You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλυντήρια ρούχων με κέρμα. Γνώμες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα omeredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.148
- Πόντοι
- 3.346
Ελλαδα οχι!
Ειναι νοικοκυρες οι Ελληνιδες τα πλενουν σπιτι.
Ειναι νοικοκυρες οι Ελληνιδες τα πλενουν σπιτι.
αξίζει μόνο αν κάνεις καλό promo, γράψε εδω ότι μαζεύει πολλούς gay και παίζουν πίπες και θα έχεις κόσμο φουλ ..... λεφτα δεν θα βγάλεις αλλά θα έχεις κόσμο και θα σ αγαπάνε όλοι που προσφέρεις μια ζεστή στέγηΈχει κάποιος εμπειρία ή γώση για πλυντήρια ρούχων με κέρματα ως επένδυση;
Αξίζει; Τι μπορεί να δίνει το μήνα;
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Σε περιοχή με αλλοδαπούς, ή σε περιοχή κοντά σε στρατόπεδο. Θυμάμαι χρυσές δουλειές κανανε κατι πλυντήρια στη Ρόδο.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.231
- Πόντοι
- 2.646
Όπως σου είπαν, σε νησιά με απαρτμεντς, στρατόπεδα κτλ. Βρες τίποτα αλλο
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Έχει κάποιος εμπειρία ή γώση για πλυντήρια ρούχων με κέρματα ως επένδυση;
Αξίζει; Τι μπορεί να δίνει το μήνα;
Φίλε μου κάλε αν θες να είσαι μπροστάρης άνοιξε ένα μαγαζί με πλύσιμο ρούχων στο χέρι σε σκάφη....
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Να βγω εκτός θέματος απολογούμενος στον νηματοθέτη.
Επιχειρηματικά αυτό που θα δουλεύει αγρίως στην Ελλάδα είναι οτιδήποτε έχει σχέση με την ΛΟΑΤΚΙ ?️??⚧️κοινότητα. Κυρίως διασκέδαση. Γελάστε όσο θέλετε. Θα το δείτε σε ένα δυο χρόνια το πολύ.
Επιχειρηματικά αυτό που θα δουλεύει αγρίως στην Ελλάδα είναι οτιδήποτε έχει σχέση με την ΛΟΑΤΚΙ ?️??⚧️κοινότητα. Κυρίως διασκέδαση. Γελάστε όσο θέλετε. Θα το δείτε σε ένα δυο χρόνια το πολύ.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
όταν λες διασκέδαση των μπουστηδων τι εννοεις τύπε;Να βγω εκτός θέματος απολογούμενος στον νηματοθέτη.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Φίλε μου καλέ εγώ όλα μου τα λεφτά από πούστηδες τα έχω βγάλει...Να βγω εκτός θέματος απολογούμενος στον νηματοθέτη.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
(Με τη διαφορά ότι εγώ σοβαρολογώ.)Φίλε μου καλέ εγώ όλα μου τα λεφτά από πούστηδες τα έχω βγάλει...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Κι εγώ...εμπόριο ξύλων κάνω...(Με τη διαφορά ότι εγώ σοβαρολογώ.)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Τι ξύλων, για έπιπλα κατασκευές κλπ; Ενδιαφέρον.Κι εγώ...εμπόριο ξύλων κάνω...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Καυσόξυλα...Τι ξύλων, για έπιπλα κατασκευές κλπ; Ενδιαφέρον.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ενδιαφέρομε να επενδύσολεω να ανοιξω ενα γκλορυ χολ με κερματα,στο ιδιο στυλ με τα μηχανηματα θα ειναι.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Άσχετο. Είχα πετύχει έναν τύπο, μικρό ηλικιακά, λίγο ευτραφή, στο instagram, που παρουσιαζόταν σαν μεγάλος επιχειρηματίας κλπ, με νυχτερινή ζωή, γόης κλπ wanna be διάσημος. Κώστας νομίζω, έκανε χορηγούμενες. Και μετά έμαθα πως ήταν απλά ένας έμπορος ξύλων, και μάλιστα "μπαμπαγιός" - δηλαδή είχε την επιχείρηση του μπαμπά του κληρονομήσει. Μικρόεπαγγελματίας δηλαδή. Που ουτε καν την έτρεχε... απλά μόστρα έκανεΚαυσόξυλα...
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Όχι εγώ είμαι αυτοδημιούργητος, έχω κάθετη μονάδα....από την κοπή του κούτσουρου μέχρι την τοποθέτηση στον πρωκτό του τα αναλαμβάνω όλα...και το after sales...Άσχετο. Είχα πετύχει έναν τύπο, μικρό ηλικιακά, λίγο ευτραφή, στο instagram, που παρουσιαζόταν σαν μεγάλος επιχειρηματίας κλπ, με νυχτερινή ζωή, γόης κλπ wanna be διάσημος. Κώστας νομίζω, έκανε χορηγούμενες. Και μετά έμαθα πως ήταν απλά ένας έμπορος ξύλων, και μάλιστα "μπαμπαγιός" - δηλαδή είχε την επιχείρηση του μπαμπά του κληρονομήσει.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό είναι καλό φίλε. Πρέπει να έχεις μεράκι στη δουλειά σου. Αν θέλεις υπαλλήλους έρχομαι (σοβαρολογώ). Ετοίμαζα και νήμα ανάλογο που αναζητώ εργασία.Όχι εγώ είμαι αυτοδημιούργητος, έχω κάθετη μονάδα....από την κοπή του κούτσουρου μέχρι την τοποθέτηση στον πρωκτό του τα αναλαμβάνω όλα...και το after sales...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@trovadouros31 πέραν της πλάκας γράφω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις