cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.534
- Πόντοι
- 3.556
Πιο γκομενάκι αυτό που θα του γράψεις καλή κριτική για να σου κάνε έκπτωση??ωραια πεμπτη ελα
θα φερω και το γκομενακι μαζι να γελασουμε
Πιο γκομενάκι αυτό που θα του γράψεις καλή κριτική για να σου κάνε έκπτωση??ωραια πεμπτη ελα
θα φερω και το γκομενακι μαζι να γελασουμε
ναι ειμαι συγγραφεας και πουλαω ακριβα τις υπηρεσιες μουΠιο γκομενάκι αυτό που θα του γράψεις καλή κριτική για να σου κάνε έκπτωση??
εγω προσωπικα δεν θα τον πηδηξω λιγο τα αυτακια θα του χαιδεψωαυτος γυαλιζει θα τον καταλαβεις απο μακρυα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αντεχει η σουφρα του...
σε βλεπω να τσιμπας καινουριο δορυφορικο πιατο ...εγω προσωπικα δεν θα τον πηδηξω λιγο τα αυτακια θα του χαιδεψω
εγώ πάλι θα φέρω λάσπη, χώμα για να του λερώσω το αυτοκιίητο να δώ πως το πλένει!εγω προσωπικα δεν θα τον πηδηξω λιγο τα αυτακια θα του χαιδεψω
δεν πιανω καλα τογκο και οι λαγανες του θα βοηθησουν σιγουρα στην ληψησε βλεπω να τσιμπας καινουριο δορυφορικο πιατο ...
εχει αυτοκινητο ??? γιατι με τοσες ξουριες που λεει τι να πιστεψεις πιαεγώ πάλι θα φέρω λάσπη, χώμα για να του λερώσω το αυτοκιίητο να δώ πως το πλένει!
Πιστεύω αυτό θα τον πονέσει!
Τυπε το κόβω εδώ εσύ μου την έπεσες χωρίς λόγο και στην πέσανε μετά δέκα άτομα που δεν τα γνωρίζω καν,αυτό κάτι λέει και πρέπει να σε προβληματίσει καλή συνέχεια!!ναι ειμαι συγγραφεας και πουλαω ακριβα τις υπηρεσιες μου
ελα εσυ να τα ποουμε απο κοντα
η δικια μ ηδονιζεται στις κοντρες
καλο θα μ κανεις
ελα ναγελασουμε
μην του χαλας το ονειρο ...Τυπε το κόβω εδώ εσύ μου την έπεσες χωρίς λόγο και στην πέσανε μετά δέκα άτομα που δεν τα γνωρίζω καν,αυτό κάτι λέει και πρέπει να σε προβληματίσει καλή συνέχεια!!
λες να ειναι παρθενος ???μην του χαλας το ονειρο ...
λιγουρευτικε κανα 10αρια πουτσες τωρα ...
κριμα ειναι τετοιος κωλος να παει αγαμητος ...
απο τ αυτια ...λες να ειναι παρθενος ???
τωρα προβληματιστηκα θα στειλω τον ντεντεκτιβ σοχο να το ψαξειαπο τ αυτια ...
καλα εδεσε το γλυκο ...τωρα προβληματιστηκα θα στειλω τον ντεντεκτιβ σοχο να το ψαξει
κοτουλαΤυπε το κόβω εδώ εσύ μου την έπεσες χωρίς λόγο και στην πέσανε μετά δέκα άτομα που δεν τα γνωρίζω καν,αυτό κάτι λέει και πρέπει να σε προβληματίσει καλή συνέχεια!!
Θα το μπαχαλεψεις και εδώ τυπε?? Το συνεχίζεις??κοτουλα
ισχυει παντως φερε και τα δεκα ατομα μαζι σου
εσυ ξεκινησες πρωτος τυπεΘα το μπαχαλεψεις και εδώ τυπε??
Για δείξε μου ποτέ το ξεκίνησα!!εσυ ξεκινησες πρωτος τυπε
Ποιες πουτανες να φερουμε για εκκινηση λες?ΤΟ κολαμαξο μ σε παταει κατω
και οπωτε θες σε παω μια κοντρα βουλιαγμενης φλωρε
εδωειδαμε και εσάς απο την αγια Βαρβάρα που το θελετε το ντατσουν να γυαλιζει κιολας !!!
αρτεμης αλλα ειναι φακλανα και φοβαμαι μην τρομαξουν τ αλογαΠοιες πουτανες να φερουμε για εκκινηση λες?
όοοχι !εδω
αρτεμης αλλα ειναι φακλανα και φοβαμαι μην τρομαξουν τ αλογα
Γράφω πουθενά το ονομα σου η υπάρχει κάποια παράθεση με εσένα η είναι ο κλώνος σου και παρεξηγηθεικες??εδω
αρτεμης αλλα ειναι φακλανα και φοβαμαι μην τρομαξουν τ αλογα