EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.601
- Πόντοι
- 19.485
μμμ γράφω ποστ και δεν βγαίνει γιατί?
Τι ανθρωπιά και μαλακίες μου λέτε ρε διπρόσωπα πουστάκια;
Σε site για πουτάνες είστε και παρεξηγιέστε αν μια γυναίκα γίνει πουτάνα;
Ρε γαμάτε πουτάνες τελικά ή μας δουλεύετε;
Εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Δεν εδινε φραγκα για απευθειας γαμησι σε αγνωστη.Σε άλλο νήμα σεξοτουρισμού (δεν θυμάμαι σε ποια χώρα) ένας μύστης είχε γράψει πως μεταμορφώνει τις γυναίκες σε νταβατζήδες των φιλενάδων τους. Έμπαινε σε μπαρ, έβρισκε μια που δεν του γούσταρε το στυλάκι της και τη ρώταγε αν έχει κάποια φίλη που να κάνει σεξ με δωράκι, περιέγραφε τι ζητούσε. Σχεδόν πάντα (φυσικά δίνοντας και μίζα στη ρουφιάνα) είχε επιτυχία. Το αντίθετο, είναι πολύ παρακινδυνευμένο
Τα βλεπετε;;;
Και παλι να σημειωσω οτι δεν εναντιωνομαι στον Ζαν. Απλα οι πιθανοτητες για κατι καλο ειναι για τον πουτσο ετσι.
Εγω πιστευω οτι λιγες γυναικες μπορουν να αντισταθουν στο χρημα,οταν τους δοθει η ευκαιρια θα ενδωσουν.
Απλα οι περισσοτερες θα κοστολογησουν το μουνι τους και θα ενδωσουν αν παρουν το επιθυμητό ποσο.
Π.χ μια ωραια 9αρα η και 10αρα θα παζαρεψει μπορει και χιλιαρικα ενω η μια μετρια η και ασχημη θα ρηξει τη τιμη.
Αντενδικνονται οι πλουσιες οι οποιες δεν εχουν αναγκη.
Πολυ τσοντα βλεπεις αδερφε, που και καλα πληρωνουν "ανυποψιαστα" γκομενακια....δεν θυμαμαι την κατηγορια τσοντας τωρα πως λεγεται,,, [/quote][quote author=jean-Claud link= ]Οπως λεει και ο τιτλος τωρα που οι οικοι ανοχης ειναι κλειστοι και τα κολγκιρλ χρεωνουν τον κουκο αηδονι,παιζει η ιδεα να πηγαίναμε σε ασχετες γυναικες στο δρομο η οπου αλλου βρισκαμε ευκαιρια και να τους λεγαμε να καναμε σεξ επι πληρωμη.
Ποσο τις 100 θα πιστευατε οτι θα δεχονταν αυτη την προταση.
Επισης το ποσο που θα διναμε να μην ηταν τρελα υψηλο απο 50 εως 100 ευρω την ωρα.
Επισης ποσες γυναικες εχουν αναγκη απο χρημα και θα μπορουσαν να το εβγαζαν γρηγορα και ευκολα?
Εγώ είμαι πιο απλός στη σκέψη μου:Εγω πιστευω οτι λιγες γυναικες μπορουν να αντισταθουν στο χρημα,οταν τους δοθει η ευκαιρια θα ενδωσουν.
Απλα οι περισσοτερες θα κοστολογησουν το μουνι τους και θα ενδωσουν αν παρουν το επιθυμητό ποσο.
Π.χ μια ωραια 9αρα η και 10αρα θα παζαρεψει μπορει και χιλιαρικα ενω η μια μετρια η και ασχημη θα ρηξει τη τιμη.
Αντενδικνονται οι πλουσιες οι οποιες δεν εχουν αναγκη.
αδερφέ μου...
1) από 10-20 ευρώ = πουτάνα
2) 50=100 = studio = απάτη για μένα
3) 100+ = βίζιτα = γούστα/μερακλήδες
4) 300+ /μήνα = γκόμενα
5) 500+ /μήνα = σπονσοριλίκι ή γάμος
Καλημέρα. Για την ιστορία θα σας αναφέρω πως το 2010 κατάφερα να πάω σε ξενοδοχείο amateur φοιτήτρια την οποία είχα γνωρίσει σε chat. Την κατάφερα μετά από μέρες συνομιλίας στο τότε msm για να κερδίσω την εμπιστοσύνη. Το τίμημα ήταν 120 € ...... χρόνια μετά μου την έβγαλε προτεινόμενη φίλη το fb, την αναγνώρισα από το πρόσωπο καθώς δεν ήξερα το πραγματικό της όνομα και είχε παντρευτεί.
Η αλήθεια είναι πως από όσες γυναίκες είναι τσουλάκια κι όχι νοικοκυροκόριτσα ένα μεγάλο ποσοστό θα καθόταν βίζιτα σε κάποιον άγνωστο άνδρα που θα τους άρεσε υπό τις προϋποθέσεις υψηλού τιμήματος και εχεμύθειας. Εάν πας να προτείνεις σε κάποια άγνωστη στον δρόμο σεξ με αντάλλαγμα λεφτά τότε θα καταλήξεις με την τσάντα της πάνω στο κεφάλι σου.
Για να πετύχει το πράγμα πρέπει η πρόταση να γίνει εμμέσως σε κάποια που ξέρεις π.χ. θέλω να σε βοηθήσω με τις σπουδές σου. Έχω ακούσει από κοπέλες ότι πολλές έμμεσες προτάσεις για ερασιτεχνική πορνεία δέχονται οι σερβιτόρες σε μπαρ από καλούς πελάτες και φίλους του αφεντικού.
Εγω μαζι σου ειμαι τυπε και το χω σκεφτει πολλες φορες γιατι δε μ αρεσει το φλερτ ειναι καψιμο εγκεφαλουΠολλοι μπαιρδευετε τη φαση για σχεση με το σεξ.
Εμεις οι βετερανοι επειδη μας εκλεισαν τα μπουρδελα ψαχνουμε εναλλακτικες λυσεις,τα κολγκιρλ ζητουν πολλα και δεν ειναι αξιοπιστα,ενω οι γυναικες οι αγνωστες στο δρομο τις επιλεγουμε εμεις.
Π.χ βλέπω μια 7αρα λεω ωραια γαμευσιμη παω κοντα και της κανω την προταση αν δεχτει καλως αν οχι δεν υπαρχει προβλημα.
Καλο ειναι να πετυχουμε γυναικες που αγαπανε το χρημα η εχουν αναγκη απο χρημα.
Π.χ σε ενα μαγαζί μια να θελει κατι να παρει αλλα να ειναι ακριβο παμε και κανουμε ντηλ σε τετοιες φάσεις απλα καλο ειναι να μην υπαρχει πολυ κοσμος και ποτε αν ειναι μια με φιλη μανα φιλο κλπ.
Μονη εντελως στο δρομο η σε καμια βιτρινα να κοιταει.
Τωρα τι λεει ο καθε γυναικωτος προμοτορας εδω μεσα και οι υποστηρικτες τους τα ακουμε βερεσε
Εγω μαζι σου ειμαι τυπε και το χω σκεφτει πολλες φορες γιατι δε μ αρεσει το φλερτ ειναι καψιμο εγκεφαλουΠολλοι μπαιρδευετε τη φαση για σχεση με το σεξ.
Εμεις οι βετερανοι επειδη μας εκλεισαν τα μπουρδελα ψαχνουμε εναλλακτικες λυσεις,τα κολγκιρλ ζητουν πολλα και δεν ειναι αξιοπιστα,ενω οι γυναικες οι αγνωστες στο δρομο τις επιλεγουμε εμεις.
Π.χ βλέπω μια 7αρα λεω ωραια γαμευσιμη παω κοντα και της κανω την προταση αν δεχτει καλως αν οχι δεν υπαρχει προβλημα.
Π.χ σε ενα μαγαζί μια να θελει κατι να παρει αλλα να ειναι ακριβο παμε και κανουμε ντηλ σε τετοιες φάσεις απλα καλο ειναι να μην υπαρχει πολυ κοσμος και ποτε αν ειναι μια με φιλη μανα φιλο κλπ.
Τωρα τι λεει ο καθε γυναικωτος προμοτορας εδω μεσα και οι υποστηρικτες τους τα ακουμε βερεσε
Δηλαδη προτιμω να δωσω ενα 50 αρικο παρα να παω δυο καφεδες του 2 ωρου για να γαμησω και αν γαμησω
Οι γκομενες ειναι πολυ κακια παρεα και τις ανεχομαι μεχρι να μπω στη μουνα τους.
Ειναι χαρακτηριστικο πως οταν γαμησω τελικα,θελω να την κανω με χιλια αλλα καθομαι σα το μαλακα και ανεχομαι τις κωλο αγκαλιες τους.
Αντε να τους ριξω κι αλλο ενα μπαλακι αλλα μετα την κανω λεγοντας πως εχω αφησει το μαγαζι μονο του.
Γι αυτο ειναι καλος λογος η παρακαμψη του φλερτ με αντιτιμο.
Ωστοσο διαφωνω με το χυμα της προστασης.
Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να συλληφθεις.
Η να βρεις μπελα γενικα.
Οποτε πας διερευνητικα.
Για μενα καλη τακτικη ειναι να το ριξεις σα προταση στο 1ο ραντεβου αφου καταλαβεις πως η τυπισσα εχει αναγκες.
Οπως σωστα λες αν η αλλη ειναι πλουσια τι να της δωσεις;
Εκει για μενα πρεπει να σαι μαγκας να της τα τρως.Να παιρνεις λεφτα απο τη πλουσια να τα δινεις στις φτωχες για σεξ.
Κατι σαν Ρομπεν των Δασων αλλα σε εκδοχη πουτανιαρη..
Δηλαδη προτιμω να δωσω ενα 50 αρικο παρα να παω δυο καφεδες του 2 ωρου για να γαμησω και αν γαμησω
Οι γκομενες ειναι πολυ κακια παρεα και τις ανεχομαι μεχρι να μπω στη μουνα τους.
Ειναι χαρακτηριστικο πως οταν γαμησω τελικα,θελω να την κανω με χιλια αλλα καθομαι σα το μαλακα και ανεχομαι τις κωλο αγκαλιες τους.
Αντε να τους ριξω κι αλλο ενα μπαλακι αλλα μετα την κανω λεγοντας πως εχω αφησει το μαγαζι μονο του.
Γι αυτο ειναι καλος λογος η παρακαμψη του φλερτ με αντιτιμο.
Ωστοσο διαφωνω με το χυμα της προστασης.
Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να συλληφθεις.
Η να βρεις μπελα γενικα.
Οποτε πας διερευνητικα.
Για μενα καλη τακτικη ειναι να το ριξεις σα προταση στο 1ο ραντεβου αφου καταλαβεις πως η τυπισσα εχει αναγκες.
Οπως σωστα λες αν η αλλη ειναι πλουσια τι να της δωσεις;
Εκει για μενα πρεπει να σαι μαγκας να της τα τρως.Να παιρνεις λεφτα απο τη πλουσια να τα δινεις στις φτωχες για σεξ.
Κατι σαν Ρομπεν των Δασων αλλα σε εκδοχη πουτανιαρη..
Ρε παλικάρια είστε με τα καλά σας? Εϊναι δυνατόν να γράφετε και να πιστεύετε αυτά που γράφετε? Πόσο άρρωστοι είστε. Αν έρθει ένας πλούσιος γκέι και σας ρωτήσει στον δρόμο με 500ευρό να σας σκίσει την κωλάρα σας δεν θα παρεξηγηθείτε? Υπάρχουν γυναίκες που όσο ανάγκη και να έχουν τα χρήματα έχουν σεβασμό και δεν θα μείνουν απλά στο όχι.
Εγώ απλά σας εύχομαι όταν θα κάνετε πραγματικότητα αυτό που λέτε να τον φάτε άσχημα από κάποιον και να καταλήξετε στο νοσοκομείο. Μόνο έτσι θα καταλάβετε την αρρώστια σας.
Ζώα.