Νέα

Πλεύση Ελευθερίας, το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.317
Πόντοι
2.256
Και για πιο λόγο στις 21 μαιου έγιναν με σταυρό προτίμησης και τώρα γίνονται με λίστα.....?

Δηλαδή ο άλλος ο πυροβολημένος μπορεί να βγει βουλευτής χωρίς καμιά ψήφο μόνο και μόνο επειδή το κόμμα τον έβαλε πρώτο στην λίστα?

Τι νόημα έχει αυτό?
Αδερφέ αλήθεια, εσύ ψηφίζεις;;; Ενημερώσου λίγο σε παρακαλώ, είναι κρίμα να μην έχουμε ιδέα! Ψάξε λίγο, διάβασε, ειλικρινά στο λέω με ενδιαφέρον, όχι για να σε μειώσω έστω και στο ελάχιστο. Είδα και το προηγούμενο σχόλιό σου και δείχνει πως δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Έτσι είναι οι εκλογικοί νόμοι. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τουλάχιστον τα βασικά πριν φτάσουμε στην κάλπη. Μη με παρεξηγήσεις, μάλλον είσαι νέος, ψάξε, διάβασε!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.405
Πόντοι
3.656
Κι άλλον κόπρο με βουλευτική σύνταξη προβλέπω.εθυυχως δεν πρόλαβε να βγάλει κι ο μιχαλολιακοςs την Ουρανία

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Είναι ερωτοχτυπημενο το κορίτσι ..ψυχικό κάνει...δεν είναι αυτός σαν τον πρώην τον ναυτικό με στρωμένη δουλειά

Ναι, να μην ξεχνάμε και αυτόν τον ήρωα, όσο άντεξε ο καημένος!

Screenshot_6.jpg

Η σκέψη μας τώρα στον καινούργιο…!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ότι κλέβουν όλοι στην ΝΔ είναι πασιφανές .κάθε μέρα σκάνδαλα απευθείας αναθέσεις.δωσε κ μενα κουλι..άστο αυτό.οτι χρηματοδότηση για την Νίκη είναι από εφοπλιστές και Πειραιώς είναι πασίγνωστο .η ζωή δε την προωθεί ο Σκάι κι ότι συστημικό υπάρχει αρχικά για να κάνει ζημι; Στον Τσίπρα κ τώρα για να χτυπάει στην ανάγκη κάθε μέρα τον Κούλη.
Που είναι η φαντασία?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για σπαρτιατοκασιδες δεν κάνω πρόβλεψη να μη. Τους γρουσουζεψω όπως τον Λαφαζάνη παλιά......
η Ζωη ειχε να βγει στο σκαι 4 χρονια και τωρα ειναι μερα παρα μ ενα πλατυ χαμογελο συνεχεια :confused:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Αδερφέ αλήθεια, εσύ ψηφίζεις;;; Ενημερώσου λίγο σε παρακαλώ, είναι κρίμα να μην έχουμε ιδέα! Ψάξε λίγο, διάβασε, ειλικρινά στο λέω με ενδιαφέρον, όχι για να σε μειώσω έστω και στο ελάχιστο. Είδα και το προηγούμενο σχόλιό σου και δείχνει πως δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Έτσι είναι οι εκλογικοί νόμοι. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε τουλάχιστον τα βασικά πριν φτάσουμε στην κάλπη. Μη με παρεξηγήσεις, μάλλον είσαι νέος, ψάξε, διάβασε!!!

ΟΧΙ αδερφέ μου...ούτε ψηφίζω, ούτε ψήφισα ποτέ και ούτε έχω σκοπό να πάω να ψηφίσω στο μέλλον.

Η εκλογική περίοδος μου προκαλεί μια αηδία, τα πολιτικά κόμματα έναν εμετό και γενικά όλο το πελατειακό σύστημα που έχει στηθεί για να πάρουν την ψήφο απο τα πρόβατα....χωρίς να θέλω να σε μειώσω!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.157
Πόντοι
9.297
η Ζωη ειχε να βγει στο σκαι 4 χρονια και τωρα ειναι μερα παρα μ ενα πλατυ χαμογελο συνεχεια :confused:
Ο ηθοποιός είναι και λίγο ναυάγιο...
Μαθαίνω ότι υπάρχουν και άλλοι στις γραμμές του κόμματος της Ζωιτσας.
Ο ναυτικός ήταν φυσιολογικός άνθρωπος,πως έμπλεξε με αυτήν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΧΙ αδερφέ μου...ούτε ψηφίζω, ούτε ψήφισα ποτέ και ούτε έχω σκοπό να πάω να ψηφίσω στο μέλλον.

Η εκλογική περίοδος μου προκαλεί μια αηδία, τα πολιτικά κόμματα έναν εμετό και γενικά όλο το πελατειακό σύστημα που έχει στηθεί για να πάρουν την ψήφο απο τα πρόβατα....χωρίς να θέλω να σε μειώσω!
Ιδιώτης δηλαδή....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946
Ο ναυτικός ήταν φυσιολογικός άνθρωπος,πως έμπλεξε με αυτήν;
Τύπε μου, τα πολλά σουξου μουξου με τα ladyboys στην Ταϊλάνδη, αλλοιώνουν την αίσθηση της πραγματικότητας...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.157
Πόντοι
9.297
Τύπε μου, τα πολλά σουξου μουξου με τα ladyboys στην Ταϊλάνδη, αλλοιώνουν την αίσθηση της πραγματικότητας...
Mα και έτσι να είναι...
Βρήκε πιο ελκυστική την Ζωίτσα;
Πάντως μαγκιά του που έστειλε στην εκκλησία την Ζωίτσα...ο τύπος έχει σαράντα οκάδες αρχιδια που την έπεισε να το κάνει αυτό.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.374
Πόντοι
1.056
Κατα τα άλλα ειστε πολυ ενημερωμενοι για τα πολιτικα πραγματα της χωρας.

Μην ξεχασεις να ζητησεις στυλό οταν μπεις στο παραβαν

Δεν ψηφίζω τύπε και για αυτό και δεν γνωρίζω αυτούς τους ηλίθιους νόμους......αυτό το σύστημα με το "μπόνους πρώτου κόμματος" ή τις κλειστές λίστες ειναι τρίχες κατσαρές και μόνο σε δημοκρατικό πολίτευμα δεν παραπέμπουν!!

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Δεν ψηφίζω τύπε και για αυτό και δεν γνωρίζω αυτούς τους ηλίθιους νόμους......αυτό το σύστημα με το "μπόνους πρώτου κόμματος" ή τις κλειστές λίστες ειναι τρίχες κατσαρές και μόνο σε δημοκρατικό πολίτευμα δεν παραπέμπουν!!
Δεν θα έπρεπε; Από site για πουτάνες περίμενες να ενημερωθείς για το κεντρικότερο ζήτημα μιας δημοκρατίας;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931

Τις εννέα έχουν φτάσει οι ηχηρές αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Οι ψήφοι που πήραμε εμείς οι 9» φτάνουν «τους 25.000 σταυρούς. Άρα δεν με ενέκρινε για την κοινοβουλευτική ομάδα αλλά μια χαρά της έκανα σαν ‘λαγός’;», λέει η πρώην υποψήφια του κόμματος, Μαργαρίτα Καζάκου.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
δηλαδη ισχυρίζεσαι ότι δεν μετέχει για να προσφερει στον λαό?
αμα βγει και 2 τετραετιες παιρνει συνταξη τυπε , αντι για το σπιτι του ηθοποιου θα στεγαστεί σε βιλα στην Εκαλη :2funny:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Θα πάρει τ' αρχίδια μου η μαντάμ.

Σκάβουν και τους τάφους τους, που έλεγε κι ο Λεβέντης.

ΓΤΠΚ καραμπούρδελα κόμματα που ψηφίζει ο κάθε πυροβολημένος, να πούμε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
Θα πάρει τ' αρχίδια μου η μαντάμ.

Σκάβουν και τους τάφους τους, που έλεγε κι ο Λεβέντης.

ΓΤΠΚ καραμπούρδελα κόμματα που ψηφίζει ο κάθε πυροβολημένος, να πούμε.
Δυστυχώς τυπε στην τελευταία δημοσκόπηση παίρνει 4.7% Ακόμα και 1.5 μονάδα να χάσει παλι θα μπει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Μη βιάζεσαι, τύπε. 9 αποχωρήσεις είναι αυτές. 25.000 σταυροί. Θα δούμε τι θα παιχτεί.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
το κομμα εχει το ονομα της. Εαν ειδατε το ψηφοδελτιο, εχει το ονομα της. Απορω, ατομα με πολιτικη εμπειρια πως συμμετεχουν σε μονοπροσωπα κομματικα σχηματα, ειδικα εαν τους πουλευουν κ μετα γκρινιαζουν.

Η ζωη προβληθηκε ως αναχωμα στον συριζα, ως γνησια συριζεα θα μας προσφερει γελιο σε μια τραγικη βουλη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Όλο χαμογελάει σαν χάνος
Το χει σίγουρο ότι θα καβατζωσουν ένα ζευγάρι 2 βουλευτικές να ζήσουν σαν πριγκιπες

Ας είναι καλά τα ζώα ψηφοφόροι που ψάχνουν το μαρατα στο σουπερ

Iraklis_agg

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
192
Πόντοι
0
Μη βιάζεσαι, τύπε. 9 αποχωρήσεις είναι αυτές. 25.000 σταυροί. Θα δούμε τι θα παιχτεί.
Δύσκολα δεν θα μπει. Που λες να πάνε αυτοί οι σταυροί στον μπαρουφακη η στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει βαρεθεί να βαζει αυτογκόλ ;;;

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Δύσκολα δεν θα μπει. Που λες να πάνε αυτοί οι σταυροί στον μπαρουφακη η στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει βαρεθεί να βαζει αυτογκόλ ;;;
Θαυμαστε το επιπεδο των νεο-ελληνων και σκεφθείτε την ψηφο του κοματος κωσταντοπούλου ....... μια χωρα που ζει απο δανεια θα φαει καλά ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom