Νέα

Pitsilistis - το πρόσωπο του site για το έτος 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και για ένα απλο..ΓΕΙΑ..να περασεις,εγω θα χαρω πολύ.
Δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτα παραπανω?
Γνωριζεις καλυτερα από μονος σου τι θα κανεις..

φυσικα και γνωριζει! ενα γεια και μετα...παιδες φορεστε αδιαβροχα!ο πιτσι, ο χυστης-μυστης και γαλαξιακος υπερηρωας της απολυτης καυλας, θα...πιτσιλησει αδιακριτως! πιτσι ξερεις εσυ! παντα με το μοριο προτεταμενο μετα βαλανου αποκεκαλυμμενης και πυρ κατα ριπας!
Ω, αρχοντα πανηδονιστη, λατρη της γυναικειας σαρκας!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Οντως, ο συναγωνιστης Πιτσιλιστης, ειναι το κατι αλλο στο αγαπημενο μας site.Να του απονειμουμε Διδακτορικο στην Μηχανικη των Καβλο-Ρευστων !!!!!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κατερίνα, μετά το test drive, περιμένουμε να γράψεις κριτική για τον Πιτσι-ΛΗΣΤΗ! Θα είναι η πρώτη φορά που μια κοπελιά γράφει κριτική για το πελάτη!!! Τί λέτε μάγκες, συμφωνείτε?

Επισκέπτης
αχχαχαχααχαχαχ!!!!εχετε πολι πλακα καυλιαριδεσ!ποσ τα γραφετε ετσι???σασ διακατεχι μια ιπερβολικι και εξογιηνι καυλα!!!!!!ειστε γνισιοι καυλιαριδες και γιαυτο σασ παο ολουσ εδο μεσα!!!!!!χεχε!!!!!!!λοιπον σιμετα το μεσιμερι ειχαμε μια μικρι εκτακτι εξορμισι....με το κολιτο μαριοthmk!δε κτατιετε ο καυλιαρισ!στο ιμερισια ενομεροσι για μπουρδελα θα διμοσιευσει τιν ενιμεροσι ο καυλεασ μαριοσ και εγο θα σιμπλιροσο τα σχολια που θα κανει!!!!χεχε!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αχχαχαχααχαχαχ!!!!εχετε πολι πλακα καυλιαριδεσ!ποσ τα γραφετε ετσι???σασ διακατεχι μια ιπερβολικι και εξογιηνι καυλα!!!!!!ειστε γνισιοι καυλιαριδες και γιαυτο σασ παο ολουσ εδο μεσα!!!!!!χεχε!!!!!!!λοιπον σιμετα το μεσιμερι ειχαμε μια μικρι εκτακτι εξορμισι....με το κολιτο μαριοthmk!δε κτατιετε ο καυλιαρισ!στο ιμερισια ενομεροσι για μπουρδελα θα διμοσιευσει τιν ενιμεροσι ο καυλεασ μαριοσ και εγο θα σιμπλιροσο τα σχολια που θα κανει!!!!χεχε!

Μπράβο ρε αστέρευτο χυσοσυντριβάνι! Βρέχτες όλες! Περιμένουμε την κριτική της Κατερίνας!!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Προσωπικά ο πιτσιλιστής μου είναι εξαιρετικά συμπαθής γιατί είναι αυθόρμητος και αυθεντικός.

Θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους όμως. Για να μην έχουμε φαινόμενα Chrysargos και άλλων εδώ που αφού εξυμνήθηκαν μετά τρέχαμε να τους μαζεύουμε, λίγο μέτρο δεν βλάπτει στους διθυράμβους δεν βλάπτει.

+10000000.....
Νηφάλιος as usual o study.....

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
φυσικα και γνωριζει! ενα γεια και μετα...παιδες φορεστε αδιαβροχα!ο πιτσι, ο χυστης-μυστης και γαλαξιακος υπερηρωας της απολυτης καυλας, θα...πιτσιλησει αδιακριτως! πιτσι ξερεις εσυ! παντα με το μοριο προτεταμενο μετα βαλανου αποκεκαλυμμενης και πυρ κατα ριπας!
Ω, αρχοντα πανηδονιστη, λατρη της γυναικειας σαρκας!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
pitsilisti είσαι μεγάλος γκαβλιάρης.ΕΥΓΕ!!!! :dancing: :dancing: :boobies:

Επισκέπτης
αχχαχαχααχαχαα!!!!!!καυλιαριδεσ του bourdela.com ολοι μαζι ενομενοι !!!!

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι ωραιος τυπακος ο πιτσιλιστης.......................................................
προσοχη μην τον χαλασετε .................................θα ειναι κριμα...........
γιατι το δυνατο του στοιχειο ειναι ο αυθορμητισμος του και με τα σχολια που του
γραφετε θα το αγχωσετε το παιδι και θα προσπαθει να εντυπωσιασει ,να επιβεβαιωσει
τα ομορφα σας λογια..................................................κτλ..........................................
για αυτο.................
Αξιε χιστι καβλιαρι πιτσιλιστι
για να συνεχισουμε να σε γουσταρουμε ολοι μας .......................................................
γραψε ολα τα παραπανω στα αρχιδια σου και μεινε οπως εισαι αυθεντικος και καβλιαρης............... ;)

Επισκέπτης
ευχαριστο πολι καυλιαρι μου!!!!εισαι ωραιοσ ρε φιλε!!!λοιπον θα σου στειλο τιν απαντισι μου σε ολα αυτα για να καταλαβεισ τι παιδι ειμαι....

Επισκέπτης
καλισπερα σε ολουσ τουσ καυλιαριδες!!!!!καταρχιν θελο να πο ενα μεγαλο ευχαριστο σε ολουσ εσας που σασ ειμαι σιμπαθεις!να ξερετε πως ειμαι ανθροπος που τα λεο χιμα και τσουβαλατα!!!!και επισισ ειμαι ταπεινοσ και δεν προκιτε να το παρο πανο μου με αυτα που μου λετε!!!ολοι εμεισ εδο μεσα εχουμε ενα σκοπο!!!!τον ιδιο σκοπο που μασ ενονει και εχουμε φθασει εοσ εδο!!!!!!ι καυλα μασ ενονει οποσ εχοι πι σε προιγουμενα ποστ... αδερφια!!!!!εισαστε ολοι λεβαντεσ και θα γουσταρα να παμε τσαρκα ολοι μαζι (και καφε ενοιτε)να γνοριστουμε ολοι!λοιπον μεγαλοι καυλιαριδες ασ σινεχισουμε το εργο μασ και παντα να ειμαστε ενομενοι και αγαπιμενοι!!!!με τισ περιγραφεσ παντοσ μερικον εδο μεσα γελασα παρα πολι!!!!εβγαζαν μια ιπερβολικι δοσι καυλασ και πιτσιλισματοσ!!!να ειστε ολοι ρε παιδια παντα καλα με ιγεια και ευτιχια!!!!και προπαντοσ.....ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΘΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΝΕΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΣ...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ραι φοιλαι ποιτσεολοιστι πωται πρωλαβενυσ να κανοισ τωσα post κε να πειτσυλασ παντου???? σου βγαζο το καππελλω

Επισκέπτης
πιτσιλιστι εισαι πολυ μπροστα  παντα να πιτσιλαs !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Pitsilisti πρέπει να ιδρύσεις κόμμα πιτσιλιστών & να κατέβεις στις προσεχείς εκλογές.Σου προτείνω κ όνομα:Ε.Ε.Π.Ε.- Εθνική Ενωση Πιτσιλιστών Ελλάδος.
Τι λες;
Θα με κάνεις υπουργό αθλητισμού να πιτσιλάω τις sexy-καυλιάρηδες αθλήτριές μας;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Pitsilisti πρέπει να ιδρύσεις κόμμα πιτσιλιστών & να κατέβεις στις προσεχείς εκλογές.Σου προτείνω κ όνομα:Ε.Ε.Π.Ε.- Εθνική Ενωση Πιτσιλιστών Ελλάδος.
Τι λες;
Θα με κάνεις υπουργό αθλητισμού να πιτσιλάω τις sexy-καυλιάρηδες αθλήτριές μας;

Κατά προτίμισιν ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
darkside φοβερι ι ιδεα σου καυλιαρι!!χεχε!!!!μετα σαν ιπουργοι που θα ειμαστε θα πιτσιλαμε τις πιο περιζιτιτες και τισ πιο μιστιριωδες καυλιαρεσ τισ ελλαδοσ!!!!!και τον βαλκανιον μι σου πο!!!!χαχα χεχε!!!αχ ατιμες καυλες!!!!

dysan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λιγα λογια και απο εμενα που ειχα την τυχη και την τιμη να γνωρισω και να περπατησω μαζι του,
ευγενης,  αυθορμητος, καλοκαρδος, αυθεντικος, αλλα και ταπεινος
ενα πραγματικο  ΤΑΛΕΝΤΟ,
τι παιδι!!!

να εισαι καλα ρε φιλε :)

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1