Νέα

Πληρώνω για να τον παίζω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα νεκροστομετωπο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία με άλλους ποιοτικούς αυνανιστες. Προετοιμαζουμε το μανιφέστο μας με τίτλο: Όχι στις τσόντες, όχι στα βλαχικα βογγητα της Χατζή, ναι στον δημιουργικό αυνανισμό.
Φτιάξτε κόμμα "Μαλακία ξανά" για παράδειγμα...Τόσοι μαλάκες ψηφίζουν θα μπείτε στη βουλή σίγουρα."Στης βουλής τα έδρανα,αχ κι εγώ να έχυνα" (παράφραση του γνωστού τραγουδιού του Τζιμάκου)...Θα τα κονομήσετε και ως Μαλάκες Βουλευτές!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Εγώ μιλάω για ειδήσεις.
Το ΣΚΑ'Ι' έχει ειδήσεις που αφορούν μεγάλα θέματα και δεν ξεκινάει με θέματα που σχεδόν αγγίζουν τα όρια του κουτσομπολιού η πολύ προσωπικές ειδήσεις.
Κανάλι που ξεκινάει π.χ.με ληστείες τις ειδήσεις του δεν το θεωρώ σοβαρό.
Ξεκολλήστε επιτέλους με το ότι η Σία είναι σύζυγος του γαλάζιου δημάρχου Αθήνας.
Αν ήταν σύζυγος κανενός πασοκοτσυριζαιου θα κάνατε γαργαρες όλοι....
:uglykiss:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.889
Πόντοι
3.446
Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.
Δεν αξίζει να δίνεις τέτοιο ποσο σε σαιτ γνωριμιών. Χίλιες φορές να τα φας σε σουβλάκια. Aλλιώς μπες ενα omegle ή κάτι παρομοιο..
Σωστά σκέφτεσαι, πρέπει να βρεις μια πιο συμφέρουσα λύση. Μπαίνεις μέσα κάθε μήνα χωρίς λόγο.
Μπράβο σου που διεκδικείς τα δικαιώματα σου. Ετσι πρέπει

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Ο αυνανισμός είναι η αγαπημένη μου ενασχόληση. Τον παίζω συχνά. Όμως δεν θέλω να είμαι ακόμα ένας παθητικός τσοντακιας. Πληρώνω συνδρομές σε σαιτ γνωριμιών και τσατ. Μιλώ με άγνωστες και την ίδια ώρα τον παίζω. Η φάση όμως στοιχίζει περίπου 30 ευρώ τον μήνα. Είναι από τα σημαντικά έξοδα που σκέφτομαι να κόψω. Ψάχνω να βρω εναλλακτικους και πιο οικονομικούς τρόπους ποιοτικού αυνανισμού.

Η φιλοσοφία μου: είμαι ανταγωνιστικός και διεκδικώ το καλύτερο για τον εαυτό μου.
το 90% στο Ελλαδιστάν αυτό κάνουν.. είσαι σε καλό δρόμο, σύντομα θα σου κάνει πρόταση κόμμα να κατέβεις υποψήφιος !!!
πέραν της πλάκας, έχεις τίποτα απο fansito ? έχω σταμπάρει μία, αλλα τσιγκουνεύομαι ..

OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Γιατί τόσο μίσος για τους ενεργητικούς αυνανιστες και τον αυνανισμό; Εγώ προαγω εναν άλλο αυνανισμό, συμμετοχικο και δημιουργικό. Δεν τον παίζω χωρίς να μιλω με άγνωστες στο ίντερνετ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Mαλακια κουβέντα...άκρως δημιουργικό!!!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
έχεις γνωρίσει καμία απο το ίντερνετ; Επίσης αυτές το ξέρουν ότι τον παίζεις;

Renates

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
294
Πόντοι
20
Φίλε μου έχει ένα σωρό γκόμενές στο Of που μπορείς να κάνεις σεξτινγκ σε πραγματικό χρόνο κ να ζητάς από την γκομενα να μπαίνει σε ρόλο που γουστάρεις κ να ντύνεται και να σου στέλνει ανάλογες φώτο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

παίχτη είσαι ωραίος και μετράς ναουμε.
το ανταγωνιστικός στη μαλακια δεν επιασα, :think: αλλά αφού τη βρίσκεις σόλο, δεν πειραζει... μη μασας. :thumbsup:
φαντάσου μόνο ότι, άλλοι πληρώνουν για να τους γαμησουν :boff:

OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Έκοψα νετφλιξ, αραιωσα τις τσαρκες με δουκα, τρώω κρύα τη φραντζόλα μου το πρωί για να σώσω εκείνο το τριανταευρο.

OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Συναυνανιστες σεβαστείτε επιτέλους το δώρο της αυτοικανοποιησης και μην το παραδιδετε στις τσόντες. Παίξτε τον με τακτ και στυλ. Άλλο αυνανιστης, άλλο μαλακας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

Ξέρεις να ζεις...βρήκες νόημα στην ζωή σου...άλλοι έχουν περάσει την μισή τους ζωή χωρίς να πετύχουν τίποτα από τα παραπάνω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297

Γιάνη...ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ποιος είναι ο δούκας;
Μάλλον κανά KTM Duke θα έχει ο μάγκας.Πού να πάει βόλτα μετά από μαλακία που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του;Θα πέσει στο φανάρι
2006-KTM-LC4-640-DUKE-II-800x400.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Μάλλον κανά KTM Duke θα έχει ο μάγκας.Πού να πάει βόλτα μετά από μαλακία που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του;Θα πέσει στο φανάρι
2006-KTM-LC4-640-DUKE-II-800x400.jpg
Χειρότερα θα είναι να βολταρει με δίτροχη σκοτωστρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom