Νέα

Πλυντήρια ρούχων με κέρμα. Γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα omeredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.337
Πόντοι
206
Έχει κάποιος εμπειρία ή γώση για πλυντήρια ρούχων με κέρματα ως επένδυση;

Αξίζει; Τι μπορεί να δίνει το μήνα;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Ελλαδα οχι!
Ειναι νοικοκυρες οι Ελληνιδες τα πλενουν σπιτι.

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415

αξίζει μόνο αν κάνεις καλό promo, γράψε εδω ότι μαζεύει πολλούς gay και παίζουν πίπες και θα έχεις κόσμο φουλ ..... λεφτα δεν θα βγάλεις αλλά θα έχεις κόσμο και θα σ αγαπάνε όλοι που προσφέρεις μια ζεστή στέγη

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σε περιοχή με αλλοδαπούς, ή σε περιοχή κοντά σε στρατόπεδο. Θυμάμαι χρυσές δουλειές κανανε κατι πλυντήρια στη Ρόδο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.231
Πόντοι
2.646
Όπως σου είπαν, σε νησιά με απαρτμεντς, στρατόπεδα κτλ. Βρες τίποτα αλλο

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.377
Πόντοι
5.646
Για κάποιο λόγο δεν θα πήγαινα τα ρούχα μου σε τέτοιο κατάστημα...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Φίλε μου κάλε αν θες να είσαι μπροστάρης άνοιξε ένα μαγαζί με πλύσιμο ρούχων στο χέρι σε σκάφη.... :confused: :confused: :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Να βγω εκτός θέματος απολογούμενος στον νηματοθέτη.

Επιχειρηματικά αυτό που θα δουλεύει αγρίως στην Ελλάδα είναι οτιδήποτε έχει σχέση με την ΛΟΑΤΚΙ ?️‍??‍⚧️κοινότητα. Κυρίως διασκέδαση. Γελάστε όσο θέλετε. Θα το δείτε σε ένα δυο χρόνια το πολύ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Επιχειρηματικά αυτό που θα δουλεύει αγρίως στην Ελλάδα είναι οτιδήποτε έχει σχέση με την ΛΟΑΤΚΙ ?️‍??‍⚧️κοινότητα. Κυρίως διασκέδαση. Γελάστε όσο θέλετε. Θα το δείτε σε ένα δυο χρόνια το πολύ.
όταν λες διασκέδαση των μπουστηδων τι εννοεις τύπε; :undecided: :undecided: :undecided:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Φίλε μου καλέ εγώ όλα μου τα λεφτά από πούστηδες τα έχω βγάλει...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Άσχετο. Είχα πετύχει έναν τύπο, μικρό ηλικιακά, λίγο ευτραφή, στο instagram, που παρουσιαζόταν σαν μεγάλος επιχειρηματίας κλπ, με νυχτερινή ζωή, γόης κλπ wanna be διάσημος. Κώστας νομίζω, έκανε χορηγούμενες. Και μετά έμαθα πως ήταν απλά ένας έμπορος ξύλων, και μάλιστα "μπαμπαγιός" - δηλαδή είχε την επιχείρηση του μπαμπά του κληρονομήσει. Μικρόεπαγγελματίας δηλαδή. Που ουτε καν την έτρεχε... απλά μόστρα έκανε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Άσχετο. Είχα πετύχει έναν τύπο, μικρό ηλικιακά, λίγο ευτραφή, στο instagram, που παρουσιαζόταν σαν μεγάλος επιχειρηματίας κλπ, με νυχτερινή ζωή, γόης κλπ wanna be διάσημος. Κώστας νομίζω, έκανε χορηγούμενες. Και μετά έμαθα πως ήταν απλά ένας έμπορος ξύλων, και μάλιστα "μπαμπαγιός" - δηλαδή είχε την επιχείρηση του μπαμπά του κληρονομήσει.
Όχι εγώ είμαι αυτοδημιούργητος, έχω κάθετη μονάδα....από την κοπή του κούτσουρου μέχρι την τοποθέτηση στον πρωκτό του τα αναλαμβάνω όλα...και το after sales... :confused: :confused: :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Όχι εγώ είμαι αυτοδημιούργητος, έχω κάθετη μονάδα....από την κοπή του κούτσουρου μέχρι την τοποθέτηση στον πρωκτό του τα αναλαμβάνω όλα...και το after sales... :confused: :confused: :confused:
Αυτό είναι καλό φίλε. Πρέπει να έχεις μεράκι στη δουλειά σου. Αν θέλεις υπαλλήλους έρχομαι (σοβαρολογώ). Ετοίμαζα και νήμα ανάλογο που αναζητώ εργασία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@trovadouros31 πέραν της πλάκας γράφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom