Πέρασμα από Πλάνετ τη Παρασκευή να δω περί τίνος πρόκειται. Κατά τις 1 παρά λοιπόν πελάτες από 0 έως 2, κοπέλες 7. Σε γενικές γραμμές ήταν όπως τα χουν γράψει οι συναγωνιστές.
Συμπαθητικό σαν χώρος με σκοτεινά τραπεζάκια με φίκους στις πλευρές και μπάρα μπροστά με dj (αφεντικό μάλλον). Μας σέρβιρε μπύρες η Ρεγγίνα και έκατσε λίγο καπνίζοντας. Ένα πιπινοειδές αλβανάκι 27χρονών, με ίσια καστανοξανθα μαλλιά, καλό όχι κάτι wow πάντως. Από κεί και πέρα άρχισε η σχετική επιδρομή αφού για την ημέρα και την ώρα βαράγανε μεγάλες μύγες.
Ένα νεαρο πολωνάκι μάλλον αδιάφορο, μια μέτρια ελληνίδα ξανθιά από Χαλκίδα (που είπε ότι κάνει μόνο αγκαλίτσες, σε κρούση από τον φίλο μου), μια άλλη ελλήνιδα ξανθια 60αρα γυρολόγα των κολόμπαρων που ήθελε να τη κεράσω "να περάσουμε καλά". Μιλάμε σκιάχτηκα, αν είχα λεφτά θα την κέρναγα από συμπόνοια που δουλέυει εκεί στην ηλικία της. Ακόμα η Σοφία το γκανεζάκι - κλασσικό μαύρο γεμάτο κορμι, μέτρια όμως φάτσα, που έκανα αμάν να συνεννοηθώ σε μισά ελλήνικά μισά αγγλικά, μου έκανε το γνωστό μαύρο στρίμωγμα, σε ερώτηση μου για blowjob μου έδειξε για 5 ποτά αλλά φαντάζομαι πέφτει αν κάποιος είναι φαν, εγώ δεν είμαι. Επίσης μια ξένη μαυρομάλα που βλεπόταν αλλά ρώτησε στα όρθια με τη μια για ποτό και έφυγε, και τέλος μια ρουμάνα ομορφούλα μελαχρινή που ήταν μέσα από την μπάρα και με νέυμα ήρθε την κέρασε ο φίλος μου αλλά δεν του έδωσε κάτι πέρα από λίγο μπαλαμούτι (τη δικαιολογώ όμως ;p), η μόνη που άξιζε.
H μουσική δυνατά σκυλάδική χορευτική , τα ποτά οι συνηθισμένες τιμές 6 αντρικό - 10 γυναικείο. Σαν μαγαζί λοιπόν δεν είναι κακό αλλά οι εργαζόμενες ψιλόαπογοήτευση θα έλεγα. Αυτά.