Νέα

Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η ομορφιά εξηγείται ευκόλως ...
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbus.com/pics/Celebrity/3/long_legged_models.jpg[/img[/URL]]
Oι συγκεκριμένες κοπέλες είναι όμορφες . _ (τελεία & παύλα).
[/quote]

Σαν τις Ελληνίδες καμία τύπε

[img height=400][URL unfurl="true"]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfKWMVfH5R4RTELb6FtvVvr_wSP73MkFXm4bVvO-ePPx73lbJi[/img[/URL]]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σαν τα απαισια ποδια της ουμα θερμαν μπορει να εννοει....θυμαμαι οταν εβλεπα το κιλ μπιλ στη σκηνη που το σκαει απο το νοσοκομειο και δειχνει επι ποση ωρα το πλανο με τα δαχτυλα του ποδιου που προσπαθει να τα κινησει μεσα στο αμαξι....κοντεψα να παθω συμφορηση στο σινεμα :2funny:

terror x

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σαν μπουτικ κρεάτων είναι ο διαγωνισμός,βγαίνει το αυριανό εμπόρευμα  :fuck2: να διεφημιστεί.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
σαν τα απαισια ποδια της ουμα θερμαν μπορει να εννοει....θυμαμαι οταν εβλεπα το κιλ μπιλ στη σκηνη που το σκαει απο το νοσοκομειο και δειχνει επι ποση ωρα το πλανο με τα δαχτυλα του ποδιου που προσπαθει να τα κινησει μεσα στο αμαξι....κοντεψα να παθω συμφορηση στο σινεμα :2funny:

Μολις εκανα το λαθος να πατησω uma thurman feet  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μολις εκανα το λαθος να πατησω uma thurman feet  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

χαχαχαχαααααααααααααααααααα σου ειπα....ειναι μπλιαχ λεμε!!! αυτη η συγκεκριμενη σκηνη με στοιχειωνει ακομα μερικες φορες!!!! ασε που λογω αυτου την κατατασσω πλεον στις πιο σιχαμενες γυναικες που υπαρχουν και παραβλεπω το ποσο θεα ηταν στο παλπ φικτιον με τη μαυρη περουκα :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχαχαααααααααααααααααααα σου ειπα....ειναι μπλιαχ λεμε!!! αυτη η συγκεκριμενη σκηνη με στοιχειωνει ακομα μερικες φορες!!!! ασε που λογω αυτου την κατατασσω πλεον στις πιο σιχαμενες γυναικες που υπαρχουν και παραβλεπω το ποσο θεα ηταν στο παλπ φικτιον με τη μαυρη περουκα :2funny:

Γενικα ειναι σιχαμερη  :-
Ποτε δε μου αρεσε ...  :-

Ουτε η Σαρλιζ ...  :-
(οκ βριστε με ! :grin: )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γενικα ειναι σιχαμερη  :-
Ποτε δε μου αρεσε ...  :-

Ουτε η Σαρλιζ ...  :-
(οκ βριστε με ! :grin: )

ομορφη ειναι η σαρλιζ αλλα οντως ουτε εμενα μου αρεσει :( δεν ειναι εκφυλοφατσα :grin:

Ναι, την άλλη φορά θα σε ρωτήσουμε.

δεν περιμενα κατι διαφορετικο :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αυτή είναι η τρίτη μαλακία που είπες μέσα σε κάτι λεπτά...ε...είναι ώρα να τα ακούσεις νομίζω.

Εεε σορρυ φιιιιιλε  :rolleyes:

ομορφη ειναι η σαρλιζ αλλα οντως ουτε εμενα μου αρεσει :( δεν ειναι εκφυλοφατσα :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:

Ανα γεια σου  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046