Νέα

Πλαστικη χειρουργικη....Θα πονεσει η τσεπη μου?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis xristianos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πόσο απελπισμένο πλάσμα ή πόσο ηλίθια πρέπει να είναι αυτή η κοπέλα για να δεχτεί κάτι τέτοιο. Εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι να της ανορθώσω το ηθικό και την αυτοεκτίμηση, γιατί αν τα είχε ψηλά δεν θα δεχόταν να κάνει μια τέτοια υποχώρηση, και όχι τον κώλο.

εεε καλά, δεν είναι και αγία, μια χαρά θα της πέσει να αποκτήσει σένιο κώλο τζάμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μάλιστα. :rolleyes: Ωραίο το μονδέλο bite. Πως σου' ρθε να βάλεις τη φωτογραφία σου για avatar? :tooth:

αφου ειπαμε
πως βαζουν μερικοι ηθοποιους που τους μοιαζουν
εβαλα κ εγω αυτην που μου μοιαζει
ειμαστε κοπυ πεηστ

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Πόσο απελπισμένο πλάσμα ή πόσο ηλίθια πρέπει να είναι αυτή η κοπέλα για να δεχτεί κάτι τέτοιο. Εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι να της ανορθώσω το ηθικό και την αυτοεκτίμηση, γιατί αν τα είχε ψηλά δεν θα δεχόταν να κάνει μια τέτοια υποχώρηση, και όχι τον κώλο.

τον κωλο αυτος θελει να της τον αλλαξει αν καταλαβα σωστα.
οχι αυτη. αρα αφηστε τον να ξεφραγκιαστει και μετα να τον παρατησει...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:smitten:

Να στείλω PM τώρα ή μετά το lunch break? :tooth:

κοιτα επειδη ειμαι κ λιγο πιο ομορφη απ αυτην.. οπως καταλαβαινεις ειμαι κ σνομπ
οποτε ενι ταιμ κ να στειλεις... θα σου ριξω ψωνιστικο βλεμμα.. θα σηκωσω το φρυδι κ τη μυτη στον ουρανο.. κ  θα σε δειχνω  κ θα γελαω

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
θα σου ριξω ψωνιστικο βλεμμα.. θα σηκωσω το φρυδι κ τη μυτη στον ουρανο.. κ  θα σε δειχνω  κ θα γελαω
Μόλις έφαγα τον 1ο διαδικτυακό χυλό μάγκες. :rolleyes:

Τι θέλω κι ασχολούμαι με τις Ελλεεινίδες? :tooth:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Καταρχάς ...

Όταν τα φτιάχνεις με μια κοπέλα είσαι υποχρεωμένος να αποδεχθείς και τα υπέρ και τα κατά της....

Όπως εξίσου και αυτή αποδέχεται εσένα αλλιώς δεν θα λεγότανε "σχέση"....

Αν γυρίσει και σε κοιτάξει μες τα μάτια και σου πει "Ως εδώ ήταν βαρέθηκα δεν σε μπορώ άλλο"(ή κάτι παρόμοιο) μην ξαφνιαστείς με το δίκιο της η κοπέλα...

Αν θέλει κάποιος να αλλάξει κάποιο σημείο του σώματός του είναι καθαρά και ΜΟΝΟ επιλογή του...

Εσύ δηλαδή τι είσαι για να επιβάλεις στην κοπέλα σου σώνει και καλά να κάνει ανόρθωση γλουτών???

ΗΜΑΡΤΩΝ δηλαδή .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
μ ενα χρονο λιον τι κανουμε? μετραμε μετραμε? *P
Άμα μετράτε τις μπουκιές σας μπορεί και να μετρήσετε, αλλά και πάλι θέλει γερή προσπάθεια.
Αναλόγως βέβαια σε ποιον όροφο έχει φτάσει ο πισινός σας.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καταρχάς ...

Όταν τα φτιάχνεις με μια κοπέλα είσαι υποχρεωμένος να αποδεχθείς και τα υπέρ και τα κατά της....

Όπως εξίσου και αυτή αποδέχεται εσένα αλλιώς δεν θα λεγότανε "σχέση"....

Αν γυρίσει και σε κοιτάξει μες τα μάτια και σου πει "Ως εδώ ήταν βαρέθηκα δεν σε μπορώ άλλο"(ή κάτι παρόμοιο) μην ξαφνιαστείς με το δίκιο της η κοπέλα...

Αν θέλει κάποιος να αλλάξει κάποιο σημείο του σώματός του είναι καθαρά και ΜΟΝΟ επιλογή του...

Εσύ δηλαδή τι είσαι για να επιβάλεις στην κοπέλα σου σώνει και καλά να κάνει ανόρθωση γλουτών???

ΗΜΑΡΤΩΝ δηλαδή .
σωστοοοοοοοοοοοοοος

OP
OP
M

makis xristianos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ηθικοπλαστικες μαλακιες απο τυπακια που χαλανε 500 ευρω τον μηνα στις πουτανες αφου το να ριξουν γκομενα αποτελει μακρινο ονειρο  και κανουν αποπανω διαλεξη για σχεσεις.τεσπα ευχαριστω οσους βοηθησαν και μιλισαν σοβαρα..για τουσ αλλους ραντεβου το βραδυ στην αννα την αλβανιδα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ηθικοπλαστικες μαλακιες απο τυπακια που χαλανε 500 ευρω τον μηνα στις πουτανες αφου το να ριξουν γκομενα αποτελει μακρινο ονειρο  και κανουν αποπανω διαλεξη για σχεσεις.τεσπα ευχαριστω οσους βοηθησαν και μιλισαν σοβαρα..για τουσ αλλους ραντεβου το βραδυ στην αννα την αλβανιδα

μην κλαις γι αυτους
κλαψε για σενα που θα χαλασεις 7000 ευρω για να διορθωσεις ενα  μπαζο που δεν σ αρεσει, ωστε μετα να βγαινεις κ να λες τι γκομενα καταφερες κ εριξες...

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

πήγαινε  την εσυ για σφάξιμο και οταν σε στείλει,ξερεις τι θα λεει ε?ειχα ενα μαλακα και μου τα έσκασε για να σηκώσω τον κωλο μου!!!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

δικα σου τα λεφτα δικη σου κι η αποφαση, απλα αφου γουσταρεις να εισαι μαζι της γιατι θες να την αλλαξεις?αλλωστε ετσι την γνωρισες

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ειμαι ενας νεος 26 ετων κ εχω σχεση με μια κοπελα 3 χρονια!!εχω απεξαρτηθει απο τον αγοραιο ερωτα αυτο το διαστημα.το μονο προβλημα ειναι οτι μου αρεσουν οι κωλαρες και δηστυχως η κοπελα μου δεν εχει.μετα απο προσπαθειες την επεισα να κανει λιποαναροφιση και ανορθωση κωλου.εψαξα στο ιντερνετ κ δεν βρικα τπτ σχετικο γ τιμες κτλ  .Θα ηθελα επειδη ντρεπομαι να παω να ρωτησω κ δεν ξερω κ που να γραψει καποιος οτι γνωριζει.                                                                        ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΕ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!

Φίλε, εγώ προτείνω να της βάλεις ΒΥΖΙΑ.
Διότι τον κώλο και να τον φτιάξει, θαυμάσια μπορεί να ξαναγίνει ίδιος κι απαράλλαχτος, ενώ οι βυζούμπες δε μπορεί να ξαναμικρύνουν.
Γι'αυτό σου λέω boob job = value for money.
Bυζοφιλικά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε, εγώ προτείνω να τις βάλεις ΒΥΖΙΑ.
Διότι τον κώλο και να τον φτιάξει θαυμάσια μπορεί να ξαναγίνει ίδιος κι απαράλλαχτος, ενώ οι βυζούμπες δε μπορεί να ξαναμικρύνουν.
Bυζοφιλικά.
εδω η καταλινα κανει τοσο αγωνα να βαλει
σωστα τυπε? :2funny: :2funny:

ikaros00

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, εγώ προτείνω να της βάλεις ΒΥΖΙΑ.
Διότι τον κώλο και να τον φτιάξει, θαυμάσια μπορεί να ξαναγίνει ίδιος κι απαράλλαχτος, ενώ οι βυζούμπες δε μπορεί να ξαναμικρύνουν.
Bυζοφιλικά.

ωραια η ριμα σου μαν. :rockon:

θα το βγαλεις κ σε σινγκλ; :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom