jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Γι αυτο σου δινε τα 50ρικα αν δεν ηταν σουρωμενος δεν παιζει να σου εκανε τέτοια προταση.
Μου ήρθε ένας πελάτης,έβγαλε κάμποσα 50-ευρα και μου λέει να πάω σπίτι του. Άρχισα να γελάω με δάκρυα. Ο τύπος τραπηκε σε φυγή με κατεβασμένο κεφάλι. Βέβαια ήταν και λίγο σουρωμενος.
Αν δεν ήταν θα έτρωγε χαστούκιαΓι αυτο σου δινε τα 50ρικα αν δεν ηταν σουρωμενος δεν παιζει να σου εκανε τέτοια προταση.
Δεν μου λείπουν μερικά 50ευρα. Μου λείπουν 500.000Μου ήρθε ένας πελάτης,έβγαλε κάμποσα 50-ευρα και μου λέει να πάω σπίτι του. Άρχισα να γελάω με δάκρυα. Ο τύπος τραπηκε σε φυγή με κατεβασμένο κεφάλι. Βέβαια ήταν και λίγο σουρωμενος.
μηπως να το ξανασκεφτοσουν ρε πολυκαρπε ?
Δεν μου λείπουν μερικά 50ευρα. Μου λείπουν 500.000Μου ήρθε ένας πελάτης,έβγαλε κάμποσα 50-ευρα και μου λέει να πάω σπίτι του. Άρχισα να γελάω με δάκρυα. Ο τύπος τραπηκε σε φυγή με κατεβασμένο κεφάλι. Βέβαια ήταν και λίγο σουρωμενος.
Έχεις να μου τα δώσεις;
Και εγω αν ήθελα ΕΤΣΙ μερικά 50ευρα πίπες θα έκανα τώρα . Τέτοια θα λέμε;Δεν μου λείπουν μερικά 50ευρα. Μου λείπουν 500.000Μου ήρθε ένας πελάτης,έβγαλε κάμποσα 50-ευρα και μου λέει να πάω σπίτι του. Άρχισα να γελάω με δάκρυα. Ο τύπος τραπηκε σε φυγή με κατεβασμένο κεφάλι. Βέβαια ήταν και λίγο σουρωμενος.
Έχεις να μου τα δώσεις;
αν ειχα μισο μυριο λες να μιλαγαμε τωρα ρε πολυκαρπε ?
Ω...... εισαι πολυ φτωχη δηλ.Δεν μου λείπουν μερικά 50ευρα. Μου λείπουν 500.000Μου ήρθε ένας πελάτης,έβγαλε κάμποσα 50-ευρα και μου λέει να πάω σπίτι του. Άρχισα να γελάω με δάκρυα. Ο τύπος τραπηκε σε φυγή με κατεβασμένο κεφάλι. Βέβαια ήταν και λίγο σουρωμενος.
Έχεις να μου τα δώσεις;
Και εγω αν ήθελα ΕΤΣΙ μερικά 50ευρα πίπες θα έκανα τώρα . Τέτοια θα λέμε;Δεν μου λείπουν μερικά 50ευρα. Μου λείπουν 500.000Μου ήρθε ένας πελάτης,έβγαλε κάμποσα 50-ευρα και μου λέει να πάω σπίτι του. Άρχισα να γελάω με δάκρυα. Ο τύπος τραπηκε σε φυγή με κατεβασμένο κεφάλι. Βέβαια ήταν και λίγο σουρωμενος.
Έχεις να μου τα δώσεις;
αν ειχα μισο μυριο λες να μιλαγαμε τωρα ρε πολυκαρπε ?