Νέα

πλανετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αυτη η Ινα που λετε ειναι μια λεπτη (συμπαθητικη στα σκοταδια) σερβιτορα ή καποια απο τους υπολοιπους παλεστες σουμο?

:cheesy: :cheesy: :cheesy:  Δεν είναι όλες οι κοπέλες σ'αυτή την κατηγορία παίκτη.
Μερικές ξέρουν και Ελληνορωμαϊκή πάλη! :grin: :grin: :grin:

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτη η Ινα που λετε ειναι μια λεπτη (συμπαθητικη στα σκοταδια) σερβιτορα ή καποια απο τους υπολοιπους παλεστες σουμο?  

χμμμ ναι ....να υπογραμίσω ότι ένα από τα ατού του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι η "τεχνογνωσία" του στην περίφημη κατηγορία "ΒΒW"(Big Beautifull Woman).  :cheesy:  :cheesy: (καμία σχέση με BMW)

nikos999999

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χμμμ ναι ....να υπογραμίσω ότι ένα από τα ατού του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι η "τεχνογνωσία" του στην περίφημη κατηγορία "ΒΒW"(Big Beautifull Woman).  :cheesy:  :cheesy: (καμία σχέση με BMW)

Το "ναι" κολαει οτι ειναι η λεπτη και κατω των 30 καπως γλυκια στο προσωπο σερβιτορα? Γιατι καπου παραπανω για το οτι ειναι καποια ουκρανη νταρντανα διαβασα. Ισως και να τα μμπερδεψα με τοσα ονοματα! :)

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  την επομενη φορα που θα παω , θα πρεπει να κανονισω ενα διπλο με τις ουκρανες  στην  σπιταρωνα  της ζενιας.  ειμαστε και γειτονακια.  μονο 2 λεπτα με το μηχανακι.  μονη της μενει. 

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
  την επομενη φορα που θα παω , θα πρεπει να κανονισω ενα διπλο με τις ουκρανες  στην   σπιταρωνα  της ζενιας.   ειμαστε και γειτονακια.  μονο 2 λεπτα με το μηχανακι.  μονη της μενει. 
Παιζει και σπιτι της μεγαλε? γιατι εγω ξερω για χοτελι και μαλιστα εγινε πιστευτη γιατι ηξερε ακριβως τη τιμη δωματιου για τριο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παιζει και σπιτι της μεγαλε? γιατι εγω ξερω για χοτελι και μαλιστα εγινε πιστευτη γιατι ηξερε ακριβως τη τιμη δωματιου για τριο.

Συναγωνιστή, το κορίτσι είναι από σπίτι, και δεν βάζει όποιον κι' όποιον στην οικία της.

Να γνωριστείτε πρώτα, να κάνετε παρέα, και κάποια στιγμή θα σε καλέσει να δοκιμάσεις σπιτικό περγαμόντο φτιαγμένο από τα χεράκια της. :cheesy:

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος ότι όπως οι περισσότερες Ουκρανές, θα είναι και αυτή καλή μαγείρισσα. Ζήτα να σου φτιάξει σούπα Borsh [size=10pt](БОРЩ)[/size]

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Η Ίνα είναι ομορφούλα με έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά προσώπου. Ξεχωρίζει επίσης από τα πολύ γυμνασμένα πόδια - μπούτια καθότι ήταν κάποτε και αθλήτρια στην πρώην ΕΣΣΔ.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Η Ίνα είναι ομορφούλα με έντονα σλαβικά χαρακτηριστικά προσώπου. Ξεχωρίζει επίσης από τα πολύ γυμνασμένα πόδια - μπούτια καθότι ήταν κάποτε και αθλήτρια στην πρώην ΕΣΣΔ.
Η Ινα αθλητρια ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Που τα βρισκει και τα λεει , εχει φαντασια η πουτανα , μπραβο. Συναγωνιστη μονο στη πιπα ειναι αθλητρια η Ινα , τωρα που ειδες το γυμνασμενο σωμα , τι να πω . εκτος αν δεν την εχεις δει γυμνη

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Η Ινα αθλητρια ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Που τα βρισκει και τα λεει , εχει φαντασια η πουτανα , μπραβο. Συναγωνιστη μονο στη πιπα ειναι αθλητρια η Ινα , τωρα που ειδες το γυμνασμενο σωμα , τι να πω . εκτος αν δεν την εχεις δει γυμνη
Γυμνή δεν την έχω δει. Μια φορά βρέθηκα μαζί της στο Πλάνετ όπου φόραγε ένα πολύ κοντό μίνι και τα πόδια της φαίνονταν γυμνασμένα και κάπως πιο χοντρά σε σχέση με τον υπόλοιπο σωματότυπο της.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Γυμνή δεν την έχω δει. Μια φορά βρέθηκα μαζί της στο Πλάνετ όπου φόραγε ένα πολύ κοντό μίνι και τα πόδια της φαίνονταν γυμνασμένα και κάπως πιο χοντρά σε σχέση με τον υπόλοιπο σωματότυπο της.
Να τη δεις και γυμνη για να καταλαβεις, εξ αλλου δεν ειναι δυσκολο

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Για πηγαινε να μας πεις κι εμας.Εμαθα οτι πηγε και η Ελβιρα η πολωνεζα τσιμπουκλου απο το Σταρ , πολυ καλη πιπα αν δεν την εχεις παρει δοκιμασε τη μονο εξηγηση απο την αρχη οτι διαθετεις πχ 60 ευρω ουτε σεντς παραπανω κι αν θες (στο Σταρ τουλαχιστον επιανε ιδιως οταν βαραγαν μυγες)

Εννοείς προφανώς το Star στην Πιπίνου, δίπλα στο Corner.
Είναι το μοναδικό μαγαζί εδώ και κάτι..έτη που όπως μπήκα-βγήκα χωρίς να κάνω τίποτα. Και είχα και 2 επισκέψεις αν θυμάμαι καλά. Με εκπλήσεις γιατί προφανώς δεν θα είναι η μόνη και όσο νάναι... κάτι καταλαβαίνω.
Τι να πω, εκεί πήρα μηδέν σε όλα.  :grin: Αλλά τώρα με έβαλες στην πρίζα  για επαναφορά.
Και αν συνεχιστεί η προηγούμενη κατάσταση θα το κάνω και εγώ όπως οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' που τους κάνουν παράπονα και τους λένε για το site κλπ αν δεν τους ''κάθονται''  :2funny:
Και ο πλανήτης είναι στο πρόγραμμα φυσικά. Πάει το συκώτι..σουρωτήρι θα γίνει.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Οι ερωτιαρηδες εχουν γαμισει τη πιατσα φιλε μου και δεν καταλαβαινουν οτι δεν βγαζουν τιποτα με τις αγαπουλες οι γκομενες αυτους φτυνουν πρωτους αφου τους ξεζουμισουν φυσικα. Η μπαροβια θελει κουμαντο αν σου παρει τον αερα την εβαψες,αντιθετα αν κρατας τα γκεμια εσυ την κανονιζεις οπως θελεις.

Αγαπητές συναγωνιστή η συγκεκριμένη συνομοταξία είναι άκρως απαραίτητη.
Πάνε αυτοί συνήθως μέχρι 2-3.. άντε βαριά 4 το πρωί, τους κάνουν λογαριασμό, αυτό δεν είναι καλό γιατί μετά δεν έχουν και τόσο ''ενδιαφέρον'' οι κυρίες, πίνουνε πάντως σίγουρα μαζί τους.
Και μετά όλα γίνονται όλα ποιο εύκολα και αρκετά ποιο ανέξοδα, για τους.. επόμενους!
Το κακό είναι ότι μας έχει φάει το ξημέρωμα αλλά τι να γίνει, χρειάζονται και θυσίες σε αυτή την ζωή  :grin:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Είναι το μοναδικό μαγαζί εδώ και κάτι..έτη που όπως μπήκα-βγήκα χωρίς να κάνω τίποτα. Και είχα και 2 επισκέψεις αν θυμάμαι καλά. Με εκπλήσεις γιατί προφανώς δεν θα είναι η μόνη και όσο νάναι... κάτι καταλαβαίνω.
Τι να πω, εκεί πήρα μηδέν σε όλα.  :grin: Αλλά τώρα με έβαλες στην πρίζα  για επαναφορά.
Και αν συνεχιστεί η προηγούμενη κατάσταση θα το κάνω και εγώ όπως οι ''γνωστοί-άγνωστοι'' που τους κάνουν παράπονα και τους λένε για το site κλπ αν δεν τους ''κάθονται''  :2funny:
Οχι, το Star ειναι στην οδο Τροιας, λιγα μετρα απο Πατησιων, καμια σχεση με τα "ημερησια" της Πιπινου.....

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Πολύ γυμνασμένα πόδια ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Εμένα μάλλον σαν "καδρόνια" μου φαίνονται ρε φιλε   :2funny: τι να πω
Ε όχι και αθλήτρια της πρωην ΕΣΣΔ ρε μεγάλε, έτσι σου είπε ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πολύ γυμνασμένα πόδια ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Εμένα μάλλον σαν "καδρόνια" μου φαίνονται ρε φιλε   :2funny: τι να πω
Ε όχι και αθλήτρια της πρωην ΕΣΣΔ ρε μεγάλε, έτσι σου είπε ?

...πάλι καλά! Θα μπορούσε να δηλώσει πρώην κοσμοναύτης της ΕΣΣΔ. :grin: :grin: :grin:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Οχι αδελφε το Σταρ δεν ειναι Πιπινου , ειναι Τροιας πανω απο Πατησιων

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Οχι αδελφε το Σταρ δεν ειναι Πιπινου , ειναι Τροιας πανω απο Πατησιων

Οκ για άλλο έλεγα.
Αυτό που είναι πριν από το Corner στην Πιπίνου. Και αυτό Star το έλεγαν. Είχα κάνει και αναλυτικό ρεπορτάζ :cheesy:
Στο αντίστοιχο ύψος στην Τροίας ήξερα μόνο το Κατερίνα.
Κάτι θα έχει αλλάξει.
Στα υπ όψιν και αυτό φυσικά για περιοδεία. Ευτυχώς αυτά είναι όλα κοντά το ένα με το άλλο.  :grin:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Οκ για άλλο έλεγα.
Αυτό που είναι πριν από το Corner στην Πιπίνου. Και αυτό Star το έλεγαν. Είχα κάνει και αναλυτικό ρεπορτάζ :cheesy:
Στο αντίστοιχο ύψος στην Τροίας ήξερα μόνο το Κατερίνα.
Κάτι θα έχει αλλάξει.
Στα υπ όψιν και αυτό φυσικά για περιοδεία. Ευτυχώς αυτά είναι όλα κοντά το ένα με το άλλο.  :grin:
Δεν εχει αλλαξει τιποτα , η Κατερινα ειναι Τροιας κατω απο Πατησιων το Σταρ ειναι πανω απο Πατησιων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom