lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
α τον μαλακαΕγω οχι μονο δεν κρυωνω Χεζω κιολας [youtube=425,350]dcAwuQgw9Ic[/youtube]
α τον μαλακαΕγω οχι μονο δεν κρυωνω Χεζω κιολας [youtube=425,350]dcAwuQgw9Ic[/youtube]
τυπε ,ο underw λες να επεδιωξε συναντηση με τον πορνομεταναστη;δικε μου εκεινος ο τυπος ηταν τρομερη μορφη
η κριτικη του ηταν κορυφαια
τυπε αυτο θα πρεπει να γινει μονο αν παει μαζι του και ο γκιασου,που ειναι και ειδικος στην μερεντα.τυπε να βαλει και ενα βιντεο να χεζει μεσα σε δωματιο απο μπουρδελο
τυπε αυτο θα πρεπει να γινει μονο αν παει μαζι του και ο γκιασου,που ειναι και ειδικος στην μερεντα.
Τυπε μου ποια ειναι η μεθοδος του Νευτωνα θα του πεταμε μηλα στην κεφαλα?
Παντως εγω το υπολογισα σε 3.577 φορες την εβδομαδα, παρακαλειται να μπει ο Πικερ να επαληθευσει τους υπολογισμους μου.
τυπε αστον αυτον ψαχνει να βρει γκωνλικον ερωτα και ακαποτο με καποτα με μονο 9.99 ευρωτυπε αυτο θα πρεπει να γινει μονο αν παει μαζι του και ο γκιασου,που ειναι και ειδικος στην μερεντα.
τυπε μου θυμισες τα φοιτητικα μου χρονια αριθμητικη αναλυση λεγοταν το μαθημα
τυπε χτες ζαχαρωνε τον λαγουδακητυπε ,ο underw λες να επεδιωξε συναντηση με τον πορνομεταναστη;
τυπε χτες ζαχαρωνε τον λαγουδακη
τωρα κολλαει και στον δημητρακη?
μια φιλικη κουβεντα ειχαμε.....ακου ζαχαρωνετυπε χτες ζαχαρωνε τον λαγουδακη
τωρα κολλαει και στον δημητρακη?
υπηρχε μια τρυφεροτητα και ενας ερωτισμος ομως τυπεμια φιλικη κουβεντα ειχαμε.....ακου ζαχαρωνε
νομιζεις;υπηρχε μια τρυφεροτητα και ενας ερωτισμος ομως τυπε