Αδερφέ αλήθεια, εσύ ψηφίζεις;;; Ενημερώσου λίγο σε παρακαλώ, είναι κρίμα να μην έχουμε ιδέα! Ψάξε λίγο, διάβασε, ειλικρινά στο λέω με ενδιαφέρον, όχι για να σε μειώσω έστω και στο ελάχιστο. Είδα και το προηγούμενο σχόλιό σου και δείχνει πως δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Έτσι είναι οι εκλογικοί νόμοι. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τουλάχιστον τα βασικά πριν φτάσουμε στην κάλπη. Μη με παρεξηγήσεις, μάλλον είσαι νέος, ψάξε, διάβασε!!!
Ότι κλέβουν όλοι στην ΝΔ είναι πασιφανές .κάθε μέρα σκάνδαλα απευθείας αναθέσεις.δωσε κ μενα κουλι..άστο αυτό.οτι χρηματοδότηση για την Νίκη είναι από εφοπλιστές και Πειραιώς είναι πασίγνωστο .η ζωή δε την προωθεί ο Σκάι κι ότι συστημικό υπάρχει αρχικά για να κάνει ζημι; Στον Τσίπρα κ τώρα για να χτυπάει στην ανάγκη κάθε μέρα τον Κούλη.
Που είναι η φαντασία?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για σπαρτιατοκασιδες δεν κάνω πρόβλεψη να μη. Τους γρουσουζεψω όπως τον Λαφαζάνη παλιά......
Αδερφέ αλήθεια, εσύ ψηφίζεις;;; Ενημερώσου λίγο σε παρακαλώ, είναι κρίμα να μην έχουμε ιδέα! Ψάξε λίγο, διάβασε, ειλικρινά στο λέω με ενδιαφέρον, όχι για να σε μειώσω έστω και στο ελάχιστο. Είδα και το προηγούμενο σχόλιό σου και δείχνει πως δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Έτσι είναι οι εκλογικοί νόμοι. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τουλάχιστον τα βασικά πριν φτάσουμε στην κάλπη. Μη με παρεξηγήσεις, μάλλον είσαι νέος, ψάξε, διάβασε!!!
ΟΧΙ αδερφέ μου...ούτε ψηφίζω, ούτε ψήφισα ποτέ και ούτε έχω σκοπό να πάω να ψηφίσω στο μέλλον.
Η εκλογική περίοδος μου προκαλεί μια αηδία, τα πολιτικά κόμματα έναν εμετό και γενικά όλο το πελατειακό σύστημα που έχει στηθεί για να πάρουν την ψήφο απο τα πρόβατα....χωρίς να θέλω να σε μειώσω!
Ο ηθοποιός είναι και λίγο ναυάγιο...
Μαθαίνω ότι υπάρχουν και άλλοι στις γραμμές του κόμματος της Ζωιτσας.
Ο ναυτικός ήταν φυσιολογικός άνθρωπος,πως έμπλεξε με αυτήν;
ΟΧΙ αδερφέ μου...ούτε ψηφίζω, ούτε ψήφισα ποτέ και ούτε έχω σκοπό να πάω να ψηφίσω στο μέλλον.
Η εκλογική περίοδος μου προκαλεί μια αηδία, τα πολιτικά κόμματα έναν εμετό και γενικά όλο το πελατειακό σύστημα που έχει στηθεί για να πάρουν την ψήφο απο τα πρόβατα....χωρίς να θέλω να σε μειώσω!
Mα και έτσι να είναι...
Βρήκε πιο ελκυστική την Ζωίτσα;
Πάντως μαγκιά του που έστειλε στην εκκλησία την Ζωίτσα...ο τύπος έχει σαράντα οκάδες αρχιδια που την έπεισε να το κάνει αυτό.
Δεν ψηφίζω τύπε και για αυτό και δεν γνωρίζω αυτούς τους ηλίθιους νόμους......αυτό το σύστημα με το "μπόνους πρώτου κόμματος" ή τις κλειστές λίστες ειναι τρίχες κατσαρές και μόνο σε δημοκρατικό πολίτευμα δεν παραπέμπουν!!
Δεν ψηφίζω τύπε και για αυτό και δεν γνωρίζω αυτούς τους ηλίθιους νόμους......αυτό το σύστημα με το "μπόνους πρώτου κόμματος" ή τις κλειστές λίστες ειναι τρίχες κατσαρές και μόνο σε δημοκρατικό πολίτευμα δεν παραπέμπουν!!
Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας, μετά τις ανακατατάξεις στις εκλογικές λίστες στις οποίες προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
www.in.gr
Τις εννέα έχουν φτάσει οι ηχηρές αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
«Οι ψήφοι που πήραμε εμείς οι 9» φτάνουν «τους 25.000 σταυρούς. Άρα δεν με ενέκρινε για την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά μια χαρά της έκανα σαν ‘λαγός’;», λέει η πρώην υποψήφια του κόμματος, Μαργαρίτα Καζάκου.
το κομμα εχει το ονομα της. Εαν ειδατε το ψηφοδελτιο, εχει το ονομα της. Απορω, ατομα με πολιτικη εμπειρια πως συμμετεχουν σε μονοπροσωπα κομματικα σχηματα, ειδικα εαν τους πουλευουν κ μετα γκρινιαζουν.
Η ζωη προβληθηκε ως αναχωμα στον συριζα, ως γνησια συριζεα θα μας προσφερει γελιο σε μια τραγικη βουλη