βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ωραια η ριμα σου μαν.
θα το βγαλεις κ σε σινγκλ;
Αφού είσαι ο μούσσος μου.
Ποιο ψωροsingle ρε εδώ σου έχω ολόκληρο έπος.
ωραια η ριμα σου μαν.
θα το βγαλεις κ σε σινγκλ;
Αφού είσαι ο μούσσος μου.
Ποιο ψωροsingle ρε εδώ σου έχω ολόκληρο έπος.
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει. ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!
Παιζει και το ενδεχομενο ο μακις ο χριστιανος να ειναι γυναικα και να ρωταει πληροφορειες για τον ευατο του.
Αλλωστε μας λεει οτι εκανε προσπαθεια να πεισει την γκομενα του.
Ποια γυναικα θα εκανε την δυσκολη σε κατι που κερδιζει αμεσα
μην κλαις γι αυτους
κλαψε για σενα που θα χαλασεις 7000 ευρω για να διορθωσεις ενα μπαζο που δεν σ αρεσει, ωστε μετα να βγαινεις κ να λες τι γκομενα καταφερες κ εριξες...
Στην τελικη με 5 χιλιαδες ευρω εχεις παει Σιβηρια φερνεις εδω μια ξυπολυτη θεομουναρα ρωσιδα και την ταιζεις εκει ενα πακετο μακαρονια την εβδομαδα και εισαι αρχοντας.
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει. ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!
τι καθιστεριμενοσ κοσμος παιζει ρε πουστη μου γαμω την κουτοεξιπναδα του ελληνα γαμω
Βαλε το θεμα στο κοσμο να βγουν ολες οι ξυνομουρες να σου πουν τη γνωμη τους.
που ειναι η silva να σε ενημερωσει..
οι καλητεροι πλαστικοι χειρουργοι για αυτα ειναι οι στρατιωτικοι που χειρουργουν και σε ιδιωτηκες κλινικεςματια μου υπολογισε απο 4000-7000 αναλογα τον γιατρο
και θα σε συμβουλευα να βρεις τον καλυτερο γιατι αν κατι παει στραβα (που αρκετα συχνα τυχαινει αν ο γιατρος ειναι λιγο..........) το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ασχημο και θα ταλαιπωρησει τη κοπέλα για μια ζωη :-
πολλα φιλακια
Αλλάζεις κοπέλα πολυ απλα!ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει. ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!