Νέα

Pitsilistis - το πρόσωπο του site για το έτος 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αντε και νυφουλα...

Επισκέπτης
axxaxaxxaa!!!!σταζουμε και οι διο απο καυλα!!!!!!αχααχχααχχα!!!!κατερινακι εσενα ποτε θα σε πιτσιλισουμε??????χεχε!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
axxaxaxxaa!!!!σταζουμε και οι διο απο καυλα!!!!!!αχααχχααχχα!!!!κατερινακι εσενα ποτε θα σε πιτσιλισουμε??????χεχε!!!!
Από την Πεμπτη που μας περασε ερχονται ρε μωρο και με πιτσιλανε.
Εκτος από σημερα που εκανα ρεπο γιατι δεν θελω να με πιτσιλανε οι
ξενοι.Εχει πολλους κάθε Κυριακη.
Μεχρι και την Μεγαλη Τεταρτη θα ειμαι εκει απογευματινες ωρες
διαθεσιμη για πιτσιλισμα.
Διακοπη τις αγιες μερες και μετα παλι την Τριτη του Πασχα.

Επισκέπτης
να σαι καλα ρε κατερινακι!!!!!και εχο ακουσει τοσα πολλα για σενα!!!!και δεν σε εχο δει ποτε!!!!!!!αντε να ερθω να σε δω επιτελουσ!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
να σαι καλα ρε κατερινακι!!!!!και εχο ακουσει τοσα πολλα για σενα!!!!και δεν σε εχο δει ποτε!!!!!!!αντε να ερθω να σε δω επιτελουσ!!!!!
Και για ένα απλο..ΓΕΙΑ..να περασεις,εγω θα χαρω πολύ.
Δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτα παραπανω?
Γνωριζεις καλυτερα από μονος σου τι θα κανεις..

Επισκέπτης
ενταξει κατερινακι μου!!!!!!!θα περασο να  σε χαιρετισο λιαν σιντομος!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και για ένα απλο..ΓΕΙΑ..να περασεις,εγω θα χαρω πολύ.
Δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτα παραπανω?
Γνωριζεις καλυτερα από μονος σου τι θα κανεις..

εισαι γαμω τα παιδια !

Επισκέπτης
βασο ξερεις να πηγαινεις στην κατερινα!!αλλου να πας δεν ξερεις!!λεχριτη....φτου σου ρε

Επισκέπτης
ρε σεις, δεν τη ξερω την κοπελα...αλλα μονο και μονο για τα δομημενα ελληνικά της αξιζει να τη γαμησει κανεις....ελπίζω να εργαζεται σε στουντιο διότι εγω σε μπουρδέλα δεν παω για λογους δεοντολογίας και υγειηνής.

Επισκέπτης
ναι δουλευι σε ενα στουντο!!αλλα δε θιμαμαι σε πιο.....!για δοστε τα φοτα οι πιο περπατιμενοι!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Pitsilisti πνιξτες όλες στην καυτή λάβα σου!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αλλα μονο και μονο για τα δομημενα ελληνικά της αξιζει να τη γαμησει κανεις....ελπίζω να εργαζεται σε στουντιο διότι εγω σε μπουρδέλα δεν παω για λογους δεοντολογίας και υγειηνής.

Τέτοιο λόγο για να γαμήσω δεν έχω σκεφτεί ποτέ!!! Πως τα λες μανάρι μου!!!! Ο Μπαμπινιώτης είσαι; Θέλω να σε σκίσω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μπουρδέλο και μάλιστα στο Μεταξουργείο Raven. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την έχω επισκεφτεί αν κι έχω την περιέργεια.

Επισκέπτης
χααχχαχχαχα!!!!!!ακρατιτε καυλιαρετζο skido!!!!με το χιουμορ σου!!!

Επισκέπτης
οχ οχ πολλα σκισιματα ακου!!!!θα πιτσιλισουμε το thread ρε χιστεσ!!!!!με το μαλακο!!!!αχχαχαχχαχαχα!!!!!
να ξερετε οτι ο καθε καυλιαρισ μπουρδελιαρισ εχει τιν δικι του φιλσοφια!!!!τα δικα του πιστευο...!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
studian και ravenm μιλαμε για μπουρδελο κοσμημα ομως που απο πλευρας καθαριωτητας επίπλωσης και διακόσμησης δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο κανένα στουντιο.
Πραγματικα απο αυτη την αποψη ειναι μια οαση μες το μεταξουργειο.
Αλλα και απο την αλλη αποψη, αυτη της Κατερινας παλι η Κατερινα ειναι μια οαση σε σχεση με τις περισσοτερες κοπέλες του μεταξουργειου.

Respect to Savalas για την απάντηση και στον Pitsilisti
για τις περιγραφές του!!
Βασικά όλοι θα έχουμε συναντηθεί
χωρίς να το ξέρουμε σε κάνα σπιτάκι ;) !!!

Επισκέπτης
Τέτοιο λόγο για να γαμήσω δεν έχω σκεφτεί ποτέ!!! Πως τα λες μανάρι μου!!!! Ο Μπαμπινιώτης είσαι; Θέλω να σε σκίσω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μπουρδέλο και μάλιστα στο Μεταξουργείο Raven. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την έχω επισκεφτεί αν κι έχω την περιέργεια.

κοιτα, μπορει να γινει διαφορετικα, χαχαχαχ. να κανουμε υπερβαση...παμε με μουνι ολκης σε καλο εστιατιριο...(σπονδη πχ)...λεμε το γνωστο παραμυθι για το ποσο επιτυχημενοι είμαστε μέσα στο αποπνυκτικό περιβαλλον της αποτυχίας...και οταν η κυρια (προντακ μανατζερ, κομμωτρια, πωλητρια, τραπεζικος, δεν εχει σημασια) ειναι ετοιμη, την παραταμε! της λέμε να παει σπιτι με ταξι, και εμεις με το γερμανικο μας, πολυτελες αμαξι παμε μεταξουργείο! παρκαρουμε διπλα στα πρεζακια και στα σκκουσουπίδια και περνουμε θεση στο μπουρδέλο. Το boss μας κουστούμι, καθετε στον καναπε των 120 ενωμενων....δβγαινει η Κατερινα (η δομημενη). δινουμε 20 ? (ρεστα απο 100αρι). παμε βγαζουμε τα tods...οι μυκητες παραμονευουν...που να κρεμασεις και το σωβρακο.....το χρειαζομαστε λιγο ντεκαντανσςςςςςςςςςς γαμττττττττττττττττττττττττττττττττττττ, χαχαχαχαχααχ :2funny: :2funny:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
studian και ravenm μιλαμε για μπουρδελο κοσμημα ομως που απο πλευρας καθαριωτητας επίπλωσης και διακόσμησης δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο κανένα στουντιο.
Πραγματικα απο αυτη την αποψη ειναι μια οαση μες το μεταξουργειο.
Αλλα και απο την αλλη αποψη, αυτη της Κατερινας παλι η Κατερινα ειναι μια οαση σε σχεση με τις περισσοτερες κοπέλες του μεταξουργειου.

Το έθεσε και ο Raven. Για μένα πάντως είναι περισσότερο θέμα δεοντολογίας και λιγότερο υγιεινής. Ακόμα και στα νιάτα μου που πήγαινα σε μπουρδέλα στο Μεταξουργείο δεν είχα πάει ποτέ. Προς θεού όμως, δεν έχω αρνητική άποψη γι' αυτούς που πάνε, έτσι!

Raven, όλα με βρίσκουν σύμφωνο εκτός του Γερμανικού. Είμαι του Ιταλικού εγώ!!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το έθεσε και ο Raven. Για μένα πάντως είναι περισσότερο θέμα δεοντολογίας και λιγότερο υγιεινής. Ακόμα και στα νιάτα μου που πήγαινα σε μπουρδέλα στο Μεταξουργείο δεν είχα πάει ποτέ. Προς θεού όμως, δεν έχω αρνητική άποψη γι' αυτούς που πάνε, έτσι!

Raven, όλα με βρίσκουν σύμφωνο εκτός του Γερμανικού. Είμαι του Ιταλικού εγώ!!  :2funny: :2funny:

συνενοηθηκαμε! και εγω να διευκρυνισω οτι το ποστ μου δεν ειναι discriminative. Προς Θεού. Χιουμορ κανουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom