Σορρυ μαν.Μπερδεψα τα αβαταρ.Το εγραψα και στο ποστ μου.Και παλι συγνωμη
Παρε και αποτελεσματα απο το αβαταρ τις κοπελιας
Σορρυ μαν.Μπερδεψα τα αβαταρ.Το εγραψα και στο ποστ μου.Και παλι συγνωμη
θα της την πηραν απο το κινητο που ξεχασε στο ταξιΣορρυ μαν.Μπερδεψα τα αβαταρ.Το εγραψα και στο ποστ μου.Και παλι συγνωμη
Παρε και αποτελεσματα απο το αβαταρ τις κοπελιας
:oω ρε μαλάκες, την είχε και σε ολόσωμη; ΓΑΜΑΤΗ
ρητοτικη!φυσικα και αυτη ειναι,τι ερωτησεις ειναι αυτες;
την ποια;οριστε την κραξατε και τωρα το παιζει μονη της
αυτό έκανα και το καταευχαριστήθηκα μπορώ να πωοριστε την κραξατε και τωρα το παιζει μονη της
με τις υγειες σουαυτό έκανα και το καταευχαριστήθηκα μπορώ να πω
για πες,καυλωσε μας να χυσουμε πουτανακιαυτό έκανα και το καταευχαριστήθηκα μπορώ να πω
Είσαι πολύ αστείοςμε τις υγειες σου
εφυγαν τα χοντρα???
ευα πες τους πληζ οτι δεν ειμαι εγω γιατι με εχουν ταραξει στην καζουρα και τα πμ ολοι.....Είσαι πολύ αστείος
ευα πες τους πληζ οτι δεν ειμαι εγω γιατι με εχουν ταραξει στην καζουρα και τα πμ ολοι.....
ρε μλκα γλιτσα παλι μιλας στους κλωνους σου?ευα πες τους πληζ οτι δεν ειμαι εγω γιατι με εχουν ταραξει στην καζουρα και τα πμ ολοι.....
συγνωμη παραφερθηκα δεν μιλανε ετσι σε μια δεσποινιδα ποσο μαλλον οταν αυτη με αυτοθυσια κανει ακαουντ στο μπουρδελα για να μας ενημερωσει οτι το τριψιμο του μουνιου ειναι θερμαντικοΕίσαι πολύ αστείος
ρε συ εχεις κανενα νεο απο το μουνι τον γουλφακη;ρε μλκα γλιτσα παλι μιλας στους κλωνους σου?
καλα σου ειπε ρε γαιδουρι το κοριτσισυγνωμη παραφερθηκα δεν μιλανε ετσι σε μια δεσποινιδα ποσο μαλλον οταν αυτη με αυτοθυσια κανει ακαουντ στο μπουρδελα για να μας ενημερωσει οτι το τριψιμο του μουνιου ειναι θερμαντικο
χθες τον συναντησα ρε μαν ,λεει οτι πηδαει και εσενα και τους κλωνους σουρε συ εχεις κανενα νεο απο το μουνι τον γουλφακη;
Δεν εισαι εσυ???ευα πες τους πληζ οτι δεν ειμαι εγω γιατι με εχουν ταραξει στην καζουρα και τα πμ ολοι.....