athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.710
- Πόντοι
- 12.756
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με φλογοβολογυναικεια χυσια ξερουμε πως καθαριζονται απο το πισω καθισμα
?
με φλογοβολογυναικεια χυσια ξερουμε πως καθαριζονται απο το πισω καθισμα
?
labiko...Κανα καλό για βιολογικό καθαρισμό στα Βόρεια Προάστια?
ΕΛΑ τυπε ολα καλα? εκανες νεο προφιλ?Καλημερα κ καλως ηρθα παλι! εχθες ειχα ασχημη εμπειρια μιας και αφου θα το επλενα ειπα να το κερωσω κιολας, αφου ο "μαστορας" με ρωτησε ποιο κερι κ εκατσα να τον ακουσω ... ηθελε λοιπον ο τυπος για 80 ευρω να τριψει βερνικι σε αμαξι 4ετων που φυλλασεται σε παρκιν κ να το περασει με το γαματο κερι του για να συντηρηθει το χρωμα σωστα λεει κ οτι το απλο κερι εινια μονο για 15 μερες να σε φυλλαξει απο καμια κοτσιλια κτλ... δε με βλεπει ουτε απ οξω αλλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας για τετοια λαμογια
καλημερα πουσι!! ναι εκανα νεο προφιλ, το σαητ ειναι πρεζα ενιοτε!! οσο για τα ζωα με την οπισθεν εχω πολλα στη γειτονια γι αυτο παρκινΕΛΑ τυπε ολα καλα? εκανες νεο προφιλ?
Πολυ καλά λόγια εχω ακουσει για ενα στην πλατεια Χαλανδριου πανω στην 25ης Μαρτιου (μαλλον clean car λεγεται) , Κλεινεις με ραντεβου και δεν καταφερα ποτέ να παω . Στο Mr Car wash διπλα στο μετρο "Αγια Παρασκευη" και σε αυτο στην Σωρού στο Μαρουσι που εχω πάει απλα οκ .Κανα καλό για βιολογικό καθαρισμό στα Βόρεια Προάστια?
Aν έχεις πάρει κάποιο μέτριο προς σοβαρό foam lance , κάνεις ΑΠΙΘΑΝΗ δουλειάΜαγκες εγω εχω ενα πιεστικο της Karcher χρονια κ το πλενω μονος οταν εχω χρονο.Προσφατα πηρα προεκταση με ενσωματωμενο δοχειο που πεταει αφρο ακριβως οπως στα πλυντηρια! Περιττο να σας πω τι γαματο πλυσιμο κανω! Μεσα απλη σκουπα κ σπρευ της Sonax,καθαριζει και αφηνει πολυ ωραια μυρωδια διακριτικη. Σκουπισμα τα νερα απεξω με πανι με μικρο'ί'νες.
και δεν εννοώ να πάμε να ρίξουμε ένα νερό μια σαπουνάδα ένα ξέπλυμα και γεια σας
εννοώ πως να το κάνουμε τζιτζί,σα καινούριο
απορίες :
η πίεση του πλυντηρίου κάνει κακό στο χρώμα?
η βούρτσα επίσης?
τι καθαριστικά χρησιμοποιούμε για το εσωτερικό?
Για τι μάρκα αυτοκινήτου μιλάμε τυπε??και δεν εννοώ να πάμε να ρίξουμε ένα νερό μια σαπουνάδα ένα ξέπλυμα και γεια σας
εννοώ πως να το κάνουμε τζιτζί,σα καινούριο
απορίες :
η πίεση του πλυντηρίου κάνει κακό στο χρώμα?
η βούρτσα επίσης?
τι καθαριστικά χρησιμοποιούμε για το εσωτερικό?
Η βουρτσα σιγουρα, επέλεξε κάποιο πλυντήριο που τα πλένουν με σφουγγάρι.
εγω το παω δινω τα κλειδια και με φωναζουν να παω να το παρω ετοιμο τζι τζι
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ με την εξής σειρά:
Σκούπα
Ατμοκαθαριστή
Κρέμα για εσωτερικά πλαστικά.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Βρέξιμο
Τρίψιμο με σπόγγο και σαμπουάν
Ξέπλυμα
Στέγνωμα
Πέρασμα μαλακό ή σκληρό κερί.
Turtle & Sonax.ωραίο αυτό με το ατμοκαθαριστή,δε το ήξερα μιας και δε προσφέρεται στα πλυντηρια που πάω
σκέτο αέρα έχουν και το κάνω πριν τη σκούπα
τι κρέμα βάζεις?
μιλάω για πλυντήρια τύπου λαμπίκο
τι κερί χρησιμοποιείς?
ωραίο αυτό με το ατμοκαθαριστή,δε το ήξερα μιας και δε προσφέρεται στα πλυντηρια που πάω
σκέτο αέρα έχουν και το κάνω πριν τη σκούπα
τι κρέμα βάζεις?
μιλάω για πλυντήρια τύπου λαμπίκο
τι κερί χρησιμοποιείς?