Νέα

Πλαστικη χειρουργικη....Θα πονεσει η τσεπη μου?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis xristianos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δωσε μου 1000 ευρω και θα στη κανω τη δικια σου να εχει το καλυτερο γκροβερ που εχει αντικρυσει ανθρωπινο ματι.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ  .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει.                                                                        ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!
χωρισε την και βρες μια που εχει κωλο :rockon: :rockon: :rockon:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ολες εχουν κωλο αλλα τι κωλο
ο πεταχτος ειναι ολα τα λεφτα για πολυ ξεσκισμα

Γυναικα διχως κωλο λιμανι διχως μωλο
να βρει μια με το κωλο για να του αρεσει :grin:
και να μην βαλει το αλλο κοριτσι να υποφερει με τις πλαστικες.... εγω ποτε μου δεν θα το'κανα αυτο.........

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
να βρει μια με το κωλο για να του αρεσει :grin:
και να μην βαλει το αλλο κοριτσι να υποφερει με τις πλαστικες.... εγω ποτε μου δεν θα το'κανα αυτο.........
Να βρη με τον κωλο που του αρεση ναι αλλα αυτος τι λεει μπορη να την αρεση στα υπολοιπα πανω της
αυτη θα δεχεται να κανη μια τετοια επεμβαση; τι ρωτησε κανεις

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ  .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει.                                                                        ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!
Καλά ρε μεγάλε η κοπέλα σου δεν έχει ίχνος προσωπικότητας? Αντί να σε στείλει από κει που ήρθες κάθετε και το συξητάει? Αυτή είναι και έτσι τη γνώρισες. Τι έγινε είναι μπάζο αλλά είναι η μόνη που σου έκατσε? Τώρα ή θα την λουστείς ή χώρισέ την. Τι προσπαθείς να κάνεις τώρα, να την κάνεις όπως θα ήθελες? Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγε να μεγαλώσεις έσυ τον πούτσο σου δηλαδή? Δεν είμαι αντίθετος αλλά αρκεί αυτός που θα υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση, που δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο από ότι έχω ακούσει, την απόφαση να την έχει πάρει ο ίδιος και μόνο για να νίωθει καλύτερα με τον εαυτό του. Αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου τότε είσαι εντάξει και με τους άλλους.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλά ρε μεγάλε η κοπέλα σου δεν έχει ίχνος προσωπικότητας? Αντί να σε στείλει από κει που ήρθες κάθετε και το συξητάει? Αυτή είναι και έτσι τη γνώρισες. Τι έγινε είναι μπάζο αλλά είναι η μόνη που σου έκατσε? Τώρα ή θα την λουστείς ή χώρισέ την. Τι προσπαθείς να κάνεις τώρα, να την κάνεις όπως θα ήθελες? Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγε να μεγαλώσεις έσυ τον πούτσο σου δηλαδή? Δεν είμαι αντίθετος αλλά αρκεί αυτός που θα υποβληθεί σε μια τέτοια επέμβαση, που δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο από ότι έχω ακούσει, την απόφαση να την έχει πάρει ο ίδιος και μόνο για να νίωθει καλύτερα με τον εαυτό του. Αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου τότε είσαι εντάξει και με τους άλλους.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλά ρε μεγάλε η κοπέλα σου δεν έχει ίχνος προσωπικότητας? Αντί να σε στείλει από κει που ήρθες κάθετε και το συξητάει?
Μεγάλε χαλάρωσε, αλλά όλες τις μαλακίες (είμαι άνεργος - βοήθεια κλπ) τις φτιάχνουν οι γνωστοί καμένοι χωρίς ίχνος ζωής. :jerking:

Φαίνεται από τον αριθμό των posts κάθε φορά. Μην ασχολείσαι.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
μεγαλε να το κανεις.εγω ειμαι μεσα μαζι σου.αλλα να πεις τον γιατρο να τον κανει με βασεις και πατουρες το κωλο τον καινουργιο,ωστε οταν χωρισεις με την γκομενα,να τον ξεβιδωσεις και να τον παρεις μαζι σου.ωστε αν και η επομενη γκομενα σου δεν εχει καλο κωλο να τις το δωσεις να τον φοραει εκεινη.

Έτσι έτσι να μην πάνε χαμένα τα χρήματα  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φιλε...μια λυση και θα σου κοστισει το 1/20-30:Δωσε της 200 ευρα να απει να γραφτει γυμναστηριο και να γαμησθει να κανει μαθησματα με μπαρα.ΑΜα δεν φτιαξει κωλο σε 3 μηνες τα ξαναλεμε.Σοβαροτατα,καλυτερο αποτελεσμα δεν  θα εχει με καμια πλαστικη.Εγγυημενα.
3 μήνες; Καλό το αστείο σου! Άμα ήταν έτσι θα είχε γεμίσει η Ελλάδα κωλάρες.
Έλα όμως που έχει γεμίσει κωλάθρες.

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Μια ερωτηση φιλαρακι με την Sexoula τα εχεις?Γιατι αυτη οχι λιποαναροφηση στον κωλο.. αλλα και στα δαχτυλα τον ποδιων της χρειαζεται το παχυδερμο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
3 μήνες; Καλό το αστείο σου! Άμα ήταν έτσι θα είχε γεμίσει η Ελλάδα κωλάρες.
Έλα όμως που έχει γεμίσει κωλάθρες.

μ ενα χρονο λιον τι κανουμε? μετραμε μετραμε? *P

μ εκπλησσουν οι απαντησεις των ανδρων (οχι του αλοχα που ειναι γνωστος χαζοςμπιμπο) τι? δεν ειστε ολοι ινδικα χοιριδια? επαθα σοκ....

*P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μετά από 9000 posts, συνεχίζεις να παίρνεις στα σοβαρά ότι διαβάζεις εδώ? :P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μάλιστα. :rolleyes: Ωραίο το μονδέλο bite. Πως σου' ρθε να βάλεις τη φωτογραφία σου για avatar? :tooth:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Οταν σου ζητησει και τον λογαριασμο τραπεζης σου μη διστασεις να της τον δωσεις... :jerking: :jerking:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και η τσέπη σου θα πονέσει και ο κώλος σου και με το πουλί στο χέρι θα μείνεις... :uglystupid:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πόσο απελπισμένο πλάσμα ή πόσο ηλίθια πρέπει να είναι αυτή η κοπέλα για να δεχτεί κάτι τέτοιο. Εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι να της ανορθώσω το ηθικό και την αυτοεκτίμηση, γιατί αν τα είχε ψηλά δεν θα δεχόταν να κάνει μια τέτοια υποχώρηση, και όχι τον κώλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom