You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Playstation 3
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mozart
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
παιδια υπαρχει τροπος να αποθηκευσω στον σκληρο του ps3 ολοκληρα παιχνιδια απο τα δισκακια και να τα παιζω απο κει?Χωρις δηλαδη να χρησιμοποιω και να αλλαζω τα δισκακια
Γραψου και κανε μια ερωτηση εκει.....
Νομιζω οτι γινεται ....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δε γινεται.Το διαβαζω τωρα σε κατι σαϊτ...
Θελει το τσιπακι που παιζει και τα αντεγραμμενα bluray.
Λογικο ειναι...αλλιως θα νοικιαζαμε ενα pro απο το βιντεοκλαμπ και θα το αποθηκευαμε ολοι η γειτονια ας πουμε
iwsidiro
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον δε γινεται.Το διαβαζω τωρα σε κατι σαϊτ...
Θελει το τσιπακι που παιζει και τα αντεγραμμενα bluray.
Λογικο ειναι...αλλιως θα νοικιαζαμε ενα pro απο το βιντεοκλαμπ και θα το αποθηκευαμε ολοι η γειτονια ας πουμε
Γίνετε αν περάσεις CFW και το multiman. Θα μπορείς να κάνεις backup τα παιχνίδια στον σκλήρο του PS3 ή σε έξωτερικο σκληρό δίσκο.
Ένα καλό site είναι το
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Uncharted 3 παίζει κανένας;; Eπικό παιχνίδι..
Επισκέπτης
Mortal Kombat παιζουμε στο ps3!...τα σπαει!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μυθικο παιχνιδι τυπεMortal Kombat παιζουμε στο ps3!...τα σπαει!
Επισκέπτης
svr 2012
javelinos 12
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
Το σ/κ κυρίως bronze και silver (το ανήψι παίζει gold και καποιες φορές platinum)γεράματα βλέπεις. Ν7 6ΟΟ κάτι.Παιζει κανενας mass effect 3 στο ps3 multiplayer?
Το single player όμως mass effect 1,2,3από τα ποοολύ αγαπημένα μου μαζι με την άλλη παιχνιδάρα MGS (ειδικά το 1 στο ps και 4 to ps3)
Συνημμένα
Επισκέπτης
Καλησπέρα τύποι.
Αντιμετωπίζω το εξής: Ο ανιψιός μου έχει εδώ και αρκετό καιρό PS3 και παίζει κανονικά. Χθες αποφάσισε να παίξει διαδικτυακά παιχνίδια σε τίτλους που ήδη έχει (πχ. PES2013), με πήρε τηλέφωνο, καταφέραμε να συνδέσουμε το PS3 στο Internet και φαίνεται ότι διαδικτυακά είναι συνδεδεμένος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει πουθενά επιλογή για Multiplayer ή για online game σε κανένα παιχνίδι που δοκιμάσαμε τηλεφωνικά. Έχετε καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνει για να παίξει μέσω διαδικτύου με άλλους χρήστες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αντιμετωπίζω το εξής: Ο ανιψιός μου έχει εδώ και αρκετό καιρό PS3 και παίζει κανονικά. Χθες αποφάσισε να παίξει διαδικτυακά παιχνίδια σε τίτλους που ήδη έχει (πχ. PES2013), με πήρε τηλέφωνο, καταφέραμε να συνδέσουμε το PS3 στο Internet και φαίνεται ότι διαδικτυακά είναι συνδεδεμένος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπει πουθενά επιλογή για Multiplayer ή για online game σε κανένα παιχνίδι που δοκιμάσαμε τηλεφωνικά. Έχετε καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνει για να παίξει μέσω διαδικτύου με άλλους χρήστες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
το παιχνιδι το ειχε παρει καινουργιο τυπε?
Ναι τύπε, όλα όσα έχει είναι ορίτζιναλ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το παιχνιδι το ειχε παρει καινουργιο τυπε?Καλησπέρα τύποι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δες εδω αν σε βοηθησει καθολουΝαι τύπε, όλα όσα έχει είναι ορίτζιναλ.
δεν εχω παιξει ποτέ το παιχνιδι ονλαιν αλλα εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν προβληματα
τυπε δες εδω αν σε βοηθησει καθολου
δεν εχω παιξει ποτέ το παιχνιδι ονλαιν αλλα εχω ακουσει οτι πολλοι εχουν προβληματα
Σ' ευχαριστώ πολύ τύπε!
zeronightsun
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
the best
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις