Νέα

πλανετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν εχει αλλαξει τιποτα , η Κατερινα ειναι Τροιας κατω απο Πατησιων το Σταρ ειναι πανω απο Πατησιων

Καλά με τις ταμπέλες έχω ένα..θέμα
Ποιό είναι αυτό πριν από το Corner στην Πιπίνου?
Σε λάθος μαγαζί πήγα για ''ρεπορτάζ''?  :grin:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Καμμια επισκεψη στο ιδρυμα? εχουμε κανενα νεο?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επίσκεψη εχθές το βράδυ παρέα με τον δάσκαλο jerry5 για να γνωρίσω ένα ακόμα κάλτ κωλόμπαρο της Αθήνας.Ο δάσκαλος κατέφθασε με το τεθωρακισμένο όχημα των 220 αλόγων όπου με μάζεψε από την πιάτσα που βολόδερνα για να πάμε στο Bar Planet στην Λ.Κηφησίας.Το παρκάρισμα στην γύρω περιοχή αρκετά δύσκολο λόγω της ημέρας(Σαββάτο γαρ.....)αλλά τελικά παρκάραμε πάνω στην γωνία της Λ.Αλεξάνδρας :grin: Είσοδος στο μαγαζί αφού περάσαμε από τις διπλές πόρτες που διαθέτει το ίδρυμα.Κατευθυνθήκαμε δεξιά της εισόδου στα καβατζο τραπεζάκια που υπάρχουν για τις εκτονώσεις με το στόμα από τα κορίτσια ;)

Ο χώρος μικρός με λίγα τραπέζια,αρκετά σκοτεινός όπου δεν μπορούμε να διακρίνουμε τις κορασίδες πολύ καθαρά......αμέσως μόλις κάτσαμε κατέφθασε η Ρεγγίνα καστανό,αδύνατο πιπίνι εκ Αλβανίας ορμώμενο ήρθε για να πάρει παραγγελία.Παραγγείλαμε τα ποτά μας όπου εμφανίστηκε ξανθιά Ουκρανέζα μιλφάρα με στρογγυλό πρόσωπο και μπλέ μάτια αν είδα καλά :think: η οποία φορούσε γαλάζιο φόρεμα.Κατευθείαν κόλλησε στον δάσκαλο τον οποίο φλέρταρε με έντονο τρόπο προσπαθώντας να του αποσπάσει ποτό/τα αλλά εκείνος δεν παρασύρθηκε από τις σειρήνες της Ουκρανέζας.Όπως μου είπε η Ουκρανέζα προσφέρεται για χρήση εντός του ιδρύματος :pipa1: αλλά αν κάποιος θέλει υπάρχει και η εξωτερική χρήση αρκετά εύκολα ;)

Σε εμένα ήρθε η μαυρούλα του ιδρύματος ονόματι Σοφία από Γκάνα ηλικίας 25ετών(λέμε τώρα ας το πιστέψουμε :2funny: :2funny:)η οποία φορούσε κόκκινο φόρεμα έτσι για την αντίθεση με το μαύρο χρώμα του δερματός της :grin: Με ρώτησε αν μιλάω Αγγλικά,της απάντησα καταφατικά οπότε αρχίσαμε έναν διάλογο στην Αγγλική μιας και τα Ελληνικά της είναι κάπως φτωχά :( Για ακόμη 1 φορά ο δάσκαλος jerry5 με ενημέρωσε ότι η κοπέλα είναι πρόθυμη εντός του οικήματος να προσφέρει μια χαλαρωτική πίπα ή χειρομάλαξη με την ανάλογη κατανάλωση ποτών ;)

Στο τέλος ήρθε το Αλβανιδάκι η Ρεγγίνα η οποία έπιασε διάλογο με τον δάσκαλο όπου του έλεγε ότι σε θυμάμαι που ερχόσουν από παλιά,με είχες κεράσει,είχαμε κάτσει μαζί και άλλα τέτοια τα οποία κούρασαν το δάσκαλο......μετά ασχολήθηκε μαζί μου η οποία ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά μιας και φορούσε μίνι κόκκινο φόρεμα όπου φάνηκε το μαύρο στρινγκάκι της :cum: :cum: Εγώ άρχισα τις γνωστές μαλακίες το πόσο όμορφη είναι και τέτοια με εκείνη να κάνει πως ντρέπεται :jerking:.......ενώ κατάλαβε ότι είμαι άνθρωπος των μπαρ γενικά :think: Είχαμε ένα σύντομο διάλογο όπου αποχώρησε διακριτικά μιας και πήγαμε απλά να πιούμε ένα ποτό για να χαλαρώσουμε.

Καθόλη την διάρκεια που μιλάγαμε με τον δάσκαλο η καυλιάρα μπαργουμαν μας κοιτούσε επίμονα όπου κάτι έλεγε με την Αλβανίδα μάλλον μας έθαβαν αλλά στη σμπούτσα μας :2funny: Το αντρικό ποτό στα 6€ το γυναικείο δεν ξέρω αφού δεν κέρασα καμιά :cheesy:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
.....εμφανίστηκε ξανθιά Ουκρανέζα μιλφάρα με στρογγυλό πρόσωπο και μπλέ μάτια αν είδα καλά :
.....η μαυρούλα του ιδρύματος ονόματι Σοφία από Γκάνα ηλικίας 25ετών......

To μαυράκι πάντως είναι αρκετά όμορφο, ιδιαίτερα στο πρόσωπο  - στο σώμα έχει τα συνήθη ...3D πληθωρικά προσόντα των εγχρώμων γαζελών - αλλά το σπορ νομίζω δεν το κατέχει ιδιαίτερα. Εντωμεταξύ και τα αγγλικά της είναι κάτω του μετρίου.
Ε τώρα για την Ίνα (πρώην αθλήτρια της ..ΕΣΣΔ  :2funny: :2funny:) δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, νομίζω την ξέρουν και οι πέτρες  :pipa1:  :fuck1:.
Η άλλη η πρώην κολλητή της η Τζένη την έχει κάνει από το καλοκαίρι, της είχα στείλει ένα μήνυμα που δουλεύει και μου είχε πει τότε στο "Κατερίνα"  - το γνωστό ψιλοάθλιο τελειωμένο κωλόμπαρο - κάτω στην Τροίας.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εμένα η Αλβανίδα η Ρεγγίνα μου άρεσε για μια πίπα στα γρήγορα εκεί στην καβάτζα που καθόμασταν ήταν ότι πρέπει :pipa1:

η Ουκρανέζα είναι για άντρες με γούστα με τίποτα δεν θα ασχολίομουν μαζί της παρόλα που είναι αρκετά εύκολο το παιχνίδι εκτός :cheesy:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
εμένα η Αλβανίδα η Ρεγγίνα μου άρεσε για μια πίπα στα γρήγορα εκεί στην καβάτζα που καθόμασταν ήταν ότι πρέπει :pipa1:

η Ουκρανέζα είναι για άντρες με γούστα με τίποτα δεν θα ασχολίομουν μαζί της παρόλα που είναι αρκετά εύκολο το παιχνίδι εκτός :cheesy:

Αγαπητέ συναγωνιστή!!!....Ποιο πολύ εντύπωση απ όλα, μάλλον!!! θα της έκανε που μόνο της μίλαγες και ειδικά στα σκοτεινά και σκιερά μέρη  :grin:

Με τα μάτια μιλάμε εμείς...(άσμα) :grin:

Πολύ καλή και περιεκτική όμως η..ενημέρωση!!!
Ο πλανήτης πάντα γυρίζει.  :grin:

ΥΓ... Προτροπή..πάντα φιλική φυσικά... κανόνισε κάποια στιγμή να έχεις και κάποια επαφή παραπάνω με την ''πρωταθλήτρια''!!! :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
 αυτη  η ουκρανη που ηταν το σαββατο  δεν ειναι η ινα.   η ινα  ειναι  αλλη(  και δεν ηταν  εκει το βραδυ )  ουτε η φιλη  της  ινας (  η τζενη )  δεν ηταν εκει  επισης.  δεν ξερω αν συνεχιζουν να δουλευουν εκει η  αν εχουν παει σε καποιο  αλλο.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Αγαπητέ συναγωνιστή!!!....Ποιο πολύ εντύπωση απ όλα, μάλλον!!! θα της έκανε που μόνο της μίλαγες και ειδικά στα σκοτεινά και σκιερά μέρη  :grin:

Με τα μάτια μιλάμε εμείς...(άσμα) :grin:

Πολύ καλή και περιεκτική όμως η..ενημέρωση!!!
Ο πλανήτης πάντα γυρίζει.  :grin:

ΥΓ... Προτροπή..πάντα φιλική φυσικά... κανόνισε κάποια στιγμή να έχεις και κάποια επαφή παραπάνω με την ''πρωταθλήτρια''!!! :grin:

ευχαριστώ πολύ τύπε για τα καλά σου λόγια....(έχουν απήχηση οι ενημερώσεις μου :cheesy:)

λες να της έκανε εντύπωση που δεν μπήκα αμέσως στο ψητό,κρίμα γιατί μου άρεσε εμφανισιακά :( ?????

αλλά για να γίνει αυτό ήθελε να καταναλώσει μερικά λίτρα ποτού τα οποία δεν ήμουν διατεθιμένος να καλύψω για μια πίπα στην καρέκλα ;)

καλά για την Ουκρανή τι να πω δεν είμαι φαν των gilf :grin:

Υ.Γ πάρε και το τραγουδάκι που ζήτησες ;)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
:pipa3:
 αυτη  η ουκρανη που ηταν το σαββατο  δεν ειναι η ινα.   η ινα  ειναι  αλλη(  και δεν ηταν  εκει το βραδυ )  ουτε η φιλη  της  ινας (  η τζενη )  δεν ηταν εκει  επισης.  δεν ξερω αν συνεχιζουν να δουλευουν εκει η  αν εχουν παει σε καποιο  αλλο.
Η Ινα ηταν μεγαλε

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:pipa3:Η Ινα ηταν μεγαλε

εντάξει τύπε το μωρό απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που λατρεύει gilf's εκ Ανατολικού μπλόκ :cheesy:

επίσης πέραν του ότι υπάρχει πρόβλημα στο ρόστερ(λίγες κοπέλες :headbang: :headbang:),υπάρχει μείζον θέμα με τις μουσικές επιλογές του καταστήματος το οποίο έπαιζε ποπ τραγούδια :jerking: :jerking:

έλεος να πούμε σε κωλόμπαρο πήγαμε και άκουγα Σαρμπέλ που εκτελούσε το γειά σου Μαρία..... :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
τελικα οι συναγωνιστες επεσαν μεσα στις προβλεψεις τος! το bar Planet εκλεισε οριστικα!  :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πολυ σοβαρα!  >:( αμφισβητεις τις πηγες μου συναγωνιστη?  :grin:

όχι τύπε καθόλου!!!

έτσι όσα είναι εντελώς για τον πούτσο ας κλείσουν......δόξα τον Αλάαχ υπάρχει πληθώρα επιλογών :sunglasses:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Το βρωμοπούτανο, το Αλβανάκι, είναι για πολλά τσιμπούκια!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
περασες προσφατα φιλε Μακη,η το λες απο παλαιοτερες συναντησεις μαζι της? :grin:

τύπε,ένας έμπειρος παίχτης ξεχωρίζει ποια προσφέρει τι και πως ;)

έτσι και η Ρεγγίνα,όπως και στο Παρκάκι που την είχα πετύχει,το πήγαινε το γράμμα άνετα χωρίς πολλά-πολλά ;)

Υ.Γ όποιος γουστάρει να γαμήσει στην καρέκλα,εννοείται ότι ορμάει χωρίς 2η σκέψη :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom