Νέα

Πλύσιμο Αυτοκινήτου-Πλυντήρια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Όταν θα μπει θά πει ότι του το πλενει η φιλιππινέζα κλασσ

Όταν θα μπει θά πει ότι του το πλενει η φιλιππινέζα κλασσικά
Τις παλιές εποχές μάλλον θα λες,γιατί την άλλη φορά τον είδα να το πλένει με ένα κουβά τρύπιο ούτε λάστιχο δε είχε.. :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
Τραβάει λάστιχο από τους γείτονες ο σείχης τών νοτίων προαστίων

megalos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
όντως γιατί δεν υπάρχουν μωράκια στα πλυντήρια και έχουν γεμίσει με πάκηδες?
θυμάμαι στην λεωφόρο αθηνών το βενζινάδικο που είχε μόνο γυναίκες στη μάνικα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το σύστημα.
Κοινωνικές διακρίσεις εις βάρος των μωρών. Τα μωρά τι θα κάνουν; Στη βίζιτα θα βγουν; Τώρα που το σκέφτομαι γιατί όχι; :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Με το κλασσικο σαμπουαν το πορτοκαλι το Sonax...χρονια τωρα...
Παρα πολυ καλο και οικονομικο....

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Γενικως οπως ειπαν και πιο πανω η sonax εχει ωραια καθαριστικα για το αυτοκινητο. Κι εγω αυτη προτιμω.

OP
OP
pussy wagon

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πειτε και κανα τιμιο πλυντηριο με ειδικες γνωσεις προς τα νοτια η κεντρο ανατολικες συνοικιες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
πειτε και κανα τιμιο πλυντηριο με ειδικες γνωσεις προς τα νοτια η κεντρο ανατολικες συνοικιες
bp Γουναρη του λες με το χερι να το πλυνει ...μια χαρα δουλιτσα κανουν

OP
OP
pussy wagon

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
bp Γουναρη του λες με το χερι να το πλυνει ...μια χαρα δουλιτσα κανουν
ξερεις τι θελω καπου να το πας με ραντεβου να ξερω θα το παω την ταδε ωρα θα περιμενω να το παρω να φυγω

OP
OP
pussy wagon

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν το σνομπαρω επειδη ειναι και βενζιναδικο μαζι

αλλα κανει καλη δουλεια ?

δε θελω να το παω εκει γιατι το παει και η δικια σου και επειδη ειμαι μεγαλο καμακι μην εχουμε κανα μπερδεμα

:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
δεν το σνομπαρω επειδη ειναι και βενζιναδικο μαζι

αλλα κανει καλη δουλεια ?

δε θελω να το παω εκει γιατι το παει και η δικια σου και επειδη ειμαι μεγαλο καμακι μην εχουμε κανα μπερδεμα

:confused:
ολα τα εχουμε δοκιμασει σχεδον αυτο οντως καθαριζει καλα το αμαξι..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.709
Πόντοι
12.756
μετα το κανετε μεσα στο πλυμενο αμαξι?
εχω καιρο να το κανω στο αμαξι και γενικα εξω αφου γαμηθηκε ο κορωνας..εξαλλου μενουμε μαζι δεν καιγομαι κιολας..καλοκαιρακι ομως θα παιξει :zfuck:παλι παραλια,θαλασσα κλπ

OP
OP
pussy wagon

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω καιρο να το κανω στο αμαξι και γενικα εξω αφου γαμηθηκε ο κορωνας..εξαλλου μενουμε μαζι δεν καιγομαι κιολας..καλοκαιρακι ομως θα παιξει :zfuck:παλι παραλια,θαλασσα κλπ
μαλιστα μαλιστα

σε ποιο υψος ειναι αυτο π λες ??

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
για λαμπικο παω καμια φορα τα καλοκαιρια και καμια φορα παω βραδυ αργα να περασει η ωρα

το λαμπικο ομως εχει μια βουρτσα που δεν την προτιμω σιγουρα θα κανει γρατζουνιες

δείτε: επ' ουδενί δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτή την πιο βρώμικη και σκληρή και από καρδιά ελλεϊνίδας, βούρτσα

τις προχωρημένες ώρες, απουσία ουράς άλλων πελατών, μπορείτε ίσως ως πρόχειρη λύση, να ρίξετε λίγο νεροσάπουνο εκεί, έπειτα ένα πέρασμα με δικό σας σφουγγάρι και μετά ξέπλυμα

βέβαια, αν είστε κάτοικος Νοτίων προαστίων, φρονώ ότι θα υπάρχει άπλα και πρακτική δυνατότητα για πλύσιμο με λάστιχο πέριξ της οικίας σας, οπότε είναι μάλλον το θέμα ότι βαριέστε να κουνηθείτε - η σπάνια και σύντομη παρουσία σας στον παρόντα ιστότοπο υποδηλώνει άλλωστε απουσία ελεύθερου χρόνου

γνωρίζω επιχείρηση με άμεσο, ικανοποιητικό και σχετικώς οικονομικό πλύσιμο αλλά εδρεύει στα Βόρεια, και εσείς ρίχνετε μέχρι και χυλόπιτες για χιλιομετρικούς λόγους :)

σε κάθε περίπτωση σας εφιστώ την προσοχή: ο χώρος της χειρωνακτικής περιποίησης του ΙΧ σας βρίθει ανωμάλων (όπως πχ τα φόρουμ παρασκευής espresso ή της μεταλ μουσικης) : με ειδικές ορολογίες, φροϋδικών προεκτάσεων αψιμαχίες/αναζήτηση επιβράβευσης και γενικά μη υγιείς υπερβολές. Προμηθευτείτε ένα αξιοπρεπές σαμπουάν και απορροφητικά πανάκια, ξυπνήστε 1 ώρα νωρίτερα την Κυριακή, βάλτε μια ωραία μουσικούλα και απλά κουνήστε λίγο τον μικροαστικό σας κώλο είτε με τυχαίες κινήσεις είτε με τα ψυχαναγκαστικά πάνω προς κάτω που προτείνουν οι σπασαρχίδες λάτρεις του...car detailing (...και τα αρχίδια μου κουνιόσαντο...λες και θα πάρουμε τις αψεγάδιαστες λαμαρίνες μαζί μας στην αιώνια κατοικία μας)

υπαρχουν πλυντηρια π στο πλενουν γυμνες εδω ελλαδα?
βεβαίως, αν συνάψετε σχέση με παντρεμένη ερωτευμένη, θα το διαπιστώσετε ιδιοίς όμμασι, να σας πλένει και ρούχα χαμογελαστή με τις ζαρτιέρες της, μετά από πολλαπλούς οργασμούς :)

υ.γ.
άποψη μου είναι να μην κάνετε τον κόπο πλυσίματος πριν το ταξίδι των 400χλμ, μέχρι να φτάσετε θα έχει λερωθεί πάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom