Νέα

Πληρώνω για να τον παίζω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα νεκροστομετωπο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Μόλις ξυπνησα ορεξατος απο την απογευματινη μου σιεστα. Έτοιμος. Ο ανεμιστηρας να μου αδειάζει στο σβέρκο ζεστό αέρα στο φουλ κι εγώ οπλισμένος με την πανοπλία του αυνανιστη: το βαμβακερό σωβρακο Μινέρβα.

Έτοιμος για τσατ και παίξιμο μέχρι το πρωί. Θα με βρει ο ήλιος να κρατάω τ αρχιδια μου.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
Μόλις ξυπνησα ορεξατος απο την απογευματινη μου σιεστα. Έτοιμος. Ο ανεμιστηρας να μου αδειάζει στο σβέρκο ζεστό αέρα στο φουλ κι εγώ οπλισμένος με την πανοπλία του αυνανιστη: το βαμβακερό σωβρακο Μινέρβα.

Έτοιμος για τσατ και παίξιμο μέχρι το πρωί. Θα με βρει ο ήλιος να κρατάω τ αρχιδια μου.
Χάχα νωρίς ξύπνησες! Να ειχαμε και καμία γκόμενά ωραία θα ήτανε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακόμα και στον αυνανισμό καλύτεροι είμαστε. Τα βρωμόμουνα δεν έρχονται πάντα σε οργασμό όταν παίζουν την χοάνη τους. Μην πω για γαμήσι. Εκεί ολοκληρώνουν με συγκυρίες και κατόπιν συμμετοχής μας. Για αυτό μας ζηλεύουν και μας φθονούν. Έχουμε εργαλείο που χύνει με 100% επιτυχία. Αυτές και σε αυτό άχρηστες είναι. Άλλο ενα ατρανταχτο επιχείρημα. Η μήπως δεν είναι έτσι; όσον αφορά το θέμα, δεν πληρώνουμε πότε. Κατεβάζουμε ή βλέπουμε τσόντες τσάμπα.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.848
Πόντοι
1.336
Είσαι παικταράς μεγάλος και δεν τρολλαρω γιατί δεν παρεκλίνεις των ιδεών σου και δεν ενοχλείς κανέναν . Αλήθεια σχέση είχες ποτέ φίλε μου?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είσαι παικταράς μεγάλος και δεν τρολλαρω γιατί δεν παρεκλίνεις των ιδεών σου και δεν ενοχλείς κανέναν . Αλήθεια σχέση είχες ποτέ φίλε μου?
Αν τυχόν ρωτάς εμένα επειδή έκανες ποστ από κάτω, παικταράς μεγαλος δεν είμαι παρά μόνο έμπειρος. Βεβαίως και είχα σχέσεις. Περνούσα και καλα και σκατά όπως είναι το φυσιολογικό. Από τότε που γιγαντώθηκε
ο γυναικοκεντρισμός, βλέπω την γυναίκα μόνο ως μουνί, κουμπαρά και μαγείρισσα. Σχεδόν αδύνατον κάποια να πληρεί προδιαγραφές για κάτι καλύτερο.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.848
Πόντοι
1.336
Αν τυχόν ρωτάς εμένα επειδή έκανες ποστ από κάτω, παικταράς μεγαλος δεν είμαι παρά μόνο έμπειρος. Βεβαίως και είχα σχέσεις. Περνούσα και καλα και σκατά όπως είναι το φυσιολογικό. Από τότε που γιγαντώθηκε
ο γυναικοκεντρισμός, βλέπω την γυναίκα μόνο ως μουνί, κουμπαρά και μαγείρισσα. Σχεδόν αδύνατον κάποια να πληρεί προδιαγραφές για κάτι καλύτερο.
Δεν έγραψα για εσένα φίλε μου αν και διάβασα το ποστ σου . Σεβαστό αυτό που λές για εσένα ,όμως έχουμε διαφορετική άποψη για τις γυναίκες .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν έγραψα για εσένα φίλε μου αν και διάβασα το ποστ σου . Σεβαστό αυτό που λές για εσένα ,όμως έχουμε διαφορετική άποψη για τις γυναίκες .
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. Συμφωνώ. Εγώ πάντως βασίζομαι μόνο σε αλήθειες, επιχειρήματα και παραδείγματα. Κατά τα άλλα οκ.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.534
Πόντοι
456
δεν πιστευω να σε πηρε ο υπνος

OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Πήγε 4. Αδειασαν τα τσατ. Τα μουνια κρυφτηκαν στις γούρνες τους. Ώρα για ξεκούραση και στοχασμο. Θα ανοίξω μπίρα από τα Lidl και κάτι γαριδάκια που πήρα σε προσφορά.

micaras

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
257
Πόντοι
1
ε ναι γαμαει μπυρα παουλαινερ και γαριδακια φουντονια απο τα λιντλ μαζι με πατατακια λιντλ γευση παπρικα..και τα 2 μαζι να τα τρωτε!!εγω τραβαω και μια μαλακια και κοιμαμε σα πουλακι!

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.538
Πόντοι
2.256
Πήγε 4. Αδειασαν τα τσατ. Τα μουνια κρυφτηκαν στις γούρνες τους. Ώρα για ξεκούραση και στοχασμο. Θα ανοίξω μπίρα από τα Lidl και κάτι γαριδάκια που πήρα σε προσφορά.
cheeseballs-cheeseball.gif

OP
OP
Ν
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Λίγη μορφωση στο youtube πάνω στη θεωρία της επίπεδης γης και πάλι στο καθήκον. Θα τον παίξω 5-7, μετά θα πάω με το ποδήλατο μου bread factory να κόψω κίνηση και το βράδυ πάλι εδώ.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Τι είναι πιο κατάντια; το να τον παίζεις; το να τον παίζεις πληρώνοντας σε όλες αυτές τις πλατφόρμες και να είσαι μέσα σε ένα δωμάτιο μπροστα από μια οθόνη υπολογιστή ; το να γράφεις στο μπου καλημέρα καληνύχτα και σάλια στις βιζιτες λες και είναι κοπέλα σου, ενώ είναι Κυριακή Ιούλιος μήνα και που το κάθε ξεκωλο βρέχει το μουνακι του στην παραλία και κάνεις διακοπές θέλοντας να γνωρίσει τον επόμενο αγαπητικο της; ότι σχεδόν ακόμα και όλες οι βιζιτες διακόπαρουν ενώ εδώ κάθονται ποσοι και σχολιάζουν στα νήματα τους και περιμένουν τον Σεπτέμβρη να δουν καμιά φωτογραφία τους για να κάνουν λιγο μπανιστηρι και σάλια τύπου καλωσόρισματος και ερωτήσεις ποτέ ξεκινας; το ότι η Ελλάδα κάηκε όλη ξανα.;; πόση κατάντια έχει ο καθένας απο μας άραγε τελικα; καλό υπόλοιπο κυριακης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom