TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παιχτη εχω στειλει την στεισον την λιμο να τον μαζεψει ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζειΟ πάντα όρθιος τι έγινε τον έφαγε η μαρμάγκα ???
παιχτη εχω στειλει την στεισον την λιμο να τον μαζεψει ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζειΟ πάντα όρθιος τι έγινε τον έφαγε η μαρμάγκα ???
μαλακα με καταριεσε ...?ειδες ξορκιζεις ολο αυτο....αυτος τι να κανει?? να αρχιζει να κλεβει και φωτιστικα
Ελπίζω να είναι καλά πλυμένη στο χέρι και στεγνωμένη με δέρμα.παιχτη εχω στειλει την στεισον την λιμο να τον μαζεψει ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει
Στον μακαρίτη άρεσε να τα χαϊδεύει τα αμάξια και να τους μιλά, ζωή σε μας!!Ελπίζω να είναι καλά πλυμένη στο χέρι και στεγνωμένη με δέρμα.
Να τιμήσεις τον μακαρίτη που ήταν μερακλής.
Στον μακαρίτη άρεσε να τα χαϊδεύει τα αμάξια και να τους μιλά, ζωή σε μας!!
μηπως του αρεσε να χαιδευει τιποτα προβοσκιδεςΣτον μακαρίτη άρεσε να τα χαϊδεύει τα αμάξια και να τους μιλά, ζωή σε μας!!
γ@μηθηκες με τα καημενα τα ελεφαντακια ...μηπως του αρεσε να χαιδευει τιποτα προβοσκιδες
το νεο ιν στεκι της αθηνας ο τζιμμης πορταγΑμηθηκες με τα καημενα τα ελεφαντακια ...
η ντροπη ειναι στον κωλο...Ρε αλήτες ντροπή σας
σαββατο ελα βουτα μετα τις 23,30 θα σε περιμενωΝα συναντηθούμε τυπε μου αλλά πώς να σε γνωρίσω τα μόνα στοιχεία που έχω είναι Αγία Βαρβάρα και σκουρόχρωμος και όλοι εκεί κάτω είστε ίδιοι,στη βουτα ξέρω κόσμο αν με πάρει κάνα μάτι μαζί σου πια θα είναι είναι η θέση μου τι θα πω? Άσε που όλοι εσείς εκεί κάτω είστε ανεμβολιαστοι και τίγκα στον κωρονοιο!
που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοοο ...σαββατο ελα βουτα μετα τις 23,30 θα σε περιμενω
θα με καταλαβεις μαλακα
θα ερθω και εγω μαζι τουσαββατο ελα βουτα μετα τις 23,30 θα σε περιμενω
θα με καταλαβεις μαλακα
και εγω!θα ερθω και εγω μαζι του
θα παιξετε την τυφλομυγα ...και εγω!
Θα πλύνουμε αμάξια?
Παρασκευοσαββατοκυριακο είμαι Μύκονο ρε μαλακά στο εξοχικό στο συγκρότημα σιγά μην ψάχνω σκουρόχρωμους στα φανάρια της Βουλιαγμένης!σαββατο ελα βουτα μετα τις 23,30 θα σε περιμενω
θα με καταλαβεις μαλακα
Στον μακαρίτη άρεσε να τα χαϊδεύει τα αμάξια και να τους μιλά, ζωή σε μας!!
ωραια πεμπτη ελαΠαρασκευοσαββατοκυριακο είμαι Μύκονο ρε μαλακά στο εξοχικό στο συγκρότημα σιγά μην ψάχνω σκουρόχρωμους στα φανάρια της Βουλιαγμένης!
αυτος γυαλιζει θα τον καταλαβεις απο μακρυα ...Παρασκευοσαββατοκυριακο είμαι Μύκονο ρε μαλακά στο εξοχικό στο συγκρότημα σιγά μην ψάχνω σκουρόχρωμους στα φανάρια της Βουλιαγμένης!
αντεχει η σουφρα του...μαζευω προσφορες ..οσοι ερθετε θα υπαρχει διαχωρισμος το ποσες θα του ριξει ο καθενας μας θα ειναι ολα συμφωνημενα απο την αρχη... γιατι εχουμε και βαρβαρους εδω μεσα