Νέα

Pitsilistis - το πρόσωπο του site για το έτος 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σίγουρα το πρόσωπο της χρονιάς  ;)

Να σαι καλά ρε Pitsilisti, με το εργαλείο πάντα όρθιο, και έτοιμο για δράση* !!!

(*πιτσιλιές και στα 4 σημεία του ορίζοντα  :grin: )

Επισκέπτης
και στα 4 σιμια του οριζιντα??? πσσσσσσσσ εγραψε αυτο!!!!!! αχχαχαχχααχχα!!!!γεια σου ρε δαιμονα τις καυλας και του ιγρου σπερματοσ gushallo!!!!!!πιτσιλα οσο μπορεις σιναγονιστι!!!!να σαι καλα!!!!!και παντα καυλομενος για τα πουτανακια τισ αθινας!!!!

OP
OP
CHRIS1971

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ρε πιτσιλιστη για μενα που ανοιξα το θεμα,ουτε μια καλη κουβεντα?ντροπη >:(

Επισκέπτης
chris μιν κλαισ καυλουκο μου!!!θα σε παο στις πουτανεσ!!!!!χεχε!!!!ειχα απαντησει σε ολουσ τουσ φιλουσ στιν αρχι με ενα μινιμα μου και αναφερομουν σε ολουσ τουσ καυλιαριδεσ!!!!!παντοσ σε ευχαριστο για το thread ρε πλανιταρχι και τιτανα καυλιαγκουρα!!!!αν και δεν επρεπε γιατι ειμαι οποσ εχο πει ειμαι ταπεινος ανθροποσ και μου αρεσει να περναο καλα χορις δοξες!αλλα οι διλες σασ δοξες ειναι δοξες καυλας και αμετριτισ λατριασ τον κοκινον σπιτιον!!!οποτε τισ δεχομαι!!!χεχε!!!!!να σαι καλα ρε φιλαρακι!!!!αντε να κανονισουμε και τσαρκουλα!!!!!χαχα!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Οριστε! η προσωποποιηση της ταπεινοτητας αλλα και της συμπαντικης καυλας, ο ενδοξος καβαλαρης των καλλίπυγων πορνιδιων, η αυτου εξοχοτητα των κοκκινων σπιτιων, απαντησε αμεσως στο βασικο θιασωτη της μεγαλοσυνης του! Ευγε, ω εσυ δοξασμενε μεγιστοτεραστιε μυστη της αεναης διεισδυσης στις αδηφαγες, σκοτεινες και υγρες σπηλιες των ερεθισμενων πουτανιδιων!

Επισκέπτης
αχχαχααχχαχαχα!!!!μπραβο ρε καυλιαρι stunt!!!!με εκανες και γελασα παλι!!!!μπουχαχαχαχαχα!!!!!δε παιζεσε εσι ρεεεεε μεγαλε ποιητι τις καυλασ!!!!πρεπει να πασχεισ βαρια απο τιν ασθενεια τισ καυλασ!δεν εξιγιτε αλλιος ι ιπερκαβλι αναστατοσι
που εχεισ!!!

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
pitsilisti θαυμαζω τις γνωσεις σου και την απυθμενη εμπειρια σου στο θεμα,να κανονισουμε καμμια τσαρκα για να μαθαινεις και τους απειρους.Καλα να εισαι φιλε!

Επισκέπτης
στιν εκμαθισι ειμαι ακομα και εγο ρε billara!!!χααχαχχααχ!!!!οσο ζουμε μαθενουμε!και τσαρκα με τιν τσαρκα γινεσε καλιτεροσ μπουρδελιαρισ!!!λοιπον οποτε θες ειμαι ανοικτοσ σε καθε τσαρκα!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πιτσιλιστή..έχεις σκεφτεί να γράψεις κάνα βιβλίο σχετικά με τις μπουρδελότσαρκες??Αν μη τι άλλο υλικό έχεις!!και πολύ μάλιστα!!ʼντε να μαθαίνουμε τίποτα και εμείς οι νεότεροι από έναν άρχοντα της καύλας και των πουτανιδίων!!!Συνέχισε έτσι...

Επισκέπτης
σκεφτομαι μια φασι τορα....αλλι δε θελο να λεο μεγαλα λογια...ισοσ το καλοκαιρι σα νασ εκφερο κατι το πολι ομορφο στα χρονικα τον κοκινον σπιτιον!!!!!αχχαχαχαχχααχ!!!!!να σαι καλα ρε μαγκακο!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
να μι το επημελιθι φηλολογοσ ομοσ!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Έλα ρε πίτσι-Λουκ!Επιτέλους avatarίστηκες!Μπορείς να το κάνεις κιόλας 'Ο πίτσι-Λουκ στην άγρια στύση'...πως σου φαίνεται?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Πιτσιλιστής αρχηγός της καύλας.  Έτσι μπράβο τρελοπουτανοπιτσιλοτσαχπινογαργαλιάρη μου. Δόξα και τιμή στον αρχικαυλιάρη.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έλα ρε πίτσι-Λουκ!Επιτέλους avatarίστηκες!Μπορείς να το κάνεις κιόλας 'Ο πίτσι-Λουκ στην άγρια στύση'...πως σου φαίνεται?

Ναι, αλλά δεν πρέπει να κρατάει όπλο (τουλάχιστον όχι αυτό που φαίνεται στο avatar)
:dancing:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ναι, αλλά δεν πρέπει να κρατάει όπλο (τουλάχιστον όχι αυτό που φαίνεται στο avatar)
:dancing:

Ενα ψωλοβολο* ειναι η καλυτερη επιλογη.

(*) Ψωλοβολο (το): costum made -ειδικα για τις αναγκες του πιτσιλιστη- φλογοβολο, που εκτοξευει ψωλωδες υγρο. 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Δηλωνω και εγω φαν του pitsi (εχω και εναν κολλητο που εχει πιτσιλισει το συμπαν δυστυχως όμως κυριως αψυχα αντικειμενα τοιχους, σεντονια καναπεδες κλπ που θα σας τον προτεινω ως υπουργό Ανευ γκομενας.... εεε χαρτοφυλακιου)

Πολυ καλες ατακες απο τον pitsi πολυ καλο αβαταρ και η ανορθογραφια εχει κανει σχολή, απο τοτε που γραφει ολα τα ποστ εχουν  από  3-4 ορθοφραφικά λάθη

Rispekt

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

(*) Ψωλοβολο (το): costum made -ειδικα για τις αναγκες του πιτσιλιστη- φλογοβολο, που εκτοξευει ψωλωδες υγρο. 
:2funny: :2funny: :2funny:
μπορείς να μας ορίσεις το...ψωλώδες;

Επισκέπτης

'ψολοδες ιγρο' πσσσσ γαματο !!!!θεικο καυλιαρι μου!!!!+1000000  :2funny: :2funny: :cheesy: :cheesy: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom