You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλυντήρια ρούχων με κέρμα. Γνώμες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα omeredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Γενικότερα, στην Ελλάδα, με το που έρχεται κάτι ορμάνε όλοι να το κάνουν και γαμιέται. Ο λόγος; Γιατί απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σοβαρές μισθωτές εργασίες και όλοι τρέχουν να κάνουν κάτι δικό τουςΔε νομίζω ότι έχει μέλλον.. Καταρχήν δεν είναι νέα ιδέα. Υπάρχουν ήδη κάποια τέτοια πλυντήρια.. Αλλα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και από τα ήδη υπάρχοντα καθαρίστηρια.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Σοβαρά τώρα, ψάχνεις κάτι σε συγκεκριμένο τομέα;Γενικότερα, στην Ελλάδα, με το που έρχεται κάτι ορμάνε όλοι να το κάνουν και γαμιέται. Ο λόγος; Γιατί απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σοβαρές μισθωτές εργασίες και όλοι τρέχουν να κάνουν κάτι δικό τους
Βάση κάποιον σπουδών ή προϋπηρεσίας;
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Έλα ινμποξ να μιλήσουμε.Σοβαρά τώρα, ψάχνεις κάτι σε συγκεκριμένο τομέα;
Βάση κάποιον σπουδών ή προϋπηρεσίας;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Από περιέργεια ρωτάω, δεν νομίζω πως είμαι σε θέση να σε βοηθήσω.Έλα ινμποξ να μιλήσουμε.
Αλλά αν δεν θες να απαντήσεις εδώ στείλε πμ.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.641
- Πόντοι
- 3.556
τύπε μηπως παιρνας καμια ερωτική απογοήτευση και το γύρισες στη φιλοσοφία ;Εγώ επειδή δεν έχω τα παραπάνω επιλέγω να ψάχνομαι μόνο ως υπάλληλος μισθωτός.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Όχι, δεν περνάω ερωτική απογοήτευση. Αν περνούσα θα το έγραφα.τύπε μηπως παιρνας καμια ερωτική απογοήτευση και το γύρισες στη φιλοσοφία ;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.355
- Πόντοι
- 9.297
Ισχυει.Το ιδιο σε Διδυμοτειχο...κατα τα αλλα σκετη αμερικανια.Ισως εχουν σουξε εκει γιατι δεν επιτρεπουν να μπουν πλυντηρια στα σπιτια...ειναι πολλοι οι παραξενοι αμερικανικοι νομοι.Σε περιοχή με αλλοδαπούς, ή σε περιοχή κοντά σε στρατόπεδο. Θυμάμαι χρυσές δουλειές κανανε κατι πλυντήρια στη Ρόδο.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.641
- Πόντοι
- 3.556
τύπε μην μασας. φτιαξε ενα μερακλίδικο νημα και κανε κανα γκιβαγουει να μπεις δυναμικά στην πρωτη σελίδα του σαηΌχι, δεν περνάω ερωτική απογοήτευση. Αν περνούσα θα το έγραφα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή.τύπε μην μασας. φτιαξε ενα μερακλίδικο νημα και κανε κανα γκιβαγουει να μπεις δυναμικά στην πρωτη σελίδα του σαη
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.641
- Πόντοι
- 3.556
καρβουνας εισαι ρε τυπαρα ; κανεις εισαγωγες ;Καυσόξυλα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.355
- Πόντοι
- 9.297
Λαθος...το ΑΚΡΙΒΩΣ αντιθετο ισχυει...για καθε φραγκο που μπαινει στο μαγαζι ενα μικρο μερος ( συνηθως) μπαινει στην τσεπη του ιδιοκτητη αφου βγουν δαπανες για προσωπικο, υλικα, λιγαριασμοι ΔΕΗ κτλ, κτλ....Επίσης στην Ελλάδα δεν συμφέρει να είσαι μισθωτός αλλά επιχειρηματίας. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε αμέτρητους solίστες επιχειρηματίες που απασχολούν 2-3 άτομα προσωπικό.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό συμβαίνει αν ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει να κάνει χειρισμούς. Εμένα επιχειρηματίας των γραφικών τεχνών με 50 υπαλλήλους μου είπε: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΑΤΖΑ ΜΙΚΡΟΠΕΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Στην Ελλάδα πρέπει να φροντίσεις να μην μείνεις ΣΟΛΙΣΤΑΣ επαγγελματίας αλλά να έχεις ανθρώπους και ευπαλλήλους και να εκχωρείς αρμοδιότητες και να ελέγχεις.Λαθος...το ΑΚΡΙΒΩΣ αντιθετο ισχυει...για καθε φραγκο που μπαινει στο μαγαζι ενα μικρο μερος ( συνηθως) μπαινει στην τσεπη του ιδιοκτητη αφου βγουν δαπανες για προσωπικο, υλικα, λιγαριασμοι ΔΕΗ κτλ, κτλ....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Το μεροκάματο να βγαίνει...καρβουνας εισαι ρε τυπαρα ; κανεις εισαγωγες ;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.931
- Πόντοι
- 2.306
Να το ανοιξεις διπλα στο παιδι με τα πλυντηρια να τον στηριξεις με τα λερωμενα τ’ απλυτα…. θα αναβιωσετε και τη παλια διαφημιση του Ευρηκα : « που πηγε η κιτρινιλα?»λεω να ανοιξω ενα γκλορυ χολ με κερματα,στο ιδιο στυλ με τα μηχανηματα θα ειναι.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.641
- Πόντοι
- 3.556
τροβαδουραρος ψωνίζει ναμίμπια και κούβαΤο μεροκάματο να βγαίνει...
και ο μενέδημος τη βγαζει με καμια τουλουμπα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.834
- Πόντοι
- 2.356
Τι τουλούμπα ρε;τροβαδουραρος ψωνίζει ναμίμπια και κούβα