Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
για τα καλλιστεια ομως ?
ξερεις εκει πρεπει να βλεπεσαι και λιγο
Playmate είναι καλλιστεία?
για τα καλλιστεια ομως ?
γτ νιτσα δεν θα σου αρεσε να σου εβαφα εγω τα νυχακια?![]()
για τα καλλιστεια ομως ?
απλα θελω να διαπιστωσωΑχα σε ελευθερη μεταφραση ετσι οπως το θετεις λες οτι η κοντοχοντρη ειναι ηθικη και η μουναρα ανηθικη ??![]()
Εχω ενα βιτσιο να ακουω στο τελος "Εχεις δικιο "![]()
μα και εγω στο σεξ φοραω κάλτσες ;)... (της μικρες κατω απο αστραγαλο και καθαρεςστο χω ξαναπει σταμ μου τα χουμε ξανασυζητησειστα δικα μου πατουσακια ας κανουν ο,τι θελουν μου ειναι παντελως αδιαφορο
εγω δεν θελω να εχω καμια επαφη οπτικη ή σωματικη με οτιδηποτε κατω του αστραγαλου
θες να μου βαψεις νυχακια? βαψτα...θες να παρεις και την ρασπα και να τριβεις? καντο....με αφηνει παγερα αδιαφορη ουτε καν με ερεθιζει η σκεψη αλλα αφου καποιος φτιαχνεται με αυτο το σεβομαι![]()
![]()
![]()
Τσεκαρε πια ειναι η "καλυτερη" :S
Σοσονια τυπεμα και εγω στο σεξ φοραω κάλτσες ;)... (της μικρες κατω απο αστραγαλο και καθαρες)
...με μια πιο "πικαντικη" γευσηPlaymate είναι καλλιστεία?
λιγο σκυλακι μου φαινεται το ροζ![]()
![]()
Τσεκαρε πια ειναι η "καλυτερη" :S
απλα θελω να διαπιστωσω
το αν η ηθικη κοντοχοντρη ηταν μουναρα, θα εξακολουθουσε να ηταν "ηθικη"
με αλλα λογια δεν ειμαι σιγουρος για τις "ηθικες"
α καλα θα περιμενεις πολυ![]()
![]()
![]()
Για ενα ξεφορτωμα μια χαρα ειναιΗ λεγακη παντως τρελο ντοπερμανειδα και τις φωτογραφιες της στο fb γιατι αυτη που βαλατε πριν ηταν πολυ κολακευτικη
![]()
![]()
απλα θελω να διαπιστωσω
μα και εγω στο σεξ φοραω κάλτσες ;)... (της μικρες κατω απο αστραγαλο και καθαρες)
...με μια πιο "πικαντικη" γευση
λιγο σκυλακι μου φαινεται το ροζ
Θα εφαρμοσω την μεθοδο "στραπ ον "![]()
![]()
![]()
δεν ειναι και τοσο δυσκολοΚαλα τωρα με δουλευεις ετσι ?
Για να πεις κατι τετοιο θα πρεπει να ορισεις τι ειναι "ηθικη" και τι "ομορφια" ...
Πραγματικα αν εισαι ετοιμος να το κανεις περιμενω με αγωνια το επομενο ποστ σου ...
απλα θελω να διαπιστωσω
Για ενα ξεφορτωμα μια χαρα ειναι![]()
ε του χρονου θα τα λενε Pedigree....καλα εννοειται αυτοαλλα σορρυ ουτε να την πληρωσεις ποσο μαλλον να την στεψεις κι ολας....θα πας να της πεις καλησπερα και θα σου γαβγισει
γενικα τα πλειμειτ εχουν χαλασει πολυ τα τελευταια χρονια...ολο ντοπερμαν και μπουλντογκ μαζευει....