Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 473K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.640
Πόντοι
1.106
Kαλα τα λόγια ειναι ευκολα τυπε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Kαλα τα λόγια ειναι ευκολα τυπε
Αφού είναι τόσο εύκολα γιατί δεν τα λένε κι άλλοι?

Αλλά για όλους τους ανεύθυνους Ραγιάδες βολεψάκηδες που πουλιέστε* στους Τούρκους για μια χούφτα τάλαρα , βέβαια σας βολεύουν λόγια που χαϊδεύουν αυτιά! 

* εσύ είπες πως πας μέσω τουρκίας Ασίες!!! Εγώ καραγκιόζη πριν λίγο έκλεισα μια δουλειά με έναν βορειοελλαδίτη πληρώνοντας 30% παραπάνω απ'οτι μου προσέφερε ο Τούρκος απο απέναντι! Γιατι τουρκους ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑ!!

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.640
Πόντοι
1.106
Αφού είναι τόσο εύκολα γιατί δεν τα λένε κι άλλοι?

Αλλά για όλους τους ανεύθυνους Ραγιάδες βολεψάκηδες που πουλιέστε* στους Τούρκους για μια χούφτα τάλαρα , βέβαια σας βολεύουν λόγια που χαϊδεύουν αυτιά! 

* εσύ είπες πως πας μέσω τουρκίας Ασίες!!! Εγώ καραγκιόζη πριν λίγο έκλεισα μια δουλειά με έναν βορειοελλαδίτη πληρώνοντας 30% παραπάνω απ'οτι μου προσέφερε ο Τούρκος απο απέναντι! Γιατι τουρκους ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑ!!
Καλα πηγαινε παρε τωρα φασολια και ξηρούς καρπους να δολοφονησεις τους κουρδους και αμα ξυπνησεις τα λέμε

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.640
Πόντοι
1.106
Αυτό έχεις να πεις μόνο Γκιαούρη?
Γιατι λιγο ειναι? Τα 30 ευρω που σκαω το χρόνο σε χάλασαν?
Οσο για τον κηπουρο δε λεω ωραιος τσαμπουκας πατριωτησ αλλα οχι και ηγετησ. Τον εχουνε πεταξει με τις κλωτσιες απ ολες τις ακροδεξιες εκπομπες. Μην υπερβαλλουμε με τις λεξεις

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παιδια εγω παντως πιστευω οτι αν γινει το μοιραίο τοτε εμεις οι γνησιοι μπουρδελιαριδες ελληναραδες
θα σωσουμε την πατριδα ..... οι δουλοι του μουνιου και οι λουγκρες θα κατσουν να τον φανε ,......
επισης να πω οτι εγω δεν παω πολεμο αν δεν εξαφανιστουν ολες οι βρωμοφυλες του τσιπρα απο το εσωτερικο.....

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αν η σύγκρουση είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, καλύτερα να γίνει τώρα. Είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή. Ο συσχετισμός ισχύος είναι υπερ της Τουρκίας αλλά αντιμετωπίσιμος και με συγκριτικά πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένους τομείς για την Ελλάδα. Η Τουρκία ήταν πάντοτε ιστορικά μια χώρα μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ είναι μάλλον εχθρικά διακείμενες προς την Τουρκία.

Καλύτερα τώρα παρά σε μια 10ετία που η Ελλάδα θα είναι λείψανο από την οικονομική εποπτεία. Αν και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναμπώ μέσα στο άρμα.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Αν η σύγκρουση είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, καλύτερα να γίνει τώρα. Είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή. Ο συσχετισμός ισχύος είναι υπερ της Τουρκίας αλλά αντιμετωπίσιμος και με συγκριτικά πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένους τομείς για την Ελλάδα. Η Τουρκία ήταν πάντοτε ιστορικά μια χώρα μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας για τις ΗΠΑ. Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ είναι μάλλον εχθρικά διακείμενες προς την Τουρκία.

Καλύτερα τώρα παρά σε μια 10ετία που η Ελλάδα θα είναι λείψανο από την οικονομική εποπτεία. Αν και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναμπώ μέσα στο άρμα.

Πολύ σωστός. Έτσι άκριβώς είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Μαλλον οι Τουρκοι θα ειναι λειψανο σε καμια δεκαετια, ετσι οπως το πανε, που φτιαχνουν μονο εχθρους παντου.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μαλλον οι Τουρκοι θα ειναι λειψανο σε καμια δεκαετια, ετσι οπως το πανε, που φτιαχνουν μονο εχθρους παντου.

Γιατί βλέπεις μόνο τους εχθρούς και όχι τους Συμμάχους;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ποιους συμμαχους εχουν αυτη τη στιγμη? Το Ιραν?

Την Αλβανία κ τα Σκόπια, κ θα βρεθείς να κάνεις διμέτωπο κατά πως πάει η δουλειά.

Τον καρπαζοεισπράκτορα-ενδοτικό της γειτονιάς πάντως κανείς δεν τονε θέλει για σύμμαχο.
Ειδικά όταν πληθυσμιακά φθίνει ραγδαία και σε λίγο θα είναι αμελητέα υπόσταση.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ποιους συμμαχους εχουν αυτη τη στιγμη? Το Ιραν?

Υπάρχει συμφωνία Ρωσίας Τουρκίας για κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου. Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με το Ιράν. Πυρηνικό εργοαστάσιο είναι ο προθάλαμος για μελλοντική κατασκευή πυρηνικών όπλων. Γιατί νομίζεις αναπτύσσει η Τουρκία δική της πολεμική βιομηχανία;

Αποφυγή πάσει θυσία του πολέμου αλλά εάν δεν μπορείς να αποφύγεις τον πόλεμο, καλύτερα τώρα. Για τους σωστούς λόγους όμως -υπεράσπιση εθνικού εδάφους- και όχι παίζοντας τον ρόλο του χρήσιμου ηλιθίου... www.bourdela.com/forum/index.php?topic=250845.msg8226683#msg8226683]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=250845.msg8226683#msg8226683[/url]

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι η οικονομική πορεία της Τουρκίας δεν είναι και τόσο καλή και μάλλον θα χειροτερέψει...

Δεν ξέρω, δεν νομίζω οτι ο Ερντογάν έχει άγνοια κινδύνου. Δεν απέχει και πολύ από μια εξέλιξη Καντάφυ. Δεν ξέρω, χαοτικό το διεθνές σκηνικό....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.125
Πόντοι
3.656
Οι Ρωσοι δεν εχουν φίλο ουτε τον εαυτο τους. Αυριο αν το συμφερον ειναι κατι αλλο, θα τους πουλησουν τους τουρκους εν μια νυκτι.
Αυριο ναι.Τωρα ομως που μιλαμε - κυριως λογω κατασκευης του πυρηνικου εργοστασιου στην Τουρκια- θεωρουνται συμμαχοι(βαλε και τη Συρια στην εξισωση και χωρις να γνωριζουμε τι ειδους συμφωνιες εχουν γινει για την επομενη μερα στην περιοχη) και δενει το γλυκακι μια χαρα.Τη συγκεκριμενη στιγμη.
Δεν ξερω καμια γειτονα χωρα που θα βοηθουσε καποια αλλη(με επεκτατικες βλεψεις) να γινει εμμεσα πυρηνικη δυναμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom