memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πως και δε την εστειλες στα playmate τυπε?Καλ και γω εχω μια τριτοξαδερφη γαμω τα προσωπα,γλυκα,απο το λαιμο και κατω 150 κιλα![]()
πως και δε την εστειλες στα playmate τυπε?Καλ και γω εχω μια τριτοξαδερφη γαμω τα προσωπα,γλυκα,απο το λαιμο και κατω 150 κιλα![]()
Να σου πω ... αλλαζει η αποψη σου αν σου πω οτι ηθελαν ή να σε πηδηξουνε ή ψαχναν καποια για να φιαχνει καφεδες στις ρωσσιδες μοντελα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηταν πολυ καλη για ελλεηνιδαπως και δε την εστειλες στα playmate τυπε?
Να σου πω ... αλλαζει η αποψη σου αν σου πω οτι κατα καιρους εχω δεχτει πολλες προτασεις για συνεργασια με πρακτορεια μοντελων και τις αρνηθηκα ?
πατα αθενς λειντις... στο γοογλε... και θα την βρεις στης τοπ πανω του σαιτ... ;)
α άλλη λένε ότι είναι.
προτιμω του σταμ παντως!
Μην το κάνεις αυτό. Μπαίνεις στο τριπάκι τους.
Το πρόσωπό σου αξίζει πολλά!<3
Α μπραβο ... για αυτο σε ρωτησα , συμφωνουμε .
Εχω δωσει εμμεσως απαντηση βεβαια πιο πανω αλλα δεν θα το αναλυσω περισσοτερο στο φορουμ ...
αν θες στειλε πμ ...
Ελα ρε ,πλακα της κανουμε,αλλα σαν κομπλεξικια τσιμπαειαυτη του σταμ ηταν κωλαρα παντωςτην αγαπησα
συγγνωμη τι κολλημα εχετε φαει τωρα με τη βιλμα? για να εχει αποψη πρεπει να ειναι ή μπαζο ή αγαμητη ή κομπλεξικια? ελεος ρε :-S
και ειδικα για τη βιλμα?
το μονο που δεν παω στη βιλμα ειναι οτι ειναι εναντιωματικη στην ποδολαγνεια...αυτη του σταμ ηταν κωλαρα παντωςτην αγαπησα
συγγνωμη τι κολλημα εχετε φαει τωρα με τη βιλμα? για να εχει αποψη πρεπει να ειναι ή μπαζο ή αγαμητη ή κομπλεξικια? ελεος ρε :-S
και ειδικα για τη βιλμα?
Ελα ρε ,πλακα της κανουμε,αλλα σαν κομπλεξικια τσιμπαει![]()
εστω οτι ενα ωραιο σωμα συνδυαζεται με ευτελη αξιακη σταθμη και κανει καποιες επιλογες
ενα μη ωραιο σωμα δεν κανει τις επιλογες του ωραιου , λογω υψηλοτερης αξιακης σταθμης ή λογω του οτι δεν ειναι τοσο ωραιο ?
το μονο που δεν παω στη βιλμα ειναι οτι ειναι εναντιωματικη στην ποδολαγνεια...![]()
![]()
ολα τα αλλα ρισπεκτ![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχε μαθει στο χαιδεμα αυτιων τοσο καιροδεν την εχω για κομπλεξικια τη βιλμα ειδικα....γιαυτο μου κανει εντυπωση....
συμπαθουμε βιλμα...αυτη του σταμ ηταν κωλαρα παντωςτην αγαπησα
και ειδικα για τη βιλμα?
Να σου πω ... αλλαζει η αποψη σου αν σου πω οτι ηθελαν ή να σε πηδηξουνε ή ψαχναν καποια για να φιαχνει καφεδες στις ρωσσιδες μοντελα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω update.
;)
δεν χρειαζονται αναλυσεις ,απλα ενα ερωτημα :
εστω οτι ενα ωραιο σωμα συνδυαζεται με ευτελη αξιακη σταθμη και κανει καποιες επιλογες
ενα μη ωραιο σωμα δεν κανει τις επιλογες του ωραιου , λογω υψηλοτερης αξιακης σταθμης ή λογω του οτι δεν ειναι τοσο ωραιο ?
και γω συμφωνω απολυτα σε αυτο με την βιλμα σορρυ![]()
![]()
![]()
αλλα αμα το θες τοσο πολυ να σου βαλουμε καμια φωτο με βρωμοποδαρακια![]()
δεν τα σιχενομαι τοσο πολυ στις φωτογραφιες....ο χειροτερος μου εφιαλτης ειναι να κανω σε καποιον πεντικιουρ ειλικρινα τις λυπαμαι![]()
για τα καλλιστεια ομως ?Το πρώτο βέβαια, αλλιώς όλες οι πουτάνες θα ήταν μουνάρες, που προφανώς δεν ισχύει.
εμαθα το μαθημα μου για σημερα μην επαναλαμβανεσαι ...
ή θεα ρωσσιδα ή μπαζο ελλεεινιδα
:<
Αχα σε ελευθερη μεταφραση ετσι οπως το θετεις λες οτι η κοντοχοντρη ειναι ηθικη και η μουναρα ανηθικη ??![]()
αη μαρη που καθεσαι και τους απαντας κι ολαςελεος δηλαδη! ειδικα στο μεμο που ειναι ή ασπρο ή μαυρο! τι καθεσαι και παραθετεις και ξαναπαραθετεις? αποδεξου την μπαζομοιρα σου και κατσε να κλαψεις σε μια γωνια
![]()