jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
πρωτον ο γκει θα σου προτεινει να τον γαμησεις με 500 οχι να σε γαμησει εσενα,ειναι παθητικοι και ψαχνουν γαμιαδες.Εγω μαζι σου ειμαι τυπε και το χω σκεφτει πολλες φορες γιατι δε μ αρεσει το φλερτ ειναι καψιμο εγκεφαλουΠολλοι μπαιρδευετε τη φαση για σχεση με το σεξ.
Εμεις οι βετερανοι επειδη μας εκλεισαν τα μπουρδελα ψαχνουμε εναλλακτικες λυσεις,τα κολγκιρλ ζητουν πολλα και δεν ειναι αξιοπιστα,ενω οι γυναικες οι αγνωστες στο δρομο τις επιλεγουμε εμεις.
Π.χ βλέπω μια 7αρα λεω ωραια γαμευσιμη παω κοντα και της κανω την προταση αν δεχτει καλως αν οχι δεν υπαρχει προβλημα.
Καλο ειναι να πετυχουμε γυναικες που αγαπανε το χρημα η εχουν αναγκη απο χρημα.
Π.χ σε ενα μαγαζί μια να θελει κατι να παρει αλλα να ειναι ακριβο παμε και κανουμε ντηλ σε τετοιες φάσεις απλα καλο ειναι να μην υπαρχει πολυ κοσμος και ποτε αν ειναι μια με φιλη μανα φιλο κλπ.
Μονη εντελως στο δρομο η σε καμια βιτρινα να κοιταει.
Τωρα τι λεει ο καθε γυναικωτος προμοτορας εδω μεσα και οι υποστηρικτες τους τα ακουμε βερεσε
Δηλαδη προτιμω να δωσω ενα 50 αρικο παρα να παω δυο καφεδες του 2 ωρου για να γαμησω και αν γαμησω
Οι γκομενες ειναι πολυ κακια παρεα και τις ανεχομαι μεχρι να μπω στη μουνα τους.
Ειναι χαρακτηριστικο πως οταν γαμησω τελικα,θελω να την κανω με χιλια αλλα καθομαι σα το μαλακα και ανεχομαι τις κωλο αγκαλιες τους.
Αντε να τους ριξω κι αλλο ενα μπαλακι αλλα μετα την κανω λεγοντας πως εχω αφησει το μαγαζι μονο του.
Γι αυτο ειναι καλος λογος η παρακαμψη του φλερτ με αντιτιμο.
Ωστοσο διαφωνω με το χυμα της προστασης.
Υπαρχει σοβαρος κινδυνος να συλληφθεις.
Η να βρεις μπελα γενικα.
Οποτε πας διερευνητικα.
Για μενα καλη τακτικη ειναι να το ριξεις σα προταση στο 1ο ραντεβου αφου καταλαβεις πως η τυπισσα εχει αναγκες.
Οπως σωστα λες αν η αλλη ειναι πλουσια τι να της δωσεις;
Εκει για μενα πρεπει να σαι μαγκας να της τα τρως.Να παιρνεις λεφτα απο τη πλουσια να τα δινεις στις φτωχες για σεξ.
Κατι σαν Ρομπεν των Δασων αλλα σε εκδοχη πουτανιαρη..
Ρε παλικάρια είστε με τα καλά σας? Εϊναι δυνατόν να γράφετε και να πιστεύετε αυτά που γράφετε? Πόσο άρρωστοι είστε. Αν έρθει ένας πλούσιος γκέι και σας ρωτήσει στον δρόμο με 500ευρό να σας σκίσει την κωλάρα σας δεν θα παρεξηγηθείτε? Υπάρχουν γυναίκες που όσο ανάγκη και να έχουν τα χρήματα έχουν σεβασμό και δεν θα μείνουν απλά στο όχι.
Εγώ απλά σας εύχομαι όταν θα κάνετε πραγματικότητα αυτό που λέτε να τον φάτε άσχημα από κάποιον και να καταλήξετε στο νοσοκομείο. Μόνο έτσι θα καταλάβετε την αρρώστια σας.
Ζώα.
Δευτερον να φαμε τι??ρε φιλε σου ειπε κανεις οτι ειμαστε γκει η ψαχνουμε αντρες?εμεις μιλαμε για γυναικες πεσιμο με ζεστο χρημα για σεξ τιποτα αλλο,αν δεχτει οκ αν οχι δεν υπαρχει προβλημα.
Αρρωστια γιατι επειδη θελουμε να πηδαμε γυναικες?