Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το να πάρουν 2 βραχονησίδες τύπου Ίμια ίσως είναι πιθανό και το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τις κότες άρα δεν θα γίνει πόλεμος.
Οσο δινεις χωρο στον αλλον.. Τοσο θα σε καταλαμβανει..!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα εχει πει ο Παισιος θα γινουν τα γεγονοτα
ουτε ενα κομμα δε θα αλλαξει
μην ψαχνετε αναλυσεις και πιπες
εδω τα εχει πει ο αλλος με το νι και με το σιγμα και βγαινουν ενα ενα...
λεει ο καθε τυχαιος το μακρυ του και το κοντο του και θα αγνοησουμε τον αγιο...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δες την ταινια [URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Born_on_the_Fourth_of_July_(film)[/url] να σου φυγει λιγο η στρατοκαυλιαση.

Στη συνεχεια μπες στη θεση του πρωταγωνιστη και αναλογισου ποσο ηρωας θα ενιωθες στην κατασταση του.

Ετσι απλα για να μην επηρεαζεσαι απο τον καθε αποτυχημενο μονιμά, που πουλαει ηρωισμους και παραμυθια εδω μεσα.
Εσυ πρέπει να εισαι κλώνος του "φασινα' που εξαφανίστηκε από εδω μεσα ,μόλις εμαθε ότι ερχομαι...
Για τους υπόλοιπους που κουβεντιάζουμε εδω μεσα,θα πω για μια ακόμη φορά,ότι όσο εχουν οι Αμερικάνοι συμφέροντα στην περιοχή και αναβαθμίζουν τις υποδομές τους -Σούδα-δεν πρόκειται να κουνήσουν ρούπι τα μεμέτια..Εδώ είμαι και τα βλεπω..
Αλλά εμείς δεν επαφιόμαστε σε αυτή τη λογική..Θέλούμε ειρήνη,αρα προετοιμάζομαστε για πολεμο...

Επισκέπτης
που εξαφανίστηκε από εδω μεσα ,μόλις εμαθε ότι ερχομαι...

καλα συγκρατησε τις ορμονες σου και περιορισου στα Rambo με το M60, να φτιαχτεις.
Ειχαμε τους πολιτικους να παραμυθιαζουν τον κοσμο για την ισχυρη παραγωγικη οικονομια παλιοτερα.
Συνεχιζουμε να εχουμε και τους στρατοκαυλους να πουλανε το παραμυθι της στρατιωτικης υπεροχης , μεχρι να γινει η στραβη και να αποκαλυφθει η γυμνια του Βασιλια.
[size=10pt]Οι μικροκοινωνιες που απαρτιζουν το πληθυσμο μιας χωρας εχουν λιγο η πολυ τα ιδια ποσοστιαια, ποιοτικα, χαρακτηριστικα γνωρισματα.[/size]
Διαφθορα, αναξιοκρατια, επεμβατισμος/Βυσματα,ανιση μεταχειριση, μιζες επικρατουν εξισου και στις ενοπλες δυναμεις. (...οπως και στη Δικαιοσυνη, Εκκλησια,Αστυνομια,Κομματα κτλ......)
Το αξιομαχο λοιπον ειναι πολυ υποκειμενικο κριτηριο και εδω.
[size=10pt]
ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΟΥΤΣΕ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ
[/size].  :s&m_3:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Να πω και κατι αλο γιατι το μονο που ακουω ειναι για το οτι η τουρκια εχει εχθρους και ανοιχτα μετοπα.... νομιζει κανενας οτι αν γινει κατι με την τουρκια δεν θα μας την πεσουν απο πισω ολοι οι καλοι μας αλβανοι βουλγαροι και τα ρεστα...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλα συγκρατησε τις ορμονες σου και περιορισου στα Rambo με το M60, να φτιαχτεις.
Ειχαμε τους πολιτικους να παραμυθιαζουν τον κοσμο για την ισχυρη παραγωγικη οικονομια παλιοτερα.
Συνεχιζουμε να εχουμε και τους στρατοκαυλους να πουλανε το παραμυθι της στρατιωτικης υπεροχης , μεχρι να γινει η στραβη και να αποκαλυφθει η γυμνια του Βασιλια.
[size=10pt]Οι μικροκοινωνιες που απαρτιζουν το πληθυσμο μιας χωρας εχουν λιγο η πολυ τα ιδια ποσοστιαια, ποιοτικα, χαρακτηριστικα γνωρισματα.[/size]
Διαφθορα, αναξιοκρατια, επεμβατισμος/Βυσματα,ανιση μεταχειριση, μιζες επικρατουν εξισου και στις ενοπλες δυναμεις. (...οπως και στη Δικαιοσυνη, Εκκλησια,Αστυνομια,Κομματα κτλ......)
Το αξιομαχο λοιπον ειναι πολυ υποκειμενικο κριτηριο και εδω.
[size=10pt]
ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΜΟΥΤΣΕ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ
[/size].  :s&m_3:
Τσιμπησες όμως....Τι εγινε,αλλάξαμε λογαριασμό και νομισες ότι θα γλυτώσεις?Η σε πούλησε η "αγαπούλα" σου και ξαναρθες να μας ζαλίζεις...
Στα του θεματος απλά απαξιώ να σου απαντησω,χαμένος χρόνος..Οι μαυρες του Μεταξουργείου που ειναι και γνωστές σου στροφάρουν καλύτερα...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  Ότι εκτίμηση είχα στο πρόσωπο του τελείωσε ,ο άνθρωπος είναι αβανταδόρος τυχοδιώκτης τίποτα περισσότερο. 
Τύπε μπορει να απογοητευτηκες αλλα η θυσια του πιλοτου εχει οδηγησει το Πουτιν σε απανωτες νικες και μονο που εβγαλε προεδρο στην Αμερικη δειχνει οτι το κατεχει το σπορ ο πουτινιάρης

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

tragkas.jpg

tragkas.jpg

tragkas.jpg

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και μια και μιλάμε για στρατούς και αξιόμαχα,

να πω και κάτι που έχω ακούσει. Και να είναι καλά εκεί που βρίσκονται τα παλικάρια, ελαφρύ το χώμα που τα σκεπάζει και να συγχωρεθεί η ψυχή τους.

Αλλά έχω ακόύσει οτι στο ελικόπτερο το βράδι των Ιμίων κλαίγαν και τους βάλαν σχεδόν με το ζόρι για να πετάξουν.

(Δεν ξέρω και εγώ τι θα έκαμνα. Το λέω για να έχουμε εικόνα. Και αν ισχύει).

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
ο τραγκας η μπουχεσα  τι να μας πει :effemine:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

να πω και κάτι που έχω ακούσει. Και να είναι καλά εκεί που βρίσκονται τα παλικάρια, ελαφρύ το χώμα που τα σκεπάζει και να συγχωρεθεί η ψυχή τους.

Αλλά έχω ακόύσει οτι στο ελικόπτερο το βράδι των Ιμίων κλαίγαν και τους βάλαν σχεδόν με το ζόρι για να πετάξουν.

Το ελικόπτερο αυτό , δεν έκανε γι'αυτή τη δουλειά. Οπότε δικαιολογούνταν να έχουν οποιαδήποτε αρνητική αντίδραση.

Σαν να σε στείλουν να πας να κυνηγήσεις τανκ , με σάπιο αγροτικό .
Σε στέλνουν να χαθείς σαν το σκυλί στο αμπέλι.
Το bell το κατέβασαν οι τούρκοι με μερικές ριπές.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα, λέω γω;  :jerking:

Πηγούλα;

Είσαι ανενημέρωτος και αφελής, για να αποφύγω να σε κατατάξω στον αστερισμό της βλακείας.

Όχι μόνο πήγαν, αλλά μάλλον ήξεραν ότι δεν θα γυρνούσαν,

και για αυτό έδωσαν τα προσωπικά τους αντικείμενα στους άλλους που έμειναν πίσω να τα στείλουν στους δικούς τους,

πριν επιβιβαστούν στο ελικόπτερο.

Αγόγγυστα.

Αυτό που κάνεις να ασχημονείς εις βάρος νεκρών Ηρώων που θυσιάστηκαν εις γνώσιν τους,

είναι επιεικώς άνανδρο, αν βέβαια το κάνεις εσκεμμένα, και όχι από αφέλεια.

Over and out.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αν γινει κατι με την τουρκια δεν θα μας την πεσουν απο πισω ολοι οι καλοι μας αλβανοι βουλγαροι και τα ρεστα...

Οι βούλγαροι αποκλείεται , γιατί .... τελειώνουν.
Πιθανότατα να τους διαλύσουν κι αυτούς τουρκόγυφτοι και λοιπά μουσουλμάνια
που είναι 40% του πληθυσμού στη χώρα τους.
Οι αλβανοί φοβούνται τη σερβία ........ που γουστάρει πάντα αλβανικό κώλο και δεν κωλώνει.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Είσαι ανενημέρωτος και αφελής, για να αποφύγω να σε κατατάξω στον αστερισμό της βλακείας.

Όχι μόνο πήγαν, αλλά μάλλον ήξεραν ότι δεν θα γυρνούσαν,

Γιατί ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.
Έστειλε ένα άοπλο ελικόπτερο .... για να το κατεβάσουν οι Τούρκοι !!!!!!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αναφορικα με τους πιλοτους και μονο που τους εστειλαν σε πολεμικη αποστολή με τον προβολεα(!!!) αναμενο  να φωτιζει τη νησιδα, τη στιγμη που ξερουμε ότι σε περιοδο επιχειρησεων, μεχρι και τα σταγερ και τα τζιπακια κινουνται με σβηστα φωτα, ποσο μαλλον τα ελικόπτερα, θα επρεπε οι υπεύθυνοι να εκτελεστουν.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αναφορικα με τους πιλοτους και μονο που τους εστειλαν σε πολεμικη αποστολή με τον προβολεα(!!!) αναμενο  να φωτιζει τη νησιδα, τη στιγμη που ξερουμε ότι σε περιοδο επιχειρησεων, μεχρι και τα σταγερ και τα τζιπακια κινουνται με σβηστα φωτα, ποσο μαλλον τα ελικόπτερα, θα επρεπε οι υπεύθυνοι να εκτελεστουν.

Ακριβώς._

Το σκεπτικό των ζώων που τους έστειλαν στον Χάρο, δεν ήταν η "καταμέτρηση" των Τούρκων,

αλλά η ηλίθια σκέψη της προβολής της κυριαρχίας μας στην βραχονησίδα χωρίς να απιβιβαστούμε,

και ότι το μέρος μας ανήκει...

Και αντί να εκτελεστούν τα ζώα, κέρδισαν και τις επόμενες εκλογές....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό που κάνεις να ασχημονείς εις βάρος νεκρών Ηρώων που θυσιάστηκαν εις γνώσιν τους,
είναι επιεικώς άνανδρο, αν βέβαια το κάνεις εσκεμμένα, και όχι από αφέλεια.
Over and out.

Έγραψα κάτι που ακούστηκε τοτε, από άτομο που υπηρετούσε στην φρεγάτα.

Δεν θα επιμείνω ούτε θα εμπλακώ σε αντεγκλήσεις, δεν είναι αυτό το νόημα και πράγματι θα αδικούσα τρείς ανθρώπους που ό,τι και να έγινε πράγματι θυσίασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν.

tester11

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2016
Like
2
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να γίνει τιποτα. Τόσο πουλημένο χωράφι δεν το πειράζει κανείς.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Αν εκλαιγαν, εκλαιγαν απο συγκινηση για την ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!

Καθε Ανδρας Ελληνας τους ζηλευει για τη δοξα που εδρεψαν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom