αυτα θα γινουν οπως τα λεω εγω ακριβως
ουτε ενα κομμα δε θα αλλαξει
οπως σας τα λεω
Ουτε δημοψηφισμα θα γινει και το κομμα θα αλλαξει.
αυτα θα γινουν οπως τα λεω εγω ακριβως
ουτε ενα κομμα δε θα αλλαξει
οπως σας τα λεω
Χανεις παταγωδώς,εδαφη,ανθρωπους,μεσα,οπλα;Εκμηδενιζεσαι οικονομικα;Κανενα προβλημα,η ζωη προχωραει.Οι μεγαλες δυναμεις είναι παντα προθυμες να σε εφοδιασουν εκ νεου με προιοντα,οπλα,δανεικα.Και πραγματι,λιγα χρονια μετα ερχεται το επος του 12-13 και παρολιγον της Μικρας Ασιας.Αρα μου φαινεται ατοπο ενας πολεμος και μαλιστα μικρης διαρκειας να κρινεται απο τους διεθνεις παραγοντες αν θα τον αποτρεψουν λογω οικονομικων παραμέτρων.Δε λεω ότι δεν υπαρχουν και δε τους υπολογιζουν.Αυτο που λεω είναι ότι τους θεωρουν διαχειρησιμους.
xaxaxaxax ξεκολλα ρε,αλλος ενας θρυσκοληπτοσ που πιστευει θα κατεβουν οι αγγελοι να σφαξουν τους τουρκους.ασε την θρησκεια ειναι για τουσ χαζους ουτε χριστοι και παναγιες υπαρχουν.με τον εκφοβισμο οι παπαδεσ επερναν απο τους χαζους τισ περιουσιες τους και εχουν δυναμη.αν μπεισ στο βατικανο θα πεισ θεε μου εδω ειναι ολα τα λεφτα του κοσμου,ακου ο παισισιος χαχαχαχ.εδω ειναι μπουρδελοσαιτ τι θεματα ειναι αυτα που βαζετε?ρωσια και τουρκια τα πρωτα φιλαρακια.οι ιδιοι οι τουρκοι αποκαλυψαν δεν ειναι οι αμερικανοι αλλα οι σοβιετικοι πουτους βοηθησαν με βενζινα,πετρελαιο να ερθουν με πλοια και αεροπλανα στην κυπρο.οι χωρεσ αυτεσ εχουν τεραστιες οικονομικεσ συμφωνιεσ,αεριο,πετρελαιο,πυρινικα εργοστασεια και χιλιαδεσ τουρκικεσ εταιριες σε ρωσια και ουκρανια.εκει ζω σχεδον μονιμα 30 χρονια και τα βλεπω και με τα ματια μου.αν θελετε να ξερεται οι τουρκοι ειναι και οι πιο πολλοι τουριστεσ σε ρωσια και ουκρανια.βοσνια το ιδιο,μονο τουρκοι τουριστεσ.εχουν 3 φορεσ την μερα πτηση απο κωνσταντινουπολη,μια βελιγραδι και καμια φραγφουρτη η βιεννη μεσα μεσα.βεβαια οι πιο πολλοι ελληνεσ που πανε μεχρι τα νησια και στισ χωρεσ που ειναι οικονομικοι μεταναστεσ θα περιμενουν τον παισιο και τους παπαδεσ να διωξουν τους τουρκουσπολεμος με τα μεμετια θα γινει
το εχει πει ο παισιος απο το 1980
στην αρχη θα χασουμε κανενα νησακι
αλλα στο τελος οι ρωσοι θα τους γαμησουν το ταμ τιριριμ
xaxaxaxax ξεκολλα ρε,αλλος ενας θρυσκοληπτοσ που πιστευει θα κατεβουν οι αγγελοι να σφαξουν τους τουρκους.ασε την θρησκεια ειναι για τουσ χαζους ουτε χριστοι και παναγιες υπαρχουν.με τον εκφοβισμο οι παπαδεσ επερναν απο τους χαζους τισ περιουσιες τους και εχουν δυναμη.αν μπεισ στο βατικανο θα πεισ θεε μου εδω ειναι ολα τα λεφτα του κοσμου,ακου ο παισισιος χαχαχαχ.εδω ειναι μπουρδελοσαιτ τι θεματα ειναι αυτα που βαζετε?ρωσια και τουρκια τα πρωτα φιλαρακια.οι ιδιοι οι τουρκοι αποκαλυψαν δεν ειναι οι αμερικανοι αλλα οι σοβιετικοι πουτους βοηθησαν με βενζινα,πετρελαιο να ερθουν με πλοια και αεροπλανα στην κυπρο.οι χωρεσ αυτεσ εχουν τεραστιες οικονομικεσ συμφωνιεσ,αεριο,πετρελαιο,πυρινικα εργοστασεια και χιλιαδεσ τουρκικεσ εταιριες σε ρωσια και ουκρανια.εκει ζω σχεδον μονιμα 30 χρονια και τα βλεπω και με τα ματια μου.αν θελετε να ξερεται οι τουρκοι ειναι και οι πιο πολλοι τουριστεσ σε ρωσια και ουκρανια.βοσνια το ιδιο,μονο τουρκοι τουριστεσ.εχουν 3 φορεσ την μερα πτηση απο κωνσταντινουπολη,μια βελιγραδι και καμια φραγφουρτη η βιεννη μεσα μεσα.βεβαια οι πιο πολλοι ελληνεσ που πανε μεχρι τα νησια και στισ χωρεσ που ειναι οικονομικοι μεταναστεσ θα περιμενουν τον παισιο και τους παπαδεσ να διωξουν τους τουρκουσ
λεωνταρισμους κανει η τουρκια.θα απομονωθει κ ολοι θα ναι εναντιον της εαν κανει μαλακια.θα μεινει η μιση.ηπα,ρωσια,κουρδοι ,ευρωπαιοι εναντιον της με διχασμενο κ το εσωτερικο της κ πολλα μετωπα ηδη συρια,ιρακ,κουρδοι.δεν γινεται τιποτα.το μονο που θα ηθελα να μαθω ειναι στρατιωτικα πως ειναι η κατασταση.ακουω κ τα δυο.οτι μπορουμε να τους γαμησουμε αλλα κ οτι παιζει να χασουμε καναδυο νησια η την κυπρο.καποιος μπορει να ποσταρει καποιο εγκυρο λινκ να δουμε αληθινα τι παιζει με τις ισοροπιες δυναμεων στρατιωτικα...?
Εδώ και πολύ καιρό το λέω ότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν έχουν φίλους μόνο συμφέροντα. Τώρα αν περιμένουμε τις προφητείες του Παστίτσιου και τον σωτήρα Πουστίν Ζήτω που καήκαμεxaxaxaxax ξεκολλα ρε,αλλος ενας θρυσκοληπτοσ που πιστευει θα κατεβουν οι αγγελοι να σφαξουν τους τουρκους.ασε την θρησκεια ειναι για τουσ χαζους ουτε χριστοι και παναγιες υπαρχουν.με τον εκφοβισμο οι παπαδεσ επερναν απο τους χαζους τισ περιουσιες τους και εχουν δυναμη.αν μπεισ στο βατικανο θα πεισ θεε μου εδω ειναι ολα τα λεφτα του κοσμου,ακου ο παισισιος χαχαχαχ.εδω ειναι μπουρδελοσαιτ τι θεματα ειναι αυτα που βαζετε?ρωσια και τουρκια τα πρωτα φιλαρακια.οι ιδιοι οι τουρκοι αποκαλυψαν δεν ειναι οι αμερικανοι αλλα οι σοβιετικοι πουτους βοηθησαν με βενζινα,πετρελαιο να ερθουν με πλοια και αεροπλανα στην κυπρο.οι χωρεσ αυτεσ εχουν τεραστιες οικονομικεσ συμφωνιεσ,αεριο,πετρελαιο,πυρινικα εργοστασεια και χιλιαδεσ τουρκικεσ εταιριες σε ρωσια και ουκρανια.εκει ζω σχεδον μονιμα 30 χρονια και τα βλεπω και με τα ματια μου.αν θελετε να ξερεται οι τουρκοι ειναι και οι πιο πολλοι τουριστεσ σε ρωσια και ουκρανια.βοσνια το ιδιο,μονο τουρκοι τουριστεσ.εχουν 3 φορεσ την μερα πτηση απο κωνσταντινουπολη,μια βελιγραδι και καμια φραγφουρτη η βιεννη μεσα μεσα.βεβαια οι πιο πολλοι ελληνεσ που πανε μεχρι τα νησια και στισ χωρεσ που ειναι οικονομικοι μεταναστεσ θα περιμενουν τον παισιο και τους παπαδεσ να διωξουν τους τουρκουσ
φιλε jason συμφωνω σε αυτο που λες.αποκλειεται να κανει κατι εναντιων της θελησης των ηπα.θα ειναι καταστροφικο.εχουν κ τη ρωσια απο την αλλη κ τους κουρδους.θελουν κ ολοι τα πετρελαια των κουρδων ειναι αυτοκτονια.κ σιγουρα οι ηπα μας θελουν σταθερους λογω βασεων κ πολλων αλλων.απλα ενα λινκ εγκυρο αν εχει καποιος με μια αναλυση που να μας λεει τι παιζεται,καθαρα στρατιωτικα,γιατι ακουμε αντιφατικα πραγματα κ για νικη κ για ηττα.εγω αυτο που εκτιμω σιγουρα ειναι οτι η κυπρος ειναι χαμενη απο χερι λογω μακρινης κ απομονωμενης θεσης δυστυχως.αλλα επειδη απο παντα εχουμε καλυτερους στρατηγους μπορουμε να τους γαμησουμε τη μανα στα αλλα μετωπα δηλαδη εαν μπουκαρουν σε ενα νησι μπορουμε κ μεις το ιδιο σε ιμβρο τενεδο κ ανατολικη θρακη...
καποιος μπορει να ποσταρει καποιο εγκυρο λινκ να δουμε αληθινα τι παιζει με τις ισοροπιες δυναμεων στρατιωτικα...?
Έριξαν οι τούρκοι το ρωσικό αεροπλάνο,και δολοφονησαν τον πιλότο. Σκληρές δηλώσεις από Ρωσία, εμπάργκο,ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εξαγγελίες για πολεμική σύρραξη μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας.Βγαζαν όλα τα άπλυτα τον τούρκων κάθε μέρα με δημοσιεύσεις και αναφορές στον OHE μέχρι και την παράνομη κατοχή της Κύπρου θυμήθηκαν,όπως επίσης και για τις καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις ειχαν εκτενής αναφορές στα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Μας ήρθε και εδώ ο Πουστίν να μας γεμίσει ελπίδες (να μάς ταΐσει σανό).Σκέφτηκα εγώ όπως και πολύ άλλοι πιστευω ότι με αυτές τις συνθήκες οι τούρκοι δεν θα τολμήσουν να βγουν από το λαγούμι τους τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Μόλις πήρε ο Ερντογάν τηλέφωνο στο Kρεμλίνο και άρχισε τις προσφορές πάρε,τόσα για το αεροπλάνο σου τόσα για τον πιλότο σου και τόσα για την φουκαριάρα την μάνα σου (για την τσέπη σου)εν ριπή οφθαλμού τελείωσαν όλα :S . Εγκάρδιους χαιρετισμούς μεταξύ τον δύο,οικονομικές-στρατιωτικές συνεργασίες αγκαλιές, φιλιά όλα τ αλλά ξεχάστηκαν. Πουλήθηκε ο Πουστίν σαν ρωσίδα πόρνη. Ότι εκτίμηση είχα στο πρόσωπο του τελείωσε ,ο άνθρωπος είναι αβανταδόρος τυχοδιώκτης τίποτα περισσότερο.Πες τα να μαθαίνουν κάτι φαντασιόπληκτοι που νομίζουν οτι το ξανθό γένος θα πολεμήσει τους Τούρκους καποτε, και θα μας παραδώσει την Αγιά Σοφιά με φροντίδα και προδέρμ..
Το να πάρουν κανα δυο ξερονήσια οι Τούρκοι είναι ψιλοπράγματα σε σχέση με το Μακεδονία που έδωσαν στα Σκόπια ΗΠΑ και ΕΕ, παρότι είμαστε δουλικοί τους όπως λες. Άρα άνετα δίνουν πράσινο φως και στην Τουρκία για μερικά μέτρα χιλιόμετρα εισβολής.
Έριξαν οι τούρκοι το ρωσικό αεροπλάνο,και δολοφονησαν τον πιλότο. Σκληρές δηλώσεις από Ρωσία, εμπάργκο,ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εξαγγελίες για πολεμική σύρραξη μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας.Βγαζαν όλα τα άπλυτα τον τούρκων κάθε μέρα με δημοσιεύσεις και αναφορές στον OHE μέχρι και την παράνομη κατοχή της Κύπρου θυμήθηκαν,όπως επίσης και για τις καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις ειχαν εκτενής αναφορές στα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. Μας ήρθε και εδώ ο Πουστίν να μας γεμίσει ελπίδες (να μάς ταΐσει σανό).Σκέφτηκα εγώ όπως και πολύ άλλοι πιστευω ότι με αυτές τις συνθήκες οι τούρκοι δεν θα τολμήσουν να βγουν από το λαγούμι τους τουλάχιστον 4-5 χρόνια. Μόλις πήρε ο Ερντογάν τηλέφωνο στο Kρεμλίνο και άρχισε τις προσφορές πάρε,τόσα για το αεροπλάνο σου τόσα για τον πιλότο σου και τόσα για την φουκαριάρα την μάνα σου (για την τσέπη σου)εν ριπή οφθαλμού τελείωσαν όλα :S . Εγκάρδιους χαιρετισμούς μεταξύ τον δύο,οικονομικές-στρατιωτικές συνεργασίες αγκαλιές, φιλιά όλα τ αλλά ξεχάστηκαν. Πουλήθηκε ο Πουστίν σαν ρωσίδα πόρνη. Ότι εκτίμηση είχα στο πρόσωπο του τελείωσε ,ο άνθρωπος είναι αβανταδόρος τυχοδιώκτης τίποτα περισσότερο.