Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
[size=18pt]ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ![/size]
[size=18pt]ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ![/size]
Αν εκλαιγαν, εκλαιγαν απο συγκινηση για την ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!
Καθε Ανδρας Ελληνας τους ζηλευει για τη δοξα που εδρεψαν!
Ρε τύπε ........ μας δουλεύεις τώρα ;;;;;;;;;;
Σαν το σκυλί στο αμπέλι τους έστειλαν ........ να πάνε χαμένοι.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ........ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΑΤΣΙ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΥΤΙΛΙΑ ........
Όχι το Μπελ , που το έκαναν κόσκινο ......
Την είχε προτείνει ο Λυμπέρης αυτή την εκδοχή και την αποριψε o ΣημίτηςΟυτε απατσι, καμια δεκαρια βληματα υψηλης εκρηκτικότητας με το 76αρι και θα λυνοταν το πρόβλημα.
ο τραγκας η μπουχεσα τι να μας πει
Την είχε προτείνει ο Λυμπέρης αυτή την εκδοχή και την αποριψε o Σημίτης
Ο μαλακας που εκανε συσκεψη στο γραφειο του στη βουλη αντι για το κεντρο επιχειρήσεων με εικονα real time και εβγαλε εξω το διοικητη της ευπ. Απορω που κρατησε και το λυμπερη μεσα.
Τις αλήθειες για τα Ιμια θα τις διαβασετε στο σχετικό thread.Επιγραμματικά:
-To πλήρωμα που διαταχτηκε ήταν το αναπληρωματικό,γιατί το πρωτο αρνηθηκε να πεταξει λόγω δυσμνών καιρικών συνθηκών. Εχει το δικαίωμα ο πιλότος να αρνηθεί,δεν ηταν και ΠΝ,αρα ενα παραπάνω..
-Το Ε/Π επεσε...Το πόρισμα δεν αναφερει ευρηματα απο σφαιρες,αλλα το μπουφαν του Καραθανάση ηταν χιλιοτρύπητο.Λενε ότι εγινε απο τα ..μπουλόνια..
-Ο τοτε Α/ΓΕΕΘΑ είχε τη δυναμη να αντιδρασει δυναμικά,αλλά το ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ εκανε την παπια γιατι του ειχε φυγει το σκατό στην κάλτσα.
-Η υπεροχή μας τοτε αν γινόταν σύρραξη μεταφραζόταν σε 4 προς 1 απωλειες,υπερ μας φυσικα,λόγω του οτι ολος ο Τουρκικός Στόλος ειχε εγκλωβιστει
απο τις ΤΠΚ και οι Τουρκικες Φ/Γ ειχαν με τη σειρα τους "στριμωχτει" επιχειρησιακα σε ενα πολυ στενο πεδίο μαχης.Ο τακτικός τους Διοικητής αποστρατευτηκε με συνοπτικές διαδικασίες..
Σημερα οι ελληνικές ΕΔ,εχουν ικανότητες που ούτε να τις φανταστείτε δεν μπορείτε.Κι εχουν γίνει επιχειρησεις που δεν μπορούν να γραφτούν οι οποίες καταδεικνυουν το αξιόμαχό μας.ΑΛΛΑ ...Οι πολιτικοί μας ειναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
Κανείς μας δεν επιδιώκει πόλεμο,όταν όμως αυτός ειναι αναπόφευκτος τότε όλοι ειμαστε μια γροθια...
Ενας πολιτικος που δεν εμπιστευτηκε τους στρατιωτικους του να τα βγαλουν περα σε πολεμο....οι οποιοι υποτιθεται αυτο σπουδαζουν ολη τη ζωη τους.Αυτο ειναι το κακο στην ελλαδα οτι οι πολιτικοι γενικως ενω ειναι ασχετοι με το οτιδηποτε μπλεκουν με το οτιδηποτε.Αλλα εκει θες στρατιωτικους μ αρχιδια που να θυμουνται σε τι ορκιστηκαν.Κι οχι να πουν "την επομενη φορα δεν θα ξανασυμβει" .Γιατι θα ξανασυμβει σιγουρα και θα ξαναποιησεις την νησσαν.Εκεινο το βραδυ εχασες ενα ελικοπτερο τρεις ανθρωπους σου και την εθνικη σου κυριαρχια,η τελοςπαντων απλα επικυρωσες οτι δεν κανεις κουμαντο.Βεβαια που να βρεις στρατηγους η ναυαρχους μ αρχιδια οταν δεν μπορουν καλα καλα να ξηλωσουν τα βυσματα-φανταρους απο 5ις θεσεις τους μην τυχον και τους παρει κανας υπουργος και τους ξεχεσει.Βεβαια οταν αποστρατευονται γινονται ολοι σαςταλεγαμενακηδες και "σκληροι". Δεν αναφερομαι στον admiral γιατι δεν τον ξερω αλλα δεν ειναι ο μονος που ανηκει σε οπλο...γι αυτο εγω παντα εχω σε πολυ μεγαλυτερη εκτιμηση χαμηλοβαθμους αξ και υπαξ παρα καριεριστες (η μεγαλυτερη πλειοψηφια) αξΟ Σημιτης δεν ειχε καμια εμπιστοσυνη στην στρατιωτικη ηγεσια. Οσα σχεδια και αν του παρουσιασαν... πιστευε οτι ηταν ολοι ανικανοι, οχι γενικα, αλλα στο ειδικο εγχειρημα του να φερουν εις περας πολεμο. Ηταν σιγουρος οτι θα τα εκαναν μανταρα. Μονο στα λογια των Αμερικανων στηριχτηκε.
Εχεις δικιο σε πολλά φιλε..Δεν ειναι λίγοι οι δικοί μας που αναρριχώνται στην Ιεραρχία λέγοντας "μάλιστα".Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν δεν αφήνεται το Στρατευμα απερίσπαστο να εκτελέσει την αποστολή του..Μια που μίλησες για Υπαξκους...Ο chief των υπαξκων στις ΗΠΑ ειναι κάτω απο τον εκεί Α/ΓΕΕΘΑ!!Απίστευτο?Και όμως συμβαίνει..Γιατί εκεί οι Αξκοι δεν λοιδωρούνται,ούτε εχουν υποστεί μειωση των ειδοδημάτων τους, με αποτέλεσμα να σκεφτονται μονο την αποστολή τους..Εδω ενας Ναυαρχος αμα αντιμιλήσει,γνωρίζει οτι απο τα 2 χιλιαρικα θα πέσει στα 1300 της αποστρατείας..Να μη μιλήσω για τους από κατω,απο τα 1500 στα 1000 σκαρτα...Αρα για ποια @ρχίδι@ μιλαμε...Ευνουχισμένοι όλοι ειμαστε κι ευτυχώς που βρέθηκε κι ενας Καμμενος και μας εκτιμάει/στηρίζει..Και μην ακούσω εκ νεου τιποτα συριζαίικες μαλακίες γιατί εχω δηλώσει πολλάκις ότι τελευταία φορά που ψηφισα ,ήταν το 2000,σκισμενο ΠΑΣΟΚ.Ενας πολιτικος που δεν εμπιστευτηκε τους στρατιωτικους του να τα βγαλουν περα σε πολεμο....οι οποιοι υποτιθεται αυτο σπουδαζουν ολη τη ζωη τους.Αυτο ειναι το κακο στην ελλαδα οτι οι πολιτικοι γενικως ενω ειναι ασχετοι με το οτιδηποτε μπλεκουν με το οτιδηποτε.Αλλα εκει θες στρατιωτικους μ αρχιδια που να θυμουνται σε τι ορκιστηκαν.Κι οχι να πουν "την επομενη φορα δεν θα ξανασυμβει" .Γιατι θα ξανασυμβει σιγουρα και θα ξαναποιησεις την νησσαν.Εκεινο το βραδυ εχασες ενα ελικοπτερο τρεις ανθρωπους σου και την εθνικη σου κυριαρχια,η τελοςπαντων απλα επικυρωσες οτι δεν κανεις κουμαντο.Βεβαια που να βρεις στρατηγους η ναυαρχους μ αρχιδια οταν δεν μπορουν καλα καλα να ξηλωσουν τα βυσματα-φανταρους απο 5ις θεσεις τους μην τυχον και τους παρει κανας υπουργος και τους ξεχεσει.Βεβαια οταν αποστρατευονται γινονται ολοι σαςταλεγαμενακηδες και "σκληροι". Δεν αναφερομαι στον admiral γιατι δεν τον ξερω αλλα δεν ειναι ο μονος που ανηκει σε οπλο...γι αυτο εγω παντα εχω σε πολυ μεγαλυτερη εκτιμηση χαμηλοβαθμους αξ και υπαξ παρα καριεριστες (η μεγαλυτερη πλειοψηφια) αξ
Αρα ερχεσαι στα λογια μου.Εγω δεν θα αμφιβαλλω για το αξιομαχο του στρατευματος.Επετρεψε μου ομως να αμφιβαλλω για το αξιομαχο της ηγεσιας (ξεκινωντας απο τον καμμενο).Ειναι σα να μου λες λοιπον οτι αν ξανακατσει σκηνικο ιμιων ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ξαναζησουμε στιγμες 1996...Εχεις δικιο σε πολλά φιλε..Δεν ειναι λίγοι οι δικοί μας που αναρριχώνται στην Ιεραρχία λέγοντας "μάλιστα".Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν δεν αφήνεται το Στρατευμα απερίσπαστο να εκτελέσει την αποστολή του..Μια που μίλησες για Υπαξκους...Ο chief των υπαξκων στις ΗΠΑ ειναι κάτω απο τον εκεί Α/ΓΕΕΘΑ!!Απίστευτο?Και όμως συμβαίνει..Γιατί εκεί οι Αξκοι δεν λοιδωρούνται,ούτε εχουν υποστεί μειωση των ειδοδημάτων τους, με αποτέλεσμα να σκεφτονται μονο την αποστολή τους..Εδω ενας Ναυαρχος αμα αντιμιλήσει,γνωρίζει οτι απο τα 2 χιλιαρικα θα πέσει στα 1300 της αποστρατείας..Να μη μιλήσω για τους από κατω,απο τα 1500 στα 1000 σκαρτα...Αρα για ποια @ρχίδι@ μιλαμε...Ευνουχισμένοι όλοι ειμαστε κι ευτυχώς που βρέθηκε κι ενας Καμμενος και μας εκτιμάει/στηρίζει..Και μην ακούσω εκ νεου τιποτα συριζαίικες μαλακίες γιατί εχω δηλώσει πολλάκις ότι τελευταία φορά που ψηφισα ,ήταν το 2000,σκισμενο ΠΑΣΟΚ.
Τα σιχάματα/ αποβρασματα Παπαντωνιου/Τσοχατζόπουλοι/Σταθόπουλοι/Βενιζελοι/Μπεγλιτιδες/Παναγιωτόπουλοι/Αβραμόπουλοι-με bold οι πιο ΛΟΥΣΤΡΟΙ-μας φεραν σε αυτό το σημείο...Με την ανοχή βεβαίως των ΑΡΧΙ-ΣΙΧΑΜΑΤΩΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΓΚΑ-ΓΚΑ...