Νέα

Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ορισεις τι ειναι "ηθικη" και τι "ομορφια" ...

Η ομορφιά εξηγείται ευκόλως ...
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbus.com/pics/Celebrity/3/long_legged_models.jpg[/img[/URL]]
Oι συγκεκριμένες κοπέλες είναι όμορφες . _ (τελεία & παύλα).

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
καλα εννοειται αυτο :grin: αλλα σορρυ ουτε να την πληρωσεις ποσο μαλλον να την στεψεις κι ολας....θα πας να της πεις καλησπερα και θα σου γαβγισει :P γενικα τα πλειμειτ εχουν χαλασει πολυ τα τελευταια χρονια...ολο ντοπερμαν και μπουλντογκ μαζευει....
Ο σκοπος ειναι η ανοδος της ταριφας  ;) Νιτσα -αγανακτησμενη  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα, εσυ ακου τη μικρη μου-νιτσα και θα καταντησεις σε λιγο καιρο αγαμητη αγαναχτισμενη ελλεηνιδα στο Συνταγμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νταβατζη δεν ειχαμε και νταβατζη βρηκαμε στο αοιδιο μας οπως βλεπω :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbus.com/pics/Celebrity/3/long_legged_models.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Πωωωωω
ειδικά η δεξιά είναι υπερτέλειααααααα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δεν ειναι και τοσο δυσκολο

ηθικη : το αξιακο συστημα που εχει αποθηκευτει στη μνημη του ατομου που με βαση αυτο ενεργει

ομορφια: κοινως ελκυστικη μορφη προσωπου και σωματος

Δεν υπαρχει καλο μου ορισμος για αυτα .
Εν παση περιπτωσει μη προσπαθεις να βγαλεις γενικα συμπερασματα .

Οντως υπαρχει η ταση κοπελες οι οποιες δεν ειναι ωραιες να ειναι πιο "ηθικες" (αν κ μου βγαζει το ματι αυτη η λεξη ) .
Αλλα πηγαινοντας στο "ελληνιδες διασημες" καπου βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα αν αυτη την ταση την δουμε σαν κανονα .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μπα...όταν η άλλη έχει μάθει ότι με το μουνί της θα καταφέρει τα πάντα, είτε είναι μουνάρα είτε μπάζο, 18 ή 50 χρονών, επειδή πάντα θα υπάρχει η κατάλληλη πελατειακή βάση για να εκμεταλλευτεί, θα τα καταφέρνει και θα πηγαίνει μπροστά με "ανήθικο" τρόπο.

Το μόνο που αλλάζει είναι το εύρος της πελατειακής της βάσης, και αυτό ανάλογα με το πόσο μουνάρα, φρέσκια και διαθέσιμη είναι.

Ειδικά στο διαθέσιμη όμως...θέλει και λίγο καλό marketing, γιατί όπως και να το κάνουμε, εάν κάτσει σε όλους με την μία...σύντομα θα την πετάξουν σαν μπανανόφλουδα και θα ξεχαστεί.
οντως
υπαρχει και αυτη η κατηγορια  ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μπα...όταν η άλλη έχει μάθει ότι με το μουνί της θα καταφέρει τα πάντα, είτε είναι μουνάρα είτε μπάζο, 18 ή 50 χρονών, επειδή πάντα θα υπάρχει η κατάλληλη πελατειακή βάση για να εκμεταλλευτεί, θα τα καταφέρνει και θα πηγαίνει μπροστά με "ανήθικο" τρόπο.

Το μόνο που αλλάζει είναι το εύρος της πελατειακής της βάσης, και αυτό ανάλογα με το πόσο μουνάρα, φρέσκια και διαθέσιμη είναι.

Ειδικά στο διαθέσιμη όμως...θέλει και λίγο καλό marketing, γιατί όπως και να το κάνουμε, εάν κάτσει σε όλους με την μία...σύντομα θα την πετάξουν σαν μπανανόφλουδα και θα ξεχαστεί.

+1

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πωωωωω
ειδικά η δεξιά είναι υπερτέλειααααααα

και μενα η δεξια μαρεσει :rockon:

βασικα το ομορφο ειναι σχεδον παντα αντικειμενικο....απο κει και περα ομως ειναι και θεμα γουστου και σεξουαλικοτητας και χημειας και τι σου βγαζει ο καθενας....ο μπραντ πιτ (εχω κολλημα με το συγκεκριμενο :P )ειναι αντικειμενικα ομορφος....εμενα ομως ΔΕΝ μου αρεσει!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
και μενα η δεξια μαρεσει :rockon:

βασικα το ομορφο ειναι σχεδον παντα αντικειμενικο....απο κει και περα ομως ειναι και θεμα γουστου και σεξουαλικοτητας και χημειας και τι σου βγαζει ο καθενας....ο μπραντ πιτ (εχω κολλημα με το συγκεκριμενο :P )ειναι αντικειμενικα ομορφος....εμενα ομως ΔΕΝ μου αρεσει!!!
Ο Μαυρος πιτ σου αρεσει?  :birdman:  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν υπαρχει καλο μου ορισμος για αυτα .
Εν παση περιπτωσει μη προσπαθεις να βγαλεις γενικα συμπερασματα .

Οντως υπαρχει η ταση κοπελες οι οποιες δεν ειναι ωραιες να ειναι πιο "ηθικες" (αν κ μου βγαζει το ματι αυτη η λεξη ) .
Αλλα πηγαινοντας στο "ελληνιδες διασημες" καπου βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα αν αυτη την ταση την δουμε σαν κανονα .
δεν μπορω να βγαλω γενικα συμπερασματα

πρεπει να τον γνωρισω τον αλλο για να βγαλω το πορισμα μου

αλλα υπαρχει η γενικα η ταση ευτελισμου των αξιων

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
adriana-lima000x0447x6611.jpeg

Ψοφαν ολοι για παρτη της ...
Εμενα δεν μ αρεσει !

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δεν μπορω να βγαλω γενικα συμπερασματα

πρεπει να τον γνωρισω τον αλλο για να βγαλω το πορισμα μου

αλλα υπαρχει η γενικα η ταση ευτελισμου των αξιων

συμφωνουμε ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
[URL unfurl="true"]http://www.wallpaperbus.com/pics/Celebrity/3/long_legged_models.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Καταπληκτικό τρίο.

Η ξανθιά για wife, η μεσαία για pet και η μουλάτη για τα βίτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom