Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αρα ερχεσαι στα λογια μου.Εγω δεν θα αμφιβαλλω για το αξιομαχο του στρατευματος.Επετρεψε μου ομως να αμφιβαλλω για το αξιομαχο της ηγεσιας (ξεκινωντας απο τον καμμενο).Ειναι σα να μου λες λοιπον οτι αν ξανακατσει σκηνικο ιμιων ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα ξαναζησουμε στιγμες 1996...
Λενε για την αναγκη διαχωρισμου εκκλησιας κρατους αλλα για την αναγκη διαχωρισμου στρατου- κρατους δεν προκειται να μιλησει ποτε κανεις.Κι οσο λοιπον αγαπητε αντμιραλ δε γινεται αυτο τοσο εσυ εγω κι οι υπολοιποι θα περιμενουμε την "πολιτικη βουληση" για να κανουμε αυτο που πρεπει...
Συμφωνώ αδερφε...Για τον Καμμενο διαφωνώ-γνωρίζοντας από μεσα τι λενε-αλλά σεβομαι και τις απόψεις των αλλων,αρκεί να μην ειναι Αλβανοί πασόκοι ή μηδενιστές..Ο νοών νοείτω ;) ;)

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Συμφωνώ αδερφε...Για τον Καμμενο διαφωνώ-γνωρίζοντας από μεσα τι λενε-αλλά σεβομαι και τις απόψεις των αλλων,αρκεί να μην ειναι Αλβανοί πασόκοι ή μηδενιστές..Ο νοών νοείτω ;) ;)
:2funny: :2funny: εννοειτε οτι εξαιρουνται.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Oι Ενοπλες Δυναμεις χρειαζονται ανασυγκροτηση και εκσυγχρονισμο
Οσο υπαρχουν μοναδες σε πελοποννησο, αρτα και αγρινιο
για να εξυπηρετουν βύσματα και σουβλατζιδικα
δεν μας βλεπω καλά :priest:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Oι Ενοπλες Δυναμεις χρειαζονται ανασυγκροτηση και εκσυγχρονισμο
Οσο υπαρχουν μοναδες σε πελοποννησο, αρτα και αγρινιο
για να εξυπηρετουν βύσματα και σουβλατζιδικα
δεν μας βλεπω καλά :priest:
Από τη μια μερια καλά τα λές...Από την άλλη όμως,συντηρούν τις τοπικές κοινωνίες.Ο Πόρος κάποτε εκανε χρυσες δουλείες σε κάθε ΕΣΣΟ.4 φορές το χρόνο απο 1500-2000 ατομα,βαλτα κατω...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Από τη μια μερια καλά τα λές...Από την άλλη όμως,συντηρούν τις τοπικές κοινωνίες.Ο Πόρος κάποτε εκανε χρυσες δουλείες σε κάθε ΕΣΣΟ.4 φορές το χρόνο απο 1500-2000 ατομα,βαλτα κατω...
Aς γινουν σοβαροι επαγγελματιες στον Πορο να τα παιρνουν απο
τους τουριστες
Ο κατακερματισμος δυναμεων ειναι καταστροφικος για τις ΕΔ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Αυτός είναι ένας αστικός μύθος,όμοιος με εκείνον που έστησαν ένα ΤΕΙ σε κάθε χωριό για να "τονώσουν" την τοπική κοινωνία..

Τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι όποιος ασχολείται με εστίαση να βγάλει ένα Cayenne,η τάδε αλυσίδα σουπερμαρκετ να πλουτίζει ακόμη περισσότερο και όποιος είχε από κανά διαμέρισμα να το νοικιάζει σε κανά φοιτητή για 200 ευρώ το μήνα..
Το υπόλοιπο 90% της τοπικής κοινωνίας,εκτός "τόνωσης"..

Οι φαντάροι πρέπει να είναι σε στρατηγικά σημεία και στα σύνορα.
Να νιώθει ο κάτοικος Καρπάθου ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Αλλά η Ελληνίδα μανούλα φοβόταν μην πάθει ο μπουμπούκος της κανά κρυολόγημα και έβαζε λυτούς και δεμένους να τον βυσματώσει..

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Τουρκία είναι γίγαντας με ξύλινα πόδια. Έχει πολλά προβλήματα ( η μεγάλη  :jerking: ) τουρκική οικονομία που παραπαίει και τρία μέτωπα ανοιχτά με κούρδους,σύριους και ιρακινους. Να ανοίξει ακόμα ένα μέτωπο με Ελλάδα ?  :think:  Ούτε παιδί από το νηπιαγωγείο θα έκανε αυτό το λάθος. Εκτός αν θέλει το επιτελείο του σουλτάνου και ο ίδιος να σαρώσουν τα όσκαρ βλακείας και να χάσει την μισή χώρα του.  

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
-Το Ε/Π επεσε...Το πόρισμα δεν αναφερει ευρηματα απο σφαιρες

Το ελικόπτερο το έριξαν οι τούρκοι.
Γι'αυτό και το κουφάρι είναι κρυμμένο καλά και δεν το δείχνουν.
Το πόρισμα έγινε ... κατα παραγγελία .........

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η Τουρκία είναι γίγαντας με ξύλινα πόδια. Έχει πολλά προβλήματα ( η μεγάλη  :jerking: ) τουρκική οικονομία που παραπαίει και τρία μέτωπα ανοιχτά με κούρδους,σύριους και ιρακινους. Να ανοίξει ακόμα ένα μέτωπο με Ελλάδα ?  :think:  Ούτε παιδί από το νηπιαγωγείο θα έκανε αυτό το λάθος. Εκτός αν θέλει το επιτελείο του σουλτάνου και ο ίδιος να σαρώσουν τα όσκαρ βλακείας και να χάσει την μισή χώρα του.  

Ξύλινα ξεξύλινα, αμα φας το carpet bombing
στο κεφάλι δεν θα εχει σημασια

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
....κυριοι..κυριοι..χαλαρωστε λιγο και αφηστε τα ιμια...το ελικοπτερο το ειδα μετα τα ματια μου...οταν ειχε ανελκυσθει...δεν ειχε χτυπηματα απο σφαιρες...η οτιδηποτε αλλο....
για να βοηθησω σας βαζω καποιους προβληματισμους που τους εχω και εγω.

ποιος ειναι ο αντικειμενικος στοχος της τουρκιας τωρα? ..η βορεια συρια...και να μην αφησει εκει να δημιουργηθει ενα ακομα κουρδικο κρατηδιο.
πως θα το καταφερει αυτο? θα καταλαβει καποια εδαφη οπου κυριαρχουν οι τουρκμενοι.....
τι θα αντιμετωπισει?...μα την ιδια την συρια ...οταν τελειωσει ο εμφυλιος....και ισως και την ρωσσια...
τι να κανει στο αιγαιο?ο ποιο δυσκολα επιχειρισιακα χωρος οπου ειναι αναγκαια η ναυτικη και η αεροπορικη υπεροχη.....δεν ειναι ουτε πεδιαδα ουτε...τα βουνα του κουρδισταν..στο μονο που εχει τυχη ειναι το καστελλοριζο...αλλα..και εκει απο οτι βλεπω οι δικοι μας ξυπνησαν..
αρα τις τους μενει?..η δυτικη θρακη που σε ενα δευτερο χρονο...οταν θα εχουν εκπαιδευσει νεους πιλοτους θα εχουν παρει και θα εχουν καταστησει αξιομαχες τις μοιρες των f 35 .. και οτι αλλο προετοιμαζουν...να ξεκινησουν...αλλα ειμαστε πολυ μακρια απο αυτο το σημειο
το σιγουρο ειναι οτι τον τουρκο δεν τον αφηνεις ποτε να αποθρασυνθει..δεν σταματα ποτε και ξερει να περιμενει...για μενα θελει ενα καλο χαστουκι και εχουμε ολα τα δικια με το μερος..μας.
παραδειγμα...το καλοκαιρι που μας περασε..μαλλον ο τουρκικος στρατος απο μονος του ειχε κλιμακωσει τις προκλησεις στο αιγαιο...με πτησεις πανω απο τα ελληνικα νησια οχι τον εναεριο χωρο αλλα πανω απο ελληνικα εδαφη...ε τωρα πια..εφοσον η πολιτικη ηγεσια το αποφασησει σε ανυποτπο χρονο καταριπτουμε ενα...εχοντας βεβαια κινητοποιηθει και εχουμε παρει πρωτα την κυριαρχια στον αερα και στην θαλασσα...οι τουρκοι...θα ξαναπεταξουν μετα απο μια δεκαετια...ειναι απλο...αποφαση θελει..!

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326

Επισκέπτης
εφοσον η πολιτικη ηγεσια το αποφασησει σε ανυποτπο χρονο καταριπτουμε ενα...εχοντας βεβαια κινητοποιηθει και εχουμε παρει πρωτα την κυριαρχια στον αερα και στην θαλασσα...οι τουρκοι...θα ξαναπεταξουν μετα απο μια δεκαετια...ειναι απλο...αποφαση θελει..!

εδω δε κωλωσαν να ριξουν ρωσικο, θα διστασουν να ριξουν ελληνικο αν επιτεθουμε πρωτοι, και τους δοθει η αφορμη.
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
ασχοληθειται γαμωτο με το CS και αφηστε τα αντριλικια

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96

φιλε μου εγω ξερω οτι ο Καμμενος ειναι χρονια στα ψυχοφαρμακα... τεσπα δεν εχει νοημα να λεμε για Καμμενους το θεμα ειναι οτι ο στρατος , με την οικονομικη κατασταση της χωρας δεν ειναι στην κατασταση που πρεπει να ειναι ... Ο Καμμενος θα κρυθει οταν του κατσει η στραβη και οχι στα κοκκινα χαλια... και να ξερεις οτι ο καμμενος πρωτος εβγαλε διαβατηρια στα παιδια του οταν λεγονταν για χρεοκοποια...

αυτα με σεβασμο παντα

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Καμμενος εκανε δηλωσεις στον Τραγκα ειπε οτι οι τουρκικες ΕΔ ειναι διαλυμενες. Εχουν αποστρατευσει τους εμπειρους πιλοτους και τους γαμαμε ανετα.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Ο Καμμενος εκανε δηλωσεις στον Τραγκα ειπε οτι οι τουρκικες ΕΔ ειναι διαλυμενες. Εχουν αποστρατευσει τους εμπειρους πιλοτους και τους γαμαμε ανετα.

φιλε τα ξερω αυτα εγω τα εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου... και δεν ειναι μονο στην αεροπορια και  στον στρατο και στις ειδικες δυναμεις με το πραξικοπημα στην τουρκια δεν εχουν πλεον αξιοματικους .... και που το ειπε ο Καμμενος τι παει να πει.... καποιος του το ειπε λες να ντυθηκε ουκας. να εκανε ντου  μονος στην τουρκια και να τα ειδε με τα ματια του..... ρε ο Καραμιτρος δεν φοραγε στολη οταν ηταν φανταρος.... ο γιωτας και τις εχει φορεσει ολες τωρα που υπουργοποιηθηκε....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
φιλε μου εγω ξερω οτι ο Καμμενος ειναι χρονια στα ψυχοφαρμακα... τεσπα δεν εχει νοημα να λεμε για Καμμενους το θεμα ειναι οτι ο στρατος , με την οικονομικη κατασταση της χωρας δεν ειναι στην κατασταση που πρεπει να ειναι ... Ο Καμμενος θα κρυθει οταν του κατσει η στραβη και οχι στα κοκκινα χαλια... και να ξερεις οτι ο καμμενος πρωτος εβγαλε διαβατηρια στα παιδια του οταν λεγονταν για χρεοκοποια...

αυτα με σεβασμο παντα
Ψυχοφαρμακα-ξεψυχοφαρμακα δεν μας αποκαλεσε ποτε "Ενστολους ΔΥ" και "εχοντες την καραμελα της Εθνικής Ευαισθησίας στο στομα συνεχώς" (Μπεγλίτης -Βενιζέλος)..Ουτε βγήκε να ποτέ να μας πει να σκασουμε γιατί "για τα δεινά της Χουντας είμαστε υπόλογοι" (Παπαντωνίου).Οταν ο Υπουργός σου ,σε μεταχειριζεται ετσι, τότε τι σκατα θα περιμένει από σενα....
Κι εχει κανει και αλλα που δε λεγονται εδω γιατι θα ξεσηκωθούνε εκ νεου όλα τα αναρχο-αριστερα φαντασματα και θα μιλανε περι προνομιακής μεταχείρησης των ΕΔ σε καιρό Μνημονίων...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ψυχοφαρμακα-ξεψυχοφαρμακα δεν μας αποκαλεσε ποτε "Ενστολους ΔΥ" και "εχοντες την καραμελα της Εθνικής Ευαισθησίας στο στομα συνεχώς" (Μπεγλίτης -Βενιζέλος)..Ουτε βγήκε να ποτέ να μας πει να σκασουμε γιατί "για τα δεινά της Χουντας είμαστε υπόλογοι" (Παπαντωνίου).Οταν ο Υπουργός σου ,σε μεταχειριζεται ετσι, τότε τι σκατα θα περιμένει από σενα....
Κι εχει κανει και αλλα που δε λεγονται εδω γιατι θα ξεσηκωθούνε εκ νεου όλα τα αναρχο-αριστερα φαντασματα και θα μιλανε περι προνομιακής μεταχείρησης των ΕΔ σε καιρό Μνημονίων...
Eξοπλισμοι και αναδιοργανωση χρειαζεται
Τα λογια των εκαστοτε πολιτικάντηδων δεν
αγγιζουν τους πραγματικα μαχιμους
Αυτοι απλα θελουν οπλα να πολεμησουν

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Eξοπλισμοι και αναδιοργανωση χρειαζεται
Τα λογια των εκαστοτε πολιτικάντηδων δεν
αγγιζουν τους πραγματικα μαχιμους
Αυτοι απλα θελουν οπλα να πολεμησουν
Εμενα με αγγίζουν φιλε..Οταν τις τρως από παντού,οταν σε σιχτιρίζει το καθε αναρχο-απλυτο κομμούνι,περιμένεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια στηριξη απο τον πολιτικό σου προιστάμενο..ΗΘΙΚΟ αδερφε,σου λεει κατι?Αυτό μετράει και συτό ειναι πάντα που καθορίζει την εκβαση μιας μαχης....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Χειροτερος απο το βενιζελο δεν πρεπει να εχει περασει απο το υπεθα. Αυτος δε σας ειχε πει αυτιστικους; Διαχρονικα απο εκει εχουν περασει οι πιο αχρηστοι, που επρεπε να ειναι το πρωτο υπουργειο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εμενα με αγγίζουν φιλε..Οταν τις τρως από παντού,οταν σε σιχτιρίζει το καθε αναρχο-απλυτο κομμούνι,περιμένεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια στηριξη απο τον πολιτικό σου προιστάμενο..ΗΘΙΚΟ αδερφε,σου λεει κατι?Αυτό μετράει και συτό ειναι πάντα που καθορίζει την εκβαση μιας μαχης....
Εγώ παντα γραμμενους τους ειχα τους πολιτικους
Αναλογιζομενος ειδικα ποιοι τους ψηφισαν :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom