Νέα

πλανετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
φυσικα οι περισσοτεροι θα το ξερετε.  ειναι στην οδο μικρομανης,  παραλληλος στην πανορμου και καθετος στην κηφισσιας. οπως και σε ολα τα μπαρακια, ετσι και εκει ,  αλλες  ψαχνουν για χορηγο, και αλλες μονο για  :fuck1:    θα τις καταλαβετε και τις μεν και τις δε ,  μετα απο 5-10 λεπτα συζητησουλα και χωρις να αρχισουν τα κερασματα .  επεσα την περασμενη βδομαδα σε μια 30χρ με γαμω τα σωματα (  ψηλο  κορμι,  ωραιες μπουταρες , φορουσε και ενα  σουπερ  μινι )  ,  αλλα με χαλασε η φατσα της.  η πρωτη της κουβεντα ηταν για  :fuck1:  για τηλ.  και για hotel.    αμεσως  στο ψητο.  τι στο καλο ?  τοσο απελπισμενη ηταν ?    μια αλλη επισης ( αρκετα καλη  παντου ) ,  μετα απο 2-3 ποτα ,  ηθελε να μου δειξει το σχεδιο που ειχε κανει στο ......  της.       

Να επιβεβαιώσω κατ αρχάς το ρεπορτάζ του φίλτατου jerry
αλλά και των υπολοίπων αξιότιμων συναγωνιστών. Αν και έχω καιρό να επισκεφθώ το κατάστημα, ''επαφές'' όμως υπάρχουν και θα αναφερθώ μόνο σε ότι έχει ήδη γίνει συζήτηση! Τηρώ τις προγραμματικές δεσμεύσεις μου..απαρρέκκλιτα,  :o περί ονομάτων.

Η Κατερινα και η Αννα (South Georgia) σερβιρουν τίποτα;

Άννα..From Georgia, ντελικάτη έως και ''ζόρικη'', αλλά με σχετικά γενικά καλές προδιαγραφές,τηρουμένων πάντα και των βασικών προϋποθέσεων, ηλικία, κλπ  και αν σας αρέσουν οι τύπου νταρντάνες στην κατηγορία των milf, που πλησιάζουν ή βρίσκονται μια ανάσα από την ηλικιακή κατηγορία των 40. Φυσικά όπως όλες σε αυτή την κορυφογραμμή δηλώνει 4-5 χρόνια τουλάχιστον λιγότερα.  :cheesy:
Στην τακτική του εντός έδρας ήταν με σύστημα..αντεπιθέσεων ποιο..παλιά, αλλά μην μασάτε, απλά έχει εμπειρία και προσπαθεί να το δυσκολεύει για μεγαλύτερη είσπραξη. 
Εκτός έδρας, αναλόγως το επίπεδο της ''σχέσης''όπως δηλαδή γενικώς σε τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω όμως ότι διαλέγει! Άσχετα αν την ίδια δεν την ..πολυ διαλέγουν! :)

για  την  πρωτη  που  ανεφερα (  ελληνιδα  μαλλον,  ξανθια, ψηλο κορμι ) ,    ολο  για ξενοδοχειο μου ελεγε (  σχεδον παρακαλετη ) , αλλα δεν της εδινα σημασια  ( καλο κορμι αλλα χαλια φατσα ) .  οποτε  δεν συζητησα μαζι της τιποτα παρακατω.        οι ουκρανες ε ?  :2funny:  ( 40αρες , πολυ καλα κρατιουνται για την ηλικια τους  και εμπειρες )  καλες ειναι.  (  ιδιως η μια για τα γουστα μου ειναι οτι πρεπει ).  την μια την εχω δει εκει πισω.  την αλλη οχι.  απλα  δεν  ετυχε (  κολληταρια  ειναι ).   

Η αναφορά σε ''μια Ελληνίδα, ξανθιά, ψηλό κορμί΄΄,(μάλλον) πρόκειται για μια Αλβανίδα, αλλά μην το κάνετε θέμα για την καταγωγή. Δεν το έλεγε εύκολα, τώρα μάλλον θα το αποφεύγει τελείως. Είναι γενικών καλών προδιαγραφών και ισχύουν τα δεδομένα που περιγράφει ο φίλτατος jerry.
Είναι και φιλική στο περιβάλλον  :pipa1:, εντός καταστήματος και ..''κολλητή'' με την προηγούμενη. Φυσικά παρεμβαίνει και εκτός, αλλά προσέξτε εάν κάνετε..κίνηση, την μεταξύ τους σχέση. Υπάρχει και ολίγον από ζήλια.

Ουκρανές ..δεν γνωρίζω τι ακριβώς κινείται τώρα, αλλά το ''εργαλείο'' του καταστήματος ήταν η Ίνκα (λεπτομέρειες σε άλλο μέρος, κωλόμπαρα που.. :fuck1:). Είναι πολύ καλών προδιαγραφών  :tits: για την ηλικία της, είναι πλέον στα δεύτερα ..άντα, αλλά δηλώνει στην μέση προς αυτή την 10ετία.
Ισχυρό όμως όπλο,  :tits2: εντός  :pipa2: και εκτός έδρας  :fuck1:  Κυρίως εκτός.
Για την ..ετέρα κολλητή της δεν έχω ιδίαν άποψη. Δεν την έχω δει καν.

Στα υπ όψιν ότι υπάρχει σοβαρού επιπέδου κόντρα μεταξύ των εθνικοτήτων και των ''ζευγαριών'' οπότε χειριστείτε το θέμα όπως καταλαβαίνετε.  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Άννα..From Georgia,
.....................................................................
Νομίζω όμως ότι διαλέγει! Άσχετα αν την ίδια δεν την ..πολυ διαλέγουν! :)

Υπάρχει μία μικρή μερίς που αντιτίθεται...., αλλά που θα πάει? Θα συνέλθει κι' αυτή! :)

aneksartitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ξέρει κανείς τί ώρα ξεκινάνε; Μου έχουν πει ότι το μαγαζί ανοίγει το απόγευμα. Ίσως, όμως, οι περισσότερες να μη δουλεύουν τόσο νωρίς; Στο λα λούνα καθημερινές μόνο τα μπάζα ανοίγουν το μαγαζί. :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μήπως ξέρει κανείς τί ώρα ξεκινάνε; Μου έχουν πει ότι το μαγαζί ανοίγει το απόγευμα. Ίσως, όμως, οι περισσότερες να μη δουλεύουν τόσο νωρίς; Στο λα λούνα καθημερινές μόνο τα μπάζα ανοίγουν το μαγαζί. :grin:

Για καφέ θα πας μωρέ......?

Όσο αργάμιση, τόσο καλύτερα.

nikos999999

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα ανοιχτο ειναι αυτο παιδες? Και αν ναι ξερει κανενας αν δουλευουν ολες οι κοπελες ή οι περισσοτερες ειναι με ρεπο?

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σημερα ανοιχτο ειναι αυτο παιδες? Και αν ναι ξερει κανενας αν δουλευουν ολες οι κοπελες ή οι περισσοτερες ειναι με ρεπο?

Κυριακή ή Δευτέρα συνήθως μοιράζονται τα ρεπά τους οι εργαζόμενες σε τέτοια πολιτιστικά κέντρα γενικώς. Επίσης όταν ''σεληνιάζονται''  :grin:
Γενικώς όμως προς το τέλος του μήνα, οποιουδήποτε μήνα.. φορτσάρουν γιατί τελειώνουν οι χορηγίες και τα δώρα :2funny:
Για αυτό και από πλευράς χρόνου γενικώς, πρέπει να είσαι σε καλό δρόμο.  :grin:
Τώρα...αναλυτικό πρόγραμμα δεν είναι γνωστό, αλλά και τα επιμέρους δεν πρόκειται να σου πει κανένας.
Ακολούθησε το..ένστικτο σου και καλό..βόλι  :)

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Να επιβεβαιώσω κατ αρχάς το ρεπορτάζ του φίλτατου jerry
αλλά και των υπολοίπων αξιότιμων συναγωνιστών. Αν και έχω καιρό να επισκεφθώ το κατάστημα, ''επαφές'' όμως υπάρχουν και θα αναφερθώ μόνο σε ότι έχει ήδη γίνει συζήτηση! Τηρώ τις προγραμματικές δεσμεύσεις μου..απαρρέκκλιτα,  :o περί ονομάτων.

Άννα..From Georgia, ντελικάτη έως και ''ζόρικη'', αλλά με σχετικά γενικά καλές προδιαγραφές,τηρουμένων πάντα και των βασικών προϋποθέσεων, ηλικία, κλπ  και αν σας αρέσουν οι τύπου νταρντάνες στην κατηγορία των milf, που πλησιάζουν ή βρίσκονται μια ανάσα από την ηλικιακή κατηγορία των 40. Φυσικά όπως όλες σε αυτή την κορυφογραμμή δηλώνει 4-5 χρόνια τουλάχιστον λιγότερα.  :cheesy:
Στην τακτική του εντός έδρας ήταν με σύστημα..αντεπιθέσεων ποιο..παλιά, αλλά μην μασάτε, απλά έχει εμπειρία και προσπαθεί να το δυσκολεύει για μεγαλύτερη είσπραξη. 
Εκτός έδρας, αναλόγως το επίπεδο της ''σχέσης''όπως δηλαδή γενικώς σε τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω όμως ότι διαλέγει! Άσχετα αν την ίδια δεν την ..πολυ διαλέγουν! :)

Η αναφορά σε ''μια Ελληνίδα, ξανθιά, ψηλό κορμί΄΄,(μάλλον) πρόκειται για μια Αλβανίδα, αλλά μην το κάνετε θέμα για την καταγωγή. Δεν το έλεγε εύκολα, τώρα μάλλον θα το αποφεύγει τελείως. Είναι γενικών καλών προδιαγραφών και ισχύουν τα δεδομένα που περιγράφει ο φίλτατος jerry.
Είναι και φιλική στο περιβάλλον  :pipa1:, εντός καταστήματος και ..''κολλητή'' με την προηγούμενη. Φυσικά παρεμβαίνει και εκτός, αλλά προσέξτε εάν κάνετε..κίνηση, την μεταξύ τους σχέση. Υπάρχει και ολίγον από ζήλια.

Ουκρανές ..δεν γνωρίζω τι ακριβώς κινείται τώρα, αλλά το ''εργαλείο'' του καταστήματος ήταν η Ίνκα (λεπτομέρειες σε άλλο μέρος, κωλόμπαρα που.. :fuck1:). Είναι πολύ καλών προδιαγραφών  :tits: για την ηλικία της, είναι πλέον στα δεύτερα ..άντα, αλλά δηλώνει στην μέση προς αυτή την 10ετία.
Ισχυρό όμως όπλο,  :tits2: εντός  :pipa2: και εκτός έδρας  :fuck1:  Κυρίως εκτός.
Για την ..ετέρα κολλητή της δεν έχω ιδίαν άποψη. Δεν την έχω δει καν.

Στα υπ όψιν ότι υπάρχει σοβαρού επιπέδου κόντρα μεταξύ των εθνικοτήτων και των ''ζευγαριών'' οπότε χειριστείτε το θέμα όπως καταλαβαίνετε.  :grin:

η  αννα ε ?  αλλη φορα που δεν θα βαριεμαι θα γραψω κατι και για αυτην.  η ινκα  δεν  ειναι μια ψηλη, μεγαλουτσικη ,  νταρντανα, ξανθια με μεγαλα  :tits:  ?  νομιζω οτι δεν δουλευει πια εκει.  τωρα τα πουλεν  του μαγαζιου  ειναι αλλες.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6

η  αννα ε ?  αλλη φορα που δεν θα βαριεμαι θα γραψω κατι και για αυτην.   η ινκα  δεν  ειναι μια ψηλη, μεγαλουτσικη ,  νταρντανα, ξανθια με μεγαλα  :tits:  ?  νομιζω οτι δεν δουλευει πια εκει.  τωρα τα πουλεν  του μαγαζιου  ειναι αλλες.
Η Ινα κι οχι Ινκα δουλευει εκει ακομα και παρτουζονετε με την αλλη ουκρανεζα κολλητη της

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η Ινα κι οχι Ινκα δουλευει εκει ακομα και παρτουζονετε με την αλλη ουκρανεζα κολλητη της
.

αυτη η ινα που λες,  εμενα  μου  αρεσει  πιο καλα.    η αλλη (  η κολλητη )  ειναι η ζενια.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
.

αυτη η ινα που λες,  εμενα  μου  αρεσει  πιο καλα.    η αλλη (  η κολλητη )  ειναι η ζενια.
καλη ειναι και κανει και καλο σχετικα γαμισι αλλα εχει πονηρεψει κι αυτη εντος μαγαζιου, λιγο να χαλαρωσεις παραγγελει διπλα χωρις να το παρεις χαμπαρι.Τωρα θα την εχω στο κλασιμο κανα δυο φορες θα κερναω τη ζενια και θα ηρεμισει. ετσι ηρεμουν αυτες

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
καλη ειναι και κανει και καλο σχετικα γαμισι αλλα εχει πονηρεψει κι αυτη εντος μαγαζιου, λιγο να χαλαρωσεις παραγγελει διπλα χωρις να το παρεις χαμπαρι.Τωρα θα την εχω στο κλασιμο κανα δυο φορες θα κερναω τη ζενια και θα ηρεμισει. ετσι ηρεμουν αυτες

:2funny: :2funny:  σωστός ο συναγωνιστής.
Πάντα διαλέγουμε και δεν δημιουργούμε κατάσταση ..κεκτημένων δικαιωμάτων... εξαιρούνται οι  ερωτιάρηδες που έχουν ευαισθησίες  :grin:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Είμαι ανενημέρωτος ..θα οργανώσω μια καταδρομική για να δω τι γίνεται με τις νέες εισαγωγές  :)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Είμαι ανενημέρωτος ..θα οργανώσω μια καταδρομική για να δω τι γίνεται με τις νέες εισαγωγές  :)
Για πηγαινε να μας πεις κι εμας.Εμαθα οτι πηγε και η Ελβιρα η πολωνεζα τσιμπουκλου απο το Σταρ , πολυ καλη πιπα αν δεν την εχεις παρει δοκιμασε τη μονο εξηγηση απο την αρχη οτι διαθετεις πχ 60 ευρω ουτε σεντς παραπανω κι αν θες (στο Σταρ τουλαχιστον επιανε ιδιως οταν βαραγαν μυγες)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:  σωστός ο συναγωνιστής.
Πάντα διαλέγουμε και δεν δημιουργούμε κατάσταση ..κεκτημένων δικαιωμάτων... εξαιρούνται οι  ερωτιάρηδες που έχουν ευαισθησίες   :grin:
Οι ερωτιαρηδες εχουν γαμισει τη πιατσα φιλε μου και δεν καταλαβαινουν οτι δεν βγαζουν τιποτα με τις αγαπουλες οι γκομενες αυτους φτυνουν πρωτους αφου τους ξεζουμισουν φυσικα. Η μπαροβια θελει κουμαντο αν σου παρει τον αερα την εβαψες,αντιθετα αν κρατας τα γκεμια εσυ την κανονιζεις οπως θελεις.

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Πέστα...και εμένα μου το έχει κάνει αυτό, πάνω και καλά στο κέφι παραγγέλνει το διπλό των 20ε διακριτικά χωρίς να ρωτήσει. Πάντως τελευταία φορά που πήγα της έκανα χουνέρι, της δίνω ένα 50ε χαρτονόμισμα και της λέω πιες ότι θες με αυτό αλλά άλλο δεν έχει. Ε λοιπόν είχε μαζευτεί πολύ. Προφανώς έχει σημασία να μην συμπέσεις χρονικά και με κανά "καλό πελάτη-αγαπούλη" όπως λένε που σκορπάει  χρήμα, οπότε αποκτάς επιχειρησιακό μειονέκτημα.
Πάντως από σώμα δεν λέει και τίποτα σπουδαίο. Ειδικά το στήθος το οποίο φαίνεται πλούσιο και στητό κάτω από το σφικτό σουτιέν,  αν το δείτε σκέτο κοιτάζει πάτωμα. Τέσπα καλή κοπέλα είναι και αυτή, το καλό της είναι ότι δεν κοροϊδεύει με ψεύτικες αγάπες και τα συναφή, τουλάχιστον με εμένα ήταν εντάξη

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Πέστα...και εμένα μου το έχει κάνει αυτό, πάνω και καλά στο κέφι παραγγέλνει το διπλό των 20ε διακριτικά χωρίς να ρωτήσει. Πάντως τελευταία φορά που πήγα της έκανα χουνέρι, της δίνω ένα 50ε χαρτονόμισμα και της λέω πιες ότι θες με αυτό αλλά άλλο δεν έχει. Ε λοιπόν είχε μαζευτεί πολύ. Προφανώς έχει σημασία να μην συμπέσεις χρονικά και με κανά "καλό πελάτη-αγαπούλη" όπως λένε που σκορπάει  χρήμα, οπότε αποκτάς επιχειρησιακό μειονέκτημα.
Πάντως από σώμα δεν λέει και τίποτα σπουδαίο. Ειδικά το στήθος το οποίο φαίνεται πλούσιο και στητό κάτω από το σφικτό σουτιέν,  αν το δείτε σκέτο κοιτάζει πάτωμα. Τέσπα καλή κοπέλα είναι και αυτή, το καλό της είναι ότι δεν κοροϊδεύει με ψεύτικες αγάπες και τα συναφή
Φιλαρακο οι "καλοι πελατες" με τη κριση ειναι ελαχιστοι πρωτον, δευτερον ενας που εχει και θελει να χαλασει παει για καλυτερο μουνι απο την Ινα που συμφωνο οτι ειναι πολυ μετρια, την εχω γαμισει κι εξω οποτε την εχω δει με λεπτομερεια αν και για να λεω την αληθεια στο γαμισι ειναι καλη. Τον αγαπουλη αμα μου τυχει τον αντιμετοπιζω με αντιπερισπασμο :cheesy: δηλαδη βλεπω με ποια εχει κολητιλικια (παντα απο πισω υπαρχει ζηλεια στις μπαροβιες) και χαλαω φραγκα περισσοτερα και ευκολοτερα γαι να το μαθει η ενδιαφερομενη.Αδελφε μου σκανε , την επομενη φορα που τη συναντας ειναι σκυλιτσα υπακουη

nikos999999

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η Ινα που λετε ειναι μια λεπτη (συμπαθητικη στα σκοταδια) σερβιτορα ή καποια απο τους υπολοιπους παλεστες σουμο? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom