Νέα

πω πω τι κριο καμει εξω?σασ σηκωνετε με την παγωνια?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πω πω τι κριο καμει εξω?σασ σηκωνετε με την παγωνια?

• ναι μοθ σηκωνετε απο -40 και πανω εχω αντιψηκτικο μποθτνοζν

Ψήφοι: 32 50,0%
  • εχει γινει γαριδακι μιλαμε με το ψλοκριο!

Ψήφοι: 20 31,3%
  • δεν εχω μποθτσνοζν !

Ψήφοι: 1 1,6%
  • ειμε πισωγλεντησ ποθστραδελα

Ψήφοι: 11 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    64

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τυπε αυτο θα πρεπει να γινει μονο αν παει μαζι του και ο γκιασου,που ειναι και ειδικος στην μερεντα.

το τριο θα συμπληρωνε ο ΤΑΚΜΑΝ που θα χουφτωνε τα ριγκακια της τσατσας καθως αυτη θα καθαριζε τις κουραδες του πορνομεταναστη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε μου ποια ειναι η μεθοδος του Νευτωνα  :think:  θα του πεταμε μηλα στην κεφαλα?

Παντως εγω το υπολογισα σε 3.577 φορες την εβδομαδα, παρακαλειται να μπει ο Πικερ να επαληθευσει τους υπολογισμους μου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτο θα πρεπει να γινει μονο αν παει μαζι του και ο γκιασου,που ειναι και ειδικος στην μερεντα.
τυπε αστον αυτον ψαχνει να βρει γκωνλικον ερωτα και ακαποτο με καποτα με μονο 9.99 ευρω :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα αμα γραψεις πορνομεταναστης στην αναζητηση στο you tube θα σου φυγει η ψυχη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα Δημητριάδη για να βγάζεις σε βίντεο αυτές τις μαλακίες πληρώνεσαι τουλάχιστον;;; Γιατί αν το κάνεις τσάμπα ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,αυτούς που σε βγάζουν βίντεο (έτσι ακούγεται) είσαι τοπ μαλάκας :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Άντε πήγαινε φάε κανένα σουβλάκι,μιας και ήρθες ελλάδα,και μετά καν'την πάλι για ρωσία.....μας λένε που μας λένε κλέφτες....αν δουν οι ξένοι και σένα,θα μας πούνε και ανώμαλους :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom