gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα δεχεται μονο για αποψυξη ;)μηπωσ δεχεσε γκαβλια κατεψιγμενα κατα βοθλησην?
τα δεχεται μονο για αποψυξη ;)μηπωσ δεχεσε γκαβλια κατεψιγμενα κατα βοθλησην?
Πιστευεις και στον Αγιο Βασιλη;λαθος σκεπτικο....εγω πιστευω οτι ο γιασου ειναι εξαιρετο μελος της διαδικτυακης μας κοινοτητας,εξαιρετο τρολλ,ιστορικο μελος του μπου αν οχι και ιδρυτικο και παιζει να ειναι και αντμιν γιαυτο προσεχε τι λες.....επισης πιστευω οτι εχει πολυπλευρη μορφωση και παιδεια και πιστευω απο τα γραπτα του οτι ισως ειναι καθηγητης γλωσσολογιας στο καποδιστριακο ή μαθηματικων κατι τετοιο τελοσπαντων.... ;)
εγώ πάντως όταν κρυώνω, γουστάρω να μαλακίζομαι και να χαιδεύω το ζεστό μου μουνάκι με τα κρύα μου χέρια...
ψεματα λες.δεν σε πιστευωεγώ πάντως όταν κρυώνω, γουστάρω να μαλακίζομαι και να χαιδεύω το ζεστό μου μουνάκι με τα κρύα μου χέρια...
δε το είπα για να σας καυλώσω, η αλήθεια είναι, πολύ το γουστάρωμας καυλωσες τωρα... :S
γιεα σου Σωτηρη...ε Ευα ηθελα να πω!δε το είπα για να σας καυλώσω, η αλήθεια είναι, πολύ το γουστάρω
ότι κι αν φοράω, σε λίγο θα το βγάλωγια πες τι φορας...........................
μωρο ατελειωτοότι κι αν φοράω, σε λίγο θα το βγάλω
εννοειται!!!στην φωτο εσυ εισαι να υποθεσω?
οχι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηότι κι αν φοράω, σε λίγο θα το βγάλω
Φυσικα!εννοειται!!!
αβραμη εσυ εισαι;εγώ πάντως όταν κρυώνω, γουστάρω να μαλακίζομαι και να χαιδεύω το ζεστό μου μουνάκι με τα κρύα μου χέρια...
??????αβραμη εσυ εισαι;
Φυσικα!
Την εχω και σε πιο μεγαλη αν την θες
http://[URL unfurl="true"]www.uhull.com.br/wp-content/uploads/2010/12/14-thumb.jpg[/img[/URL]]
Λουτσα πρεπει να την εχεις βγαλει την φωτο .
[/quote][QUOTE="lagoudakis, post: 3450229"]
αβραμη εσυ εισαι;
[/quote]
:2funny:
φυσικα και αυτη ειναι,τι ερωτησεις ειναι αυτες;στην φωτο εσυ εισαι να υποθεσω?