πάντα όρθιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2020
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
Εσείς εκεί στην Αγία Βαρβάρα έχετε και μια οικογένειακη επιχείρηση τη Πίτσα Ρομά η κάνω λάθος??
όταν θα σου βάζω τη μυτζήθρα σου στον πάτο
θα σου πω
Εσείς εκεί στην Αγία Βαρβάρα έχετε και μια οικογένειακη επιχείρηση τη Πίτσα Ρομά η κάνω λάθος??
Έλα κλωνε σε καταλάβαμεόταν θα σου βάζω τη μυτζήθρα σου στον πάτο
θα σου πω
Έλα κλωνε σε καταλάβαμε
οπωτε θες σε περιμενω στη βουταΈλα κλωνε σε καταλάβαμε
που να παει εκανε μπανιοΈλα εδώ που μένω μωρέ στην Ερυθραία αλλά έχεις διαβατήριο?? Δεν θα σε αφήσουν να περάσεις.
σιγα πουσυ την ζαρτιερα μην σκισεις ακομη σε περιμενωοπωτε θες σε περιμενω στη βουτα
στειλε πμ για τα περετερω κοταρα
σε λίγο έτσι πως πάει ο pussy θα τον περιμένει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα!σιγα πουσυ την ζαρτιερα μην σκισεις ακομη σε περιμενω
Να συναντηθούμε τυπε μου αλλά πώς να σε γνωρίσω τα μόνα στοιχεία που έχω είναι Αγία Βαρβάρα και σκουρόχρωμος και όλοι εκεί κάτω είστε ίδιοι,στη βουτα ξέρω κόσμο αν με πάρει κάνα μάτι μαζί σου πια θα είναι είναι η θέση μου τι θα πω? Άσε που όλοι εσείς εκεί κάτω είστε ανεμβολιαστοι και τίγκα στον κωρονοιο!οπωτε θες σε περιμενω στη βουτα
το προβλημα ενα ειναι θα ανοιξης παρτιδες με την ασφαλειαΝα συναντηθούμε τυπε μου αλλά πώς να σε γνωρίσω τα μόνα στοιχεία που έχω είναι Αγία Βαρβάρα και σκουρόχρωμος και όλοι εκεί κάτω είστε ίδιοι,στη βουτα ξέρω κόσμο αν με πάρει κάνα μάτι μαζί σου πια θα είναι είναι η θέση μου τι θα πω? Άσε που όλοι εσείς εκεί κάτω είστε ανεμβολιαστοι και τίγκα στον κωρονοιο!
σε βγαλανε οι πακι στα φαναρια να πλενεις αμαξια ...οπωτε θες σε περιμενω στη βουτα
σε βγαλανε οι πακι στα φαναρια να πλενεις αμαξια ...
αλήθειες λέμε ...!!!ντροπη και αισχος εχετε μαζευτει ολοι εδω και κανιβαλιζεται ενα μαλακα
ντροπη σου ηθελες να ησουν σαν αυτον ???? σε ρωταωαλήθειες λέμε ...!!!
φτου φτου φτου ...ντροπη σου ηθελες να ησουν σαν αυτον ???? σε ρωταω
ειδες ξορκιζεις ολο αυτο....αυτος τι να κανει?? να αρχιζει να κλεβει και φωτιστικαφτου φτου φτου ...
ναι τύπε μου!Ο πάντα όρθιος τι έγινε τον έφαγε η μαρμάγκα ???