Επίσκεψη εχθές το βράδυ παρέα με τον δάσκαλο jerry5 για να γνωρίσω ένα ακόμα κάλτ κωλόμπαρο της Αθήνας.Ο δάσκαλος κατέφθασε με το τεθωρακισμένο όχημα των 220 αλόγων όπου με μάζεψε από την πιάτσα που βολόδερνα για να πάμε στο Bar Planet στην Λ.Κηφησίας.Το παρκάρισμα στην γύρω περιοχή αρκετά δύσκολο λόγω της ημέρας(Σαββάτο γαρ.....)αλλά τελικά παρκάραμε πάνω στην γωνία της Λ.Αλεξάνδρας
Είσοδος στο μαγαζί αφού περάσαμε από τις διπλές πόρτες που διαθέτει το ίδρυμα.Κατευθυνθήκαμε δεξιά της εισόδου στα καβατζο τραπεζάκια που υπάρχουν για τις εκτονώσεις με το στόμα από τα κορίτσια ;)
Ο χώρος μικρός με λίγα τραπέζια,αρκετά σκοτεινός όπου δεν μπορούμε να διακρίνουμε τις κορασίδες πολύ καθαρά......αμέσως μόλις κάτσαμε κατέφθασε η Ρεγγίνα καστανό,αδύνατο πιπίνι εκ Αλβανίας ορμώμενο ήρθε για να πάρει παραγγελία.Παραγγείλαμε τα ποτά μας όπου εμφανίστηκε ξανθιά Ουκρανέζα μιλφάρα με στρογγυλό πρόσωπο και μπλέ μάτια αν είδα καλά
η οποία φορούσε γαλάζιο φόρεμα.Κατευθείαν κόλλησε στον δάσκαλο τον οποίο φλέρταρε με έντονο τρόπο προσπαθώντας να του αποσπάσει ποτό/τα αλλά εκείνος δεν παρασύρθηκε από τις σειρήνες της Ουκρανέζας.Όπως μου είπε η Ουκρανέζα προσφέρεται για χρήση εντός του ιδρύματος
αλλά αν κάποιος θέλει υπάρχει και η εξωτερική χρήση αρκετά εύκολα ;)
Σε εμένα ήρθε η μαυρούλα του ιδρύματος ονόματι Σοφία από Γκάνα ηλικίας 25ετών(λέμε τώρα ας το πιστέψουμε
)η οποία φορούσε κόκκινο φόρεμα έτσι για την αντίθεση με το μαύρο χρώμα του δερματός της
Με ρώτησε αν μιλάω Αγγλικά,της απάντησα καταφατικά οπότε αρχίσαμε έναν διάλογο στην Αγγλική μιας και τα Ελληνικά της είναι κάπως φτωχά
Για ακόμη 1 φορά ο δάσκαλος jerry5 με ενημέρωσε ότι η κοπέλα είναι πρόθυμη εντός του οικήματος να προσφέρει μια χαλαρωτική πίπα ή χειρομάλαξη με την ανάλογη κατανάλωση ποτών ;)
Στο τέλος ήρθε το Αλβανιδάκι η Ρεγγίνα η οποία έπιασε διάλογο με τον δάσκαλο όπου του έλεγε ότι σε θυμάμαι που ερχόσουν από παλιά,με είχες κεράσει,είχαμε κάτσει μαζί και άλλα τέτοια τα οποία κούρασαν το δάσκαλο......μετά ασχολήθηκε μαζί μου η οποία ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά μιας και φορούσε μίνι κόκκινο φόρεμα όπου φάνηκε το μαύρο στρινγκάκι της
Εγώ άρχισα τις γνωστές μαλακίες το πόσο όμορφη είναι και τέτοια με εκείνη να κάνει πως ντρέπεται
.......ενώ κατάλαβε ότι είμαι άνθρωπος των μπαρ γενικά
Είχαμε ένα σύντομο διάλογο όπου αποχώρησε διακριτικά μιας και πήγαμε απλά να πιούμε ένα ποτό για να χαλαρώσουμε.
Καθόλη την διάρκεια που μιλάγαμε με τον δάσκαλο η καυλιάρα μπαργουμαν μας κοιτούσε επίμονα όπου κάτι έλεγε με την Αλβανίδα μάλλον μας έθαβαν αλλά στη σμπούτσα μας
Το αντρικό ποτό στα 6€ το γυναικείο δεν ξέρω αφού δεν κέρασα καμιά