Νέα

Πλύσιμο Αυτοκινήτου-Πλυντήρια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Ρε παιδια την μπιχλιτσα πουμαζευουν τα κουμπακια γυρω γυρω στα τυφλα σημεια (δλδ εκει που δεν ακουμπαει το δαχτυλο) ξερει κανεις πώς βγαινει;

επίσης με τους εξαερισμους , πώς ακριβς μπορουμε να τους καθαρισουμε μεσα μεσα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε παιδια την μπιχλιτσα πουμαζευουν τα κουμπακια γυρω γυρω στα τυφλα σημεια (δλδ εκει που δεν ακουμπαει το δαχτυλο) ξερει κανεις πώς βγαινει;

1) Μπατονετα με οινοπνευμα.

2) Αναζητησε στο διαδικτυο βουρτσακια για καλοριφερ και εξαερισμους. Υπαρχουν.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
εγω γελαω με τους τυπους που πληρωνουν ξερω γω 5 ευρω για να πλενουν μονοι τους το αυτοκινητο τους :2funny:
χαχα κλαιω οποτε περναω και βλεπω τα μπαρμπαδια να βασανιζονται,
με 8-10 ευρω το δινω 3 στενα μακρια στο πλυντηριο και μου το φερνει εξω απτο σπιτι πεντακαθαρο μεσα-εξω. Ή πηγαινω στο πακιστανο στο βενζιναδικο, και με 5-6 ευρω μεσα εξω, αραζω βλεπω τις κωλαρες που δουλευουν την αντλια και καπνιζω στο απεναντι στενο, αγριοκοιτωντας τον τυπο στο πλυντηριο μην ξεχασει κανενα πατακι. :2funny:

Και οι αλλοι πληρωνουν για νερο και σαπουνι ρε μλκ χαχαχ.
Ορισμενοι ειναι τοσο απιστευτα μπαστουνοβλαχοι :2funny: ελατε απτο σπιτι μου, δωστε μου το 5ευρω και θα σας βγαλω εγω μανικα με πιεστικο ακροφυσιο και δωρο νεσκαφε φραπε:2funny::2funny::2funny::2funny:

Σε λιγο θα πληρωνουμε σε εστιατορια για να μας αφηνουν να μαγειρευουμε :2funny::2funny::2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πηγαινω στο πακιστανο στο βενζιναδικο, και με 5-6 ευρω μεσα εξω, αραζω βλεπω τις κωλαρες που δουλευουν την αντλια και καπνιζω στο απεναντι στενο,
Ελπιζω να μην εννοεις οτι εχει κωλάρα ο πακιστανος τύπε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Ελπιζω να μην εννοεις οτι εχει κωλάρα ο πακιστανος τύπε
kanoni-hot-babe-venzinadiko-shell-athina.jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ημερήσια ενημέρωση για βενζινάδικα με κωλαρες.
Δώσε διεύθυνση να ξεροχυσουμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ω να σου γαμησω.
Εδω που τα λεμε τύπε, κι εμενα με φτιαχνουν οι εργαζομενες σε βενζιναδικο.
Αραγε ειναι κατι σαν φετιχ?
Ξέρουν να χειρίζονται τη μάνικα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Ω να σου γαμησω.
Εδω που τα λεμε τύπε, κι εμενα με φτιαχνουν οι εργαζομενες σε βενζιναδικο.
Αραγε ειναι κατι σαν φετιχ?
Βασικα πολλες "βρωμικες" και αντρικες δουλειες μας φτιαχνει οταν τις κανουν γκομενες. Το βενζιναδικο ειναι λιγο λαιτ, αλλα ειναι συνυφασμενο με αντρα (πχ. λεμε ο βενζινάς της γειτονιας μου, οχι ομως η βενζινού), σε πιο εξτριμ θα λεγαμε μια δουλεια τυπου συνεργειο αυτοκινητων, που επισης ειναι φετιχ (και συναντιεται και σε αρκετες τσοντες, αρα εχει μια αλφα ζητηση).
Σκεφτεσαι, η αλλη ειναι σε μια δουλεια που πιανει λαδια βρωμιες βενζινες, τα χερια της και το κορμι της αντεχουν καταπονηση, αρα συμπεραινεις οτι και στο κρεβατι θα ειναι σκυλα και οτι δεν φοβαται να τον φαει στο κωλο. Νταξει αυτο το τελευταιο ειναι λιγο αυθαιρετο συμπερασμα :2funny:

75224_2168d62.jpg

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
εγω γελαω με τους τυπους που πληρωνουν ξερω γω 5 ευρω για να πλενουν μονοι τους το αυτοκινητο τους :2funny:
χαχα κλαιω οποτε περναω και βλεπω τα μπαρμπαδια να βασανιζονται,
με 8-10 ευρω το δινω 3 στενα μακρια στο πλυντηριο και μου το φερνει εξω απτο σπιτι πεντακαθαρο μεσα-εξω. Ή πηγαινω στο πακιστανο στο βενζιναδικο, και με 5-6 ευρω μεσα εξω, αραζω βλεπω τις κωλαρες που δουλευουν την αντλια και καπνιζω στο απεναντι στενο, αγριοκοιτωντας τον τυπο στο πλυντηριο μην ξεχασει κανενα πατακι. :2funny:

Και οι αλλοι πληρωνουν για νερο και σαπουνι ρε μλκ χαχαχ.
Ορισμενοι ειναι τοσο απιστευτα μπαστουνοβλαχοι :2funny: ελατε απτο σπιτι μου, δωστε μου το 5ευρω και θα σας βγαλω εγω μανικα με πιεστικο ακροφυσιο και δωρο νεσκαφε φραπε:2funny::2funny::2funny::2funny:

Σε λιγο θα πληρωνουμε σε εστιατορια για να μας αφηνουν να μαγειρευουμε :2funny::2funny::2funny:

skase

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Παρε εναν ατμοποιητη και κανε ολο το αυτοκινητο απο μεσα, η και αν θες και την μηχανη, και με ενα πανακι μετα καθαριζεις...
Με ευχαριστεις οποτε θελεις για το αποτελεσμα... :)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
Δώστε δέκα ευρώ ρε γιουφτοι να πλύνετε σε ένα βενζινάδικο το αυτοκινητάκι σας πολιτισμένα και ωραία από το να μου κάθεστε με κουβαδάκια και πανακια σα πλυστρες και να γελάει όλη η γειτονιά μαζί σας!!!

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
Δώστε δέκα ευρώ ρε γιουφτοι να πλύνετε σε ένα βενζινάδικο το αυτοκινητάκι σας πολιτισμένα και ωραία από το να μου κάθεστε με κουβαδάκια και πανακια σα πλυστρες και να γελάει όλη η γειτονιά μαζί σας!!!
:2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
192
Πόντοι
1

δε κάνουν καλή δουλειά ρε βλάχο
που θα μας κρίνεις κι όλας
τσομπάνη

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
Ετσι πλενονται τα αυτοκινητα

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
να φας το ντάτσουν μου
βρωμιάρη

να φας το ντάτσουν μου
βρωμιάρη
Μένω Νέα Ερυθραία τυπε έχω πόρσε καγιέν σιγά μην ασχοληθώ με κουβαδάκια και πανακια, αλλά εκεί εσείς εκεί στην Αγία Βαρβάρα με αυτά ασχολείστε, πιστεύεις ότι ανήκουμε στη ίδια κοινωνική τάξη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom