Νέα

Πληρώνω για να τον παίζω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα νεκροστομετωπο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.
Τυπε, το χερι σου ταλαιπωρει τη πουτσα σου, η, η πουτσα σου το χερι σου;:confused:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.757
Πόντοι
2.816

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.769
Πόντοι
22.886
Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.
Το λεγόμενο
"Χειρογλύκανο"
Εύγε νέε μου
Sad Samantha Bee GIF

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
μπράβο σου που δε συμβιβάζεσαι με τη μετριότητα. Δηλαδή αν γαμούσες θα ήσουν τόσο απαιτητικός που θα μοίραζες όλο άκυρα και θα κατέληγες να παίζεις τη φλογέρα μόνος σου.....

Από την άλλη ρε παίκτη 30 ευρώ το μήνα δίνεις 1 ευρώ τη μέρα δηλαδή....
Αν δε σε παίρνει ούτε για αυτό βρες δεύτερη δουλειά. Έτσι και θα μπορείς να κάνεις κανένα χαϊλίκι του τύπου να πληρώσεις κανένα ζευγάρι ή να πας σε swingers bar και δε θα έχεις χρόνο να τον παίζεις, άρα θα γλιτώνεις λεφτά.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
επικες μαλακιες και mindblowing οταν πρωτοσκαλιζα το ιντερνετ και εβλεπα πορνο που δε φανταζομουν οτι υπαρχει. τωρα πλεον τα εχω δει ολα, και ο μονος λογος που θα τον παιξω ειναι για να φυγουν τα χοντρα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

τυπε μπορεις να μπεις σε ενα νημα με αλληλομαλακια στο μπου και να βρεις αλλους χυστες να στον παιζουν τζαμπα :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία με άλλους ποιοτικούς αυνανιστες. Προετοιμαζουμε το μανιφέστο μας με τίτλο: Όχι στις τσόντες, όχι στα βλαχικα βογγητα της Χατζή, ναι στον δημιουργικό αυνανισμό.

τυπε βαλε στο ρεπερτοριο σου μαζι με τη χατζη,και τα βυζια της μπακοδημου :wanker::wanker::wanker:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τύπε ρωτά το εκλεκτό μέλος @argyrotoxos πως τον παίζει κάθε μέρα με την Κοσιώνη και ακόλουθα τον
Αν αντέχεις τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ θα την βγάζεις τσάμπα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Τύπε ρωτά το εκλεκτό μέλος @argyrotoxos πως τον παίζει κάθε μέρα με την Κοσιώνη και ακόλουθα τον
Αν αντέχεις τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ θα την βγάζεις τσάμπα.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Όταν ακούω ότι υπάρχει κόσμος που ενημερώνεται μέσω διαδικτύου μαλλον ενημερώνεται για το που κατούρησε ο αγαπημένος του παίκτης στο Survivor παρά για κάτι σοβαρό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
θα μπορούσε να κατεβάζει και τσόντες τζάμπα, εδώ ο συναγωνιστής αναζητά τη Φερράρι του χερογλύκανου. Για πες μας ρε παίκτη τι ακριβώς αναζητάς για να φτάσεις σε δημιουργικο αυνανισμό;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Όταν ακούω ότι υπάρχει κόσμος που ενημερώνεται μέσω διαδικτύου μαλλον ενημερώνεται για το που κατούρησε ο αγαπημένος του παίκτης στο Survivor παρά για κάτι σοβαρό.
Μπα και για αυτό μέσω του ΣΚΑΪ ενημερώνεται μια και είναι παιχνίδι του

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Καλύτερα κόψε το κάπνισμα.
30€ το μήνα για την αποσυμπίεση σου, την ευφορία σου και την απόλαυσή σου, δεν είναι τίποτα. Εκτός αν πιστεύεις ότι δεν αξίζεις ούτε 1 ευρώ την ημέρα!!

Ρε μην είστε μαλάκες, χαρείτε τη ζωή σας...
(Όχι εσύ αδερφέ, εσύ συνέχισε να είσαι).

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Τυπε μαλακα νηματοθετη σε εφαγε η αεκ αποψε...εχει μεταφερθει αλλου το δυναμικο κοινο...δωσε αλλο ενα 30αρι για τον μαιο και συνεχισε και ελα ιουνιο παλι να τα πουμε

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.213
Πόντοι
456
Βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία με άλλους ποιοτικούς αυνανιστες. Προετοιμαζουμε το μανιφέστο μας με τίτλο: Όχι στις τσόντες, όχι στα βλαχικα βογγητα της Χατζή, ναι στον δημιουργικό αυνανισμό.

Τύπε μιας και είναι εποχή, μήπως να ιδρύσεις το κόμμα αυνανιστών Ελλάδας; Με τόσους μαλάκες που έχει η χώρα μπαίνεις άνετά στη Βουλή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Μπα και για αυτό μέσω του ΣΚΑΪ ενημερώνεται μια και είναι παιχνίδι του
Εγώ μιλάω για ειδήσεις.
Το ΣΚΑ'Ι' έχει ειδήσεις που αφορούν μεγάλα θέματα και δεν ξεκινάει με θέματα που σχεδόν αγγίζουν τα όρια του κουτσομπολιού η πολύ προσωπικές ειδήσεις.
Κανάλι που ξεκινάει π.χ.με ληστείες τις ειδήσεις του δεν το θεωρώ σοβαρό.
Ξεκολλήστε επιτέλους με το ότι η Σία είναι σύζυγος του γαλάζιου δημάρχου Αθήνας.
Αν ήταν σύζυγος κανενός πασοκοτσυριζαιου θα κάνατε γαργαρες όλοι....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.725
Πόντοι
2.356
Ζήτα βοήθεια από Αlex71. Ποσταρε σήμερα ότι εχει φωτό κορασίδων απο Κολομβία, που όχι μόνο δε σου φτάνουν τα δύο χέρια να τον παίζεις αλλά παρακαλάς να έχεις κι ενα τρίτο. Τρία χέρια σπατουλαριστό κι έτσι κατάσταση.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Ελα σε επαφη με TAKMAN,αυτες τις μερες ειναι στην Αθηνα:shit:αλλα γραφει διπλα:sad2:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom