aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μιλα ξεκαθαρα τυπε, τι εννοεις, οτι η ζωιτσα δεν την αρμεγει την οχια;υπονοω οτι αποκλειεται να τις αρεσουν τα μεγαλα κατσαβιδια...ισως μονο αν τα φοραει στη ζωνη..
μιλα ξεκαθαρα τυπε, τι εννοεις, οτι η ζωιτσα δεν την αρμεγει την οχια;υπονοω οτι αποκλειεται να τις αρεσουν τα μεγαλα κατσαβιδια...ισως μονο αν τα φοραει στη ζωνη..
ποιο ξεκαθαρα δεν υπαρχει....αποκλειεται να κανελωνει το συκο της...μιλα ξεκαθαρα τυπε, τι εννοεις, οτι η ζωιτσα δεν την αρμεγει την οχια;
η λεξη εθελοντισμος αποκτα ευρυτερο νοημα...Αυτοί είναι ήρωες.
μιλας με γριφους γεροντα...διαβασα καλα;; στη ζωιτα αρεσουν τα ψαλιδια;;ποιο ξεκαθαρα δεν υπαρχει....αποκλειεται να κανελωνει το συκο της...
Εγώ τύπε δεν είμαι σίγουρος ότι προτιμά τις σπηλιές. Αν τη δεις μετά το γάμο και ηρεμήσει σημαίνει ότι το σαλιώνει το γραμματόσημο.ποιο ξεκαθαρα δεν υπαρχει....αποκλειεται να κανελωνει το συκο της...
Μούτσος ήταν ή Τζιόβενο?''Ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει εργαστεί ως ναυτικός στην ποντοπόρο ναυτιλία αλλά τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο γραφείο της.
τα αναποδα...μιλας με γριφους γεροντα...διαβασα καλα;; στη ζωιτα αρεσουν τα ψαλιδια;;
χμμμ...κυριακη κοντη γιορτη....θα δειξει!!!!11Εγώ τύπε δεν είμαι σίγουρος ότι προτιμά τις σπηλιές. Αν τη δεις μετά το γάμο και ηρεμήσει σημαίνει ότι το σαλιώνει το γραμματόσημο.
στραβομαρα ρε μαν...Όχι ρε γαμώτο...μας το φάγανε και αυτό το γκομενάκι... :-
Όχι ρε γαμώτο...μας το φάγανε και αυτό το γκομενάκι... :-
:Sυπαρχουν και αλλα
Δεν έχουμε και μια φωτο απο τον υπερτυχερο αυτο ανθρωπο
Νομίζω το ρεπορτάζ δεν έβαλε φωτό του γιατί είναι αυτονόητο ποιός είναι.Δεν έχουμε και μια φωτο απο τον υπερτυχερο αυτο ανθρωπο
αρχιδια μαντης παντως ητανε...αν ητανε καλος θα εβλεπε τι του ρχεται και θα γλυτωνε...Το μικρό του είναι Μαντής. Το Απόστολος το βάλανε όταν ανακοινώθηκε ο γάμος. Πώς λέμε Απόστολος Παύλος...