Νέα

Πληρωμή για σεξ σε γυναίκες εκτός αγοραίου έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οπως λεει και ο τιτλος τωρα που οι οικοι ανοχης ειναι κλειστοι και τα κολγκιρλ χρεωνουν τον κουκο αηδονι,παιζει η ιδεα να πηγαίναμε σε ασχετες γυναικες στο δρομο η οπου αλλου βρισκαμε ευκαιρια και να τους λεγαμε να καναμε σεξ επι πληρωμη.
Ποσο τις 100 θα πιστευατε οτι θα δεχονταν αυτη την προταση.
Επισης το ποσο που θα διναμε να μην ηταν τρελα υψηλο απο 50 εως 100 ευρω την ωρα.
Επισης ποσες γυναικες εχουν αναγκη απο χρημα και θα μπορουσαν να το εβγαζαν γρηγορα και ευκολα?

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.492
Πόντοι
206
Φιλε ανοιξες μεγαλο θεμα. Πιστευω οτι το ποσοστο επιτυχιας θα εχει σχεση με την προσεγγιση που θα κανεις στην εκαστοτε κοπελα η μεγαλοκυρια. Εγω προσωπικα εχω ακουσει απο φιλες μου πιο παλια σε καφε και πανω στο χαβαλε που ειπα οτι χτες γαμησα πουτανα με 120 ευρω, να μου λεει οτι με τα μισα θα μου καθοταν ανετα.
Δεν ξερω τι θα γινοταν αν τους το προτεινα, αλλα το ειπαν απο μονες τους χωρις να προτεινω κατι!

Αυτο απο 3 διαφορετικες φιλες μου που αν εξαιρεσω τη μια οι αλλες 2 εχουν παιδια τωρα!

Το θεμα ειναι η προσεγγιση, η γυναικα θελει το παραμυθι της

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπε ζαν κλωντ ακου τι θα κανεις. παρε και αλλον ενα μαζι σου με καμερα να καταγραφει φανερα:sunglasses: . αν δεχτει το μουνετο δωστα και γαμα τη:fuck2:. αν σε βρισει παιξτο οτι κανεις κοινωνικο πειραμα και οτι θελεισ με αυτον τον τροπο να φερεις στην επιφανεια το φλεγον ζητημα της παρενοχλησης :confused::confused:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ζαν άμα εσύ είσαι αριστερός εγώ είμαι οικολόγος πράσινος :2funny::2funny:

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
H ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ μπλα μπλα ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και παλι μπλα μπλα , αμα σε γουστάρει εγκεφαλικά- εμφανισιακά η δε ξερω τι αλλο κ σε παει θα σου κάτση με την μια , κ χωρίς μπαγιοκο$$$$$ , αμα παλι της κουνήσεις ουρά λάχανο$$$ με νόημα παλι θα σου κατση κότα διότι το χρήμα καμία δεν αρνήθηκε . 0 συνδυασμός και των δυο ειναι τέλειος για αυτές .Το λοιπον είμαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος σαν ολους τους γύρω δεν το παίζω κ δεν αποτελώ εξαίρεση σε κατι ,πριν απο 6 χρονια και επειδή κοιτούσα μια εμφανίσιμη κυρια (πλατεία αττικής )καθόλα προκλητική σε όλα μα σε ολα στο τσακ μπαμ σα φελλός σαμπάνιας πετάχτηκε η διπλανή της χαμογελαστή με νόημα και μπροστά σε κόσμο στο τραίνο μου ζήτησε στυλό να γράψει δήθεν κατι μην το ξεχάσει κ έγραψε πάνω στο εισιτήριο της το νούμερο απο το κινητο της δηλαδή μου έδωσε το δικο της τηλέφωνο !!!!!!! αλλα αντί άλλων δηλαδή άλλη κοιτούσα και άλλη ανταποκρίθηκε ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΘΩΡΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ( μάλιστα δεν έγραφε ο στυλός επειδή το χάρτινο εισιτήριο ειναι πλαστικοποιημένο και ηταν δύσκολο να γράψει ) και με νοημα κρατώντας το στήριγμα μου λεει : σας έπεσε το εισιτήριο σας ενώ μου πάτησε επίμονα και το παπούτσι με το τακούνι της ..... έμεινα κόκαλο..... (η σχέση κράτησε 26 μήνες , διαφορά ηλικίας εγω 21 χρονια μεγαλύτερος κ οτι γινόταν απο έξοδα επέμενε όμως διακριτικά μισά μισά απο μονή της κ δε με άφηνε να πληρώσω έλεγε μ 'αρεσει να τα μοιράζουμε όλα κλπ κλπ ..... ) ΛΟΙΠΟΝ Δεν υπάρχουν στάνταρ αλλα παράμετροι που σε κάθε περίπτωση πρεπει ο καθένας να λαμβάνει υπόψη τη δεδομένη χρονικά στιγμή . Ειναι σαν το λοτο προσπαθείς να αυξήσεις τις πιθανότητες.....

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
@ζαν
θα το πω με λίγα λόγια...
το πιο πάνω κείμενο και η θεματολογία του νήματος δείχνουν καταρχάς την "ποιότητα" του χαρακτήρα σου και το πως βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι (δυστυχώς) την κοινωνία που ζεις, και κατά δεύτερον εξηγούν το γιατί είσαι αγάμητος και πηδάς/πηδιέσαι μόνο επί πληρωμή.
δυστυχώς είναι η πρώτη πραγματική αφορμή (που υποπέφτει στην αντίληψή μου), η οποία σε έναν βαθμό δίνει δικαιολογία σε όλες αυτές τις μαλακισμένες αντιδράσεις και πρακτικές κατά του αντρικού φύλου και του υγειούς φλέρτ.
είσαι όνιδος και ντροπή για το αντρικό φύλο. ευτυχώς στραπανάρεσαι με αφέντρες συνεχώς και μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε ως κρυφογκέυ...
υγ
θα μπορούσα να το πάρω ως νήμα/χαβαλέ και να γίνει συζήτηση, ξέρω όμως ότι το εννοείς. ηλίθιε
:kneel::kneel::kneel::kneel:

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Είναι φανταστική ιδέα. Αλλά να απαιτήσεις να κάνουν και πρωκτικό. Επίσης μην ξεχάσεις να ρωτήσεις αν κάνουν incall.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τυπε ζαν κλωντ ακου τι θα κανεις. παρε και αλλον ενα μαζι σου με καμερα να καταγραφει φανερα:sunglasses: . αν δεχτει το μουνετο δωστα και γαμα τη:fuck2:. αν σε βρισει παιξτο οτι κανεις κοινωνικο πειραμα και οτι θελεισ με αυτον τον τροπο να φερεις στην επιφανεια το φλεγον ζητημα της παρενοχλησης :confused::confused:
καλη ιδέα ρετρο εφαρμοσιμη ακούγεται.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
@ζαν
θα το πω με λίγα λόγια...
το πιο πάνω κείμενο και η θεματολογία του νήματος δείχνουν καταρχάς την "ποιότητα" του χαρακτήρα σου και το πως βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι (δυστυχώς) την κοινωνία που ζεις, και κατά δεύτερον εξηγούν το γιατί είσαι αγάμητος και πηδάς/πηδιέσαι μόνο επί πληρωμή.
δυστυχώς είναι η πρώτη πραγματική αφορμή (που υποπέφτει στην αντίληψή μου), η οποία σε έναν βαθμό δίνει δικαιολογία σε όλες αυτές τις μαλακισμένες αντιδράσεις και πρακτικές κατά του αντρικού φύλου και του υγειούς φλέρτ.
είσαι όνιδος και ντροπή για το αντρικό φύλο. ευτυχώς συνεχώς στραπανάρεσαι με αφέντρες, οπότε και μπορούμε να σε κατηγοριοποιήσουμε ως κρυφογκέυ...
υγ
θα μπορούσα να το πάρω ως νήμα/χαβαλέ και να γίνει συζήτηση, ξέρω όμως ότι το εννοείς. ηλίθιε
Προμοτορα αυτο το νημα το ανοιξα για να μιλήσουν οι αντρες καταρχας και κατα δευτερον οι βετερανοι μπουρδελιαριδες,εσυ δεν ανηκεις σ αυτες τις δυο κατηγοριες οποτε δεν πιανεις συχνότητα.
Αυτο το νημα ειναι καθαρά αντρικο οχι σαν τα δικα σου που μοιαζουν με μαρι κλαιρ,οκ,hello,κλπ.. φλουφλικα και κατινιστικα.

Εδω μας εχουν κλεισει τα μπουρδελα 5 μηνες τωρα και μια μεγαλη μεριδα μπουρδελιαριδων πρεπει να βρει εναλλακτικη λυση για να επιβιωσει μεχρι την αγια μερα οταν ξανανοιξουν τα αγαπημενα μας μπουρδελακια.

Τα κολγκιρλς ειναι ασυμφορα με πολλα θεματα,τωρα στις πιατσες πρέπει να εχουμε τα ματια μας 24 γτ πλακωνει πολλη τσιγγαναριο και πρεζουδες.

Η λυση ειναι χωσιμο σε γυναικες χυμα και με προσφορα ειτε στο δρομο ειτε σε κανα καφε τεικ αγουει ειτε για περπατημα σε κανα παρκο παντου κυκλοφορουν.

Χθες κατεβηκα στη πολη και ηταν μια που πουλαγε καρτα κινητης τηλεφωνιας μου ηρθε για να παρω καρτα και μου λεγε τη προσφορα της λεω δεν με νοιαζει η ομιλια ουτε οι προσφορες θες 50 ευρω και εκανα ντηλ κοντοσταθηκε σκεφτηκε ειπε οχι εκανε 2 βηματα πισω χαμογελασε,της λεω καλη συνεχεια και μου λεει επισης,δεν επεμεινα εκανα απλα προταση ναι η ου.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σε μια κοπελα εκτος χωρου φαινονται πολλα χρηματα 100 ευρω για ενα γαμησι
Ισως γιατι το γαμησι που εχουν στο νου τους ειναι με καποιον που μοιαζει με τον γκομενο τους..
Δεν περναει κατευθειαν τουλαχιστον απο το μυαλο τους οτι θα γαμιουνται με μπαρμπαδες, χοντρους η ασχημους
Επισης διακρινεται και ενας φθονος απο τις καθημερινες κοπελες προς τις πουτανες που βγαζουν χρημα με σεξ
Ισως γιατι δεν εχουν αναλογιστει τα παραπανω

Περαν του οποιου ηθικου διλληματος ισως να αμφισβητησει οτι τελικα θα την πληρωσεις και ισως ανησυχησει για την ασφαλεια της

Νομιζω αρκετες δεν θα χαλιοταν να βγαλουν 100 ευρω για ενα γαμησακι με καποιον σχετικα καλης εμφανισης που φαινεται ασφαλης

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα θεσω δυο ερωτηματα στο κοινο και αυτο ας αποφασισει ποιος ειναι ξεφτιλας.

Εχουμε εναν που αρεσκεται να παιρνει ματι την ιδιωτικη ζωη των αλλων αλλα και να πηγαινει με κολγκιρλ φωτογραφιζοντας τα ως γκομενες του και να πουλαει μοστρα εδω μεσα οτι ειναι υπερ των σχεσεων.

Και εχουμε εναν αλλον ο οποιος λεει δεν θελω σχεση η γαμο αλλα μ αρεσει να πηγαινω σε μπουρδελακια και στον αγοραιο ερωτα αποκλειστικα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Εχουμε εναν που αρεσκεται να παιρνει ματι την ιδιωτικη ζωη των αλλων αλλα και να πηγαινει με κολγκιρλ φωτογραφιζοντας τα ως γκομενες του και να πουλαει μοστρα εδω μεσα οτι ειναι υπερ των σχεσεων.

Και εχουμε εναν αλλον ο οποιος λεει δεν θελω σχεση η γαμο αλλα μ αρεσει να πηγαινω σε μπουρδελακια και στον αγοραιο ερωτα αποκλειστικα.

Με τις πληρωμενες αν μενεις στο γαμησι ειναι υγειες και πολυ ευχαριστο
Στανταρ διαδικασια για τον αντρα που θελει να εχει ποικιλια καθως και σεξ με αγνωστες..

Απο την αλλη να φωτογραφιζεις εργαζομενες και να ποσταρεις σε σαιτ, εχει μια εσανς αρρωστιας:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου ανοιχτε μια ψηφοφορια οπωσ ειχε γινει τοτε με τα αδερφια κμαν και μαιντριντερ.
ζαν εναντιον τζον μονο τοτε θα λαμψει η αληθεια :headbaning1::confused:

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Χωρίς να το παίξω ηθικολόγος, θα κάνω δύο επισημάνσεις: Πρώτον, εν όψει ότι αυτή την περίοδο το ζήτημα της σεξουαλικής παρανόχλησης βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος, μία τέτοια δημόσια πρόταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Επίσης, εφόσον μιλάμε για ένα ποσό 50-100 ευρώ, με αυτά τα χρήματα υπάρχουν κολ-γκερλς (όχι επιπέδου τσάμπιονς λίγκ) για να κάνει κάποιος τη δουλειά του.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
[quote author=jean-Claud link= ]Οπως λεει και ο τιτλος τωρα που οι οικοι ανοχης ειναι κλειστοι και τα κολγκιρλ χρεωνουν τον κουκο αηδονι,παιζει η ιδεα να πηγαίναμε σε ασχετες γυναικες στο δρομο η οπου αλλου βρισκαμε ευκαιρια και να τους λεγαμε να καναμε σεξ επι πληρωμη.
Ποσο τις 100 θα πιστευατε οτι θα δεχονταν αυτη την προταση.
Επισης το ποσο που θα διναμε να μην ηταν τρελα υψηλο απο 50 εως 100 ευρω την ωρα.
Επισης ποσες γυναικες εχουν αναγκη απο χρημα και θα μπορουσαν να το εβγαζαν γρηγορα και ευκολα?

[/quote]Ωραίο θεματάκι jean claude!

Κοίτα αποψή μου πάντα πρέπει να ξέρεις πού κάνεις αυτή την πρόταση.

πχ μπορεί να πετύχαινες ένα κάβλα ζητιανάκι και να του δινεις αυτα τα χρηματα που δε βγαζει ουτε σε ενα μηνα ζητιανιας.

Εκει ισως να δεχοταν και παλι ομως η προταση θα θελε τροπο.

Σε νορμαλ κοπέλες θεωρώ αδύνατο,εκτός και αν έχει προηγηθεί ένα δυο ραντεβού εξοικείωσης μαζί της και καταλάβεις πως έχει κάποιες ανάγκες

πχ χρωστάει πολλά νοίκια και την απειλούν με έξωση.

Εκεί με ευγένεια μπορείς να της πεις πόσο ωραία κοπέλα είναι,πόσο εντονα την ποθείς και να της πεις να κανετε ερωτα στο σπιτι της...κι οτι εισαι γουρλης και δε θα παρει εξωση αν γινει αυτο...εκεινη τη στιγμη να της δειξεις τα χρηματα που θα της δωσεις.

Με ενα νοικι μπροστα ισως εχεις πιθανοτητες.

Για αλλες περιπτωσεις η τροπους ειναι εξαιρετικα επικινδυνο μια και οπως εγραψε κάποιος συναθλητής διανύουμε περίοδο που οι καταγγελίες για παρενόχληση τεινουν να γινουν σε αριθμο σα τα κρουσματα του κορωνοιου...

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

ζαν θα προσπαθήσω - για άλλη μία φορά - να σου εξηγήσω.
πράγματα που βέβαια αν δεν γνωρίζεις και ενστερνίζεσαι σε αυτή την ηλικία (θα έπρεπε), φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα καταλάβεις.

το ζητούμενο λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως βλέπεις και πως αντιμετωπίζεις τους (συν)ανθρώπους (σου).
φως φανάρι ότι για σένα όλοι εμείς οι υπόλοιποι, άντρες, γυναίκες, τρανς, bi δεν έχει σημασία τι γουστάρεις, αποτελούμε απλά τα αντικείμενα πάνω στα οποία μπορείς να χύσεις (η λέξη χύσεις σκοπίμως χρησιμοποιείται ως έχει).
και προκειμένου να το πετύχεις αυτό (καθώς τα εργαζόμενα κορίτσια όπως λες δεν δουλεύουν - από την άλλη σε αλλότρια νήματα συνεχώς μας ζαλίζεις ότι εσύ "την κάνεις τη δουλειά σου" μιας και είσαι "παλιός και βετεράνος" οπότε να ήξερα άραγε σε ποια περίπτωση λες ψέματα), δε διστάζεις να απαξιώσεις την προσωπικότητα του/της οποιαδήποτε πετύχεις στο δρόμο και απλά γουστάρεις...
να γυρίσεις και να του/της πεις κατάμουτρα "σε θεωρώ πληρωμένο πούστη/πουτάνα" και θέλω να σε πηδήσω για 20, 30 50 ευρώ.
(νομίζεις) κιόλας ότι το κάνεις να φαίνεται και λογικό/σωστό με την χαζή, κουτοπόνηρη και απλοποιημένη σκέψη "μια εμπορική συμφωνία προτείνω κι αν θέλει δέχεται" και νιώθεις κύριος.
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΜΑΛΑΚΑ.

θα προσπεράσω την πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό του καθενός, "κι αν κάνουν το ίδιο πράγμα στην αδελφή σου, στη μάνα σου, στην κόρη σου?" όπου είτε δεν θα απαντήσεις για ευνόητους λόγους, είτε θα μας αποδείξεις ότι είσαι ακόμα χειρότερος από ότι περιγράφω λέγοντας ένα "στ'αρχίδια μου".

θα σου πω απλά "νομίζεις ότι έχει κανείς/καμία όρεξη να τον/την πλησιάζουν αρρωστημένοι τύποι και να του/της τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια?
γυναίκες (αυτές του "λαού" ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ που συχνά πυκνά πιάνεις στο γαμημένο στόμα σου για να φέρεις ως αριστερό παράδειγμα μόχθου), που μπορεί να έχουν περάσει χρόνια καθαρίζοντας σπίτια για 30 ευρώ τη μέρα ΑΚΡΙΒΩΣ για να μη γίνουν αυτό που θες να τις κάνεις) νομίζεις ότι γουστάρουν να τους φέρεσαι σαν σκουπίδι ΜΑΛΑΚΑ. ΠΟΥ ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑ...ΑΡΧΙΔΙ.

ξέρεις όμως ρε ηλίθιε ποιο είναι το χειρότερο? ότι πιθανώς κάποιος/κάποια απελπισμένη, πεινασμένη ή αδύναμη σε χαρακτήρα να παρασυρθεί. αυτό θα είναι το χειρότερο ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ότι μπορεί και να δουλέψει αυτό που προτείνεις...κατάλαβες?

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ :jerking:
Προμοτορα στο μυαλουδακι σου τα εχεις κανει ολα φραπε.
Αρχικα θα ξεκινησω οτι εσυ δεν εισαι αυτος που καταβαθος χαιρεται που ειναι κλειστα τα μπουρδελα?μην πεις οχι γιατι παλια τα ειχες δηλωσει και παντα στηριζες τα κολγκιρλ εξου και σε ελεγα προμοτορα.

Βλεπεις απο τη μια τα θες ερμητικα κλειστα και χαιρεσαι που ειναι ,αλλα σε ενοχλουν οι εναλλακτικες λυσεις των βετερανων.
Αυτη τη στιγμη που τα μπουρδελα ειναι κλειστα εμεις οι βετερανοι ψαχνουμε τροπο επιβιωσης και μιας που τα κολγκιρλ ειναι κατω των περιστασεων μιας και ζητανε πολλα,φεικ φοτος, ορισμενες ξενερωτες,υπερεκτιμιμενες κλπ οι περισσοτεροι κλαιμε τα λεφτα μας και δεν καλυπτουν το κενο των μπουρδελων.

Γι αυτο ενα ντηλ μεταξι ενος αντρα και μιας γυναικα δεν ειναι κακη λυση,εξαλλου στην κριση της καθε γυναικας ειναι αν θα ενδωσει η οχι εξαλλου ολα γινονται επι χρημασι και με την συγκαταθεση των δυο.
μπορει καποιος βετερανος να πει οτι του αρεσει ταχα μου και αν το παει στο ερωτικο και του κατσει τη πηδα και φευγει αλλα θα χρονοτριβησει,το θεμα ειναι να καλυφτεί το κενο των μπουρδελων,αμεσα γρηγορα και αποτελεσματικα.

Εδω πολλες γυναικες αναζητουν το χρημα για να το δωσουν και οι βετερανοι απλα προτεινουν χρημα και κανουν ντηλ.

Θα σου απαντησω στην ερωτηση αν ειχα αδερφη μανα θεια κλπ αν θα τα στηριζα ολα αυτα?ναι θα τα στηριζα στη κριση της καθε μιας ηταν να κανει οτι θελει.
Π.χ δεν θα ντρεπομουν να ειχα μια γυναίκα του συγγενικου μου περιβαλλον να ειναι ιεροδουλη ενα επαγγελμα ειναι που γινεται με τη δικη της συγκαταθεση και μπραβο της.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζαν, αυτο ειναι σχεδον αδυνατον γιατι μπορει να βρεθεις μπλεγμενος αν πας φατσα καρτα.
Επισης οι γκομενες ακομα κι αναγκη να εχουν, δεν θα σου πουν οκ αλλα σχεδον παντα θα παρεξηγηθουν.
Προσθεσε οτι ακομα κι οι πουτανες αποφευγουν αυτη την μεθοδο.

ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΟ.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ Η ΒΑΣΗ ΠΟΡΝΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.

Θα αναρωτηθεις τωρα γιατι γινεται αυτο. Διοτι ετσι ειναι η φυση τους. Εσυ θες να αλλαξεις την φυση.
Δεν γινεται. Συνεπως η κερδιζεις τον αντιπαλο οπως εχουν ορισει οι συνθηκες στον πλανητη η θα φας τα μουτρα σου.
Παραδειγμα: οταν γνωριστεις πολυ καλα με μια γκομενα θα κλασεις μπροστα της καποια στιγμη λιγο η πολυ εσκεμμενα.
Εγω τηρω σαβουαρ αλλα μου εχει τυχει.
Αυτες δεν θα το κανουν ποτε, εκτος αν τους φυγει. Στραβωνουν αν το κανουμε. Δεν θα αλλαξει ποτε η φυση μας.
Θα κλασουμε λιγο η πολυ οτι και να γινει εσκεμμενα. Ετσι ειναι η ζωη. Πηγαινε μπουκαρε στο dna αν μπορεις.
Αλλο ανδρας αλλο γυναικα. Και διαφωνω οτι το κλανιδι εχει να κανει με τροπους.
Ειναι στην φυση μας να κανουμε γουρουνιες που και που. Προχωρω στο θεμα με αλλο ποστ.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom