The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
που βρισκομαστε;
Στο Bourdela.com.
που βρισκομαστε;
Παππουλη εσυ πληρωνεις για να στον παιζουν;Στο Bourdela.com.
Παππουλη εσυ πληρωνεις για να στον παιζουν;
Τι έγραφες 2 χρόνια?Δεν θέλω αντιρρήσεις - συμβουλή δεν ζήτησες- μην ανησυχείς έπεσες σε καλά χέρια -έγραφα 2 χρόνια στο νήμα του κορονοιου
Να γελάσειςΝα κλάψω ή να γελάσω; Ειλικρινά, δεν ξέρω.
Χάχα νωρίς ξύπνησες! Να ειχαμε και καμία γκόμενά ωραία θα ήτανε!Μόλις ξυπνησα ορεξατος απο την απογευματινη μου σιεστα. Έτοιμος. Ο ανεμιστηρας να μου αδειάζει στο σβέρκο ζεστό αέρα στο φουλ κι εγώ οπλισμένος με την πανοπλία του αυνανιστη: το βαμβακερό σωβρακο Μινέρβα.
Έτοιμος για τσατ και παίξιμο μέχρι το πρωί. Θα με βρει ο ήλιος να κρατάω τ αρχιδια μου.
Αν τυχόν ρωτάς εμένα επειδή έκανες ποστ από κάτω, παικταράς μεγαλος δεν είμαι παρά μόνο έμπειρος. Βεβαίως και είχα σχέσεις. Περνούσα και καλα και σκατά όπως είναι το φυσιολογικό. Από τότε που γιγαντώθηκεΕίσαι παικταράς μεγάλος και δεν τρολλαρω γιατί δεν παρεκλίνεις των ιδεών σου και δεν ενοχλείς κανέναν . Αλήθεια σχέση είχες ποτέ φίλε μου?
Δεν έγραψα για εσένα φίλε μου αν και διάβασα το ποστ σου . Σεβαστό αυτό που λές για εσένα ,όμως έχουμε διαφορετική άποψη για τις γυναίκες .Αν τυχόν ρωτάς εμένα επειδή έκανες ποστ από κάτω, παικταράς μεγαλος δεν είμαι παρά μόνο έμπειρος. Βεβαίως και είχα σχέσεις. Περνούσα και καλα και σκατά όπως είναι το φυσιολογικό. Από τότε που γιγαντώθηκε
ο γυναικοκεντρισμός, βλέπω την γυναίκα μόνο ως μουνί, κουμπαρά και μαγείρισσα. Σχεδόν αδύνατον κάποια να πληρεί προδιαγραφές για κάτι καλύτερο.
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Συμφωνώ. Εγώ πάντως βασίζομαι μόνο σε αλήθειες, επιχειρήματα και παραδείγματα. Κατά τα άλλα οκ.Δεν έγραψα για εσένα φίλε μου αν και διάβασα το ποστ σου . Σεβαστό αυτό που λές για εσένα ,όμως έχουμε διαφορετική άποψη για τις γυναίκες .
Πήγε 4. Αδειασαν τα τσατ. Τα μουνια κρυφτηκαν στις γούρνες τους. Ώρα για ξεκούραση και στοχασμο. Θα ανοίξω μπίρα από τα Lidl και κάτι γαριδάκια που πήρα σε προσφορά.