Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Η μαλακία είναι υγεία τύποι.. μη την υποτιμάτε...
Εχει αυτές εδω ... λογικά θα υπάρχουν και άλλες.Σωστος !!! Ελληνιδες ( Ελλαιηνιδες)?? Έχει?
Τι μαρτύριο να τρως το πρωι ψωμί που δεν έχει περαστεί από τοστιερα...Έκοψα νετφλιξ, αραιωσα τις τσαρκες με δουκα, τρώω κρύα τη φραντζόλα μου το πρωί για να σώσω εκείνο το τριανταευρο.
Ο άλλος παει να γαμησει τις πουτανς τις ελλεινιδες και τις ρωτάει για το χριστιανισμό μια ώρα, ξεκόλλα ρε τύπε, να γαμησεις θες, φάνηκε οτι ο τύπος, παρότι θέλει να κάνει τον έξυπνο, δενε έχει μεγάλη εμπειρία τελικά από γκομενεςΕχει αυτές εδω ... λογικά θα υπάρχουν και άλλες.
Νεολαίοι φίλε μου, τα μυαλά τους πάνω από τα κεφάλια τουςΟ άλλος παει να γαμησει τις πουτανς τις ελλεινιδες και τις ρωτάει για το χριστιανισμό μια ώρα, ξεκόλλα ρε τύπε, να γαμησεις θες, φάνηκε οτι ο τύπος, παρότι θέλει να κάνει τον έξυπνο, δενε έχει μεγάλη εμπειρία τελικά από γκομενες
Να κλάψω ή να γελάσω; Ειλικρινά, δεν ξέρω.Εχει αυτές εδω ... λογικά θα υπάρχουν και άλλες.
Και εγω μην φανταστείς οτι το είδα όλο , κανένα δεκάλεπτο νομίζω είχα δείΝα κλάψω ή να γελάσω; Ειλικρινά, δεν ξέρω.
Θεός. Ρισπεκτ μαν...Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.
Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.
Εχει σχεση με τζημερο +!?? Δημιουργία ξανα κλπ?Δημιουργικός αυνανισμος λέγεται.
εγώ, άλλα 2000 μέλη του μπου και κανά 3000λιαρο επισκέπτεςκαλησπερα ποιος θελη να χυση ενα καλο μουνακι?