You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pitsilistis - το πρόσωπο του site για το έτος 2007
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 128
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αχαχχααχχααχαχαχχααχ!!!ευχαριστο ρε καυλιαγκουρα τσαχπινι !!!πολι γελιο!!!!χεχε!!!
Επισκέπτης
pitsilisti είσαι άρχοντας. Προχώρα ακάθεκτος και συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις πολύ καλά: Να πιτσιλάς τα πορνίδια της Φυλής, Μεταξουργείου και περιχώρων!
Επισκέπτης
αχχαχαχαχαχα!!!γεια σου ρε καυλιαρι μεγιστε δαιμονα τις καυλασ λιομα!!!!!!να σαι καλα ρε φιλε!!!!!!!!πιτσιλατε γιατι χανοματσε!!!!!ακουτε???????????????
ναι πιτσι! εσυ εισαι ο αρχοντας καυλοσαυρος, ο μυστης-χυστης, η απολυτη φαντασιωση καθε πουτανιδιου, η προσωποποιηση της μεγιστης καυλας!
Πιτσιλισε ολα τα πορνιδια, οι πιστες σου σε θελουν εδω και τωρα!
Μεγαλε μυστη συσσωμο το μπουρδελοφορουμ υποκλινεται στο ατελειωτο παθος σου να προσφερεις ηδονη!!!!!!!!!!!
Πιτσιλισε ολα τα πορνιδια, οι πιστες σου σε θελουν εδω και τωρα!
Μεγαλε μυστη συσσωμο το μπουρδελοφορουμ υποκλινεται στο ατελειωτο παθος σου να προσφερεις ηδονη!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
α ρε καυλαιριδες!!!!ι καυλα δε σταματαει ποτε!!!!σινεχεια θελετε να χινετε!!!!πουτανες στα κρεβατια σασ!!!!!ερχοντα οι βαρονοι του bourdela.com!!!!!!!!να σαι καλα stunt ιμιθεε και τιτανα τισ καυλας!!!!με εκανεσ να γελασο παλι!!!
Επισκέπτης
pitsilisti, πύρκαυλε, οι ψωλούδες σε περιμένουν να τις πιτσιλήσεις κι εμείς σε περιμένουμε να μας λες τα απομνημονεύματα από τα πιτσιλίσματά σου στα πουτανοδωμάτια που μπαίνεις!
Επισκέπτης
axxaxaaxxaxaxa!!!που τα βγαζετε αυτα τα σλογκαν ρε θηρια!!!τι απιστευτοι καυλιαριδεσ ειστε εσεισ!!!!τιμι μου να πιτσιλισουμε παρεα!!!!!!χεχε!!!!!καυλιαριδες ολου του κοσμου ενοθειτε!!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ωχ?.Καιρος να παρω στο μαγαζι αντιπιτσιλιστικα μετρα..
Θα προσλαβω πιτσιλοσεκιουριτυ και θα γεμισω ολη την
Κολωνου πιτσιλοπαγιδες?
Θα προσλαβω πιτσιλοσεκιουριτυ και θα γεμισω ολη την
Κολωνου πιτσιλοπαγιδες?
Επισκέπτης
αφου κατερινακι ξερεις πως να αποφευγεις αυτα που δεν θες!!!χεχεχεχεχεχε
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι?με την αντιπιτσιλιστικη στολη που εχω?αφου κατερινακι ξερεις πως να αποφευγεις αυτα που δεν θες!!!χεχεχεχεχεχε
Αληθεια ?ποιο χρωμα σου αρεσε πιο πολύ?
Χαχαχα?χουχουχου?χιχιχι?
Επισκέπτης
να αποφευγεις αυτα πυ δεν θες καλο ειναι!!αλλα αποφευγεις και αυτους που δεν θες!!!
Επισκέπτης
γεια σου ρε καυλιαρικο και τσαχπινογαργαλιαρικο κατερινακι!!!!το αγαπιμενο μου χρομα ειναι το ασπρο ενοιτε!!!!το χρομα του ιγρου πιρ!!!!!χεχχε!!!!
Επισκέπτης
εσας σιναγονιστεσ πιο ειναι το αγαπιμενο σασ χρομα??????
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Αξιος- Αξιος.
Επισκέπτης