφερομαι για μαουνταιν με αναρτησεις και δισκοφρενα μεχρι 500 ευρω και απο μαρκες τις γνωστες οπως.....giant,scott,specialized,kola....

gatsoulis.gr
kassimatis.gr
cyclist.gr

και γενικά γκούγκλαρε φιακαταστήματα... όλο και κάτι θα βρεις...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Με μπρος και πισω αναρτηση, καλο δεν δρισκεις κατω απο 2.000. Εχει κατι κινεζικα για 750 αν ψαξεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θέλω και εγώ κάποια βοήθεια επί του θέματος
Κοιτάω για mountain, full suspension , μπρος πίσω δισκόφρενα, αν είναι και 29er ακόμα καλύτερα.
τιμή μέχρι 700-800 ευρώ.
έχω στο νου μου το Ideal vsr Comp αλλά θέλω να πάρω γνώμες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
με 2000 παίρνεις ποδήλατο με ανθρακονήματα.
πολλά βάζεις.

Οχι μιλαμε αλουμινενιο. Αν θελεις ανθρακονηματα μιλας 3.600+

ΥΓ. Οι κατασκευαστες μολις αρχησαν να βγαζουν τα καινουργια 2012 μοντελα, και τα περισοοτερα θα ειναι 29αρια

Count_Cagliostro

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή βλέπω όλοι θέλετε full suspension ποδήλατα αναρωτιέμαι για τί χρήση; Downhill θα κάνετε; Χλωμό. Ο ΄ενας το θέλει για βολτίτσες, ο άλλος για γυμναστικούλα, άντε και κανενα x-country. Μια χαρά δηλαδή. Μόνο που ένα hardtail φτάνει και περισσεύει για αυτή τη χρήση και με τα λεφτά που θα δίνατε για ένα φουλ της πλάκας μπορείτε να πάρετε ένα καλό χαρντ. Όσο για τα δισκόφρενα, ναι χρειάζονται (όποιος έχει κατέβει κατηφόρα με βροχή ή λάσπες ξέρει) αλλά στην ουσία μόνο μπροστά.

Οπότε η συμβουλή μου, κοιτάξτε να πάρετε το καλύτερο hardtail  που γίνεται με τα λεφτά που διαθέτετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom