Νέα

Πιστωτικές κάρτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά,

χθες πήγα στο mall για κάτι ψώνια και με πλησίασε μια κοπελίτσα και με ενημέρωσε για μια πιστωτική(τη yes συγκεκριμένα). Δεν έχω ανάγκη απο "πίστωση" χρημάτων αλλά με δελέασε το γεγονός τα οφέλη απο πόντους που μπορώ να έχω (εκπτώσεις κ.λ.π.). Απ την άλλη τις φοβάμαι λίγο με πιστωτικές έχω ακούσει διάφορα. τι γνώμη έχετε; Τι πιστωτική μου προτείνετε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.428
Πόντοι
12.756
Καλησπέρα παιδιά,

χθες πήγα στο mall για κάτι ψώνια και με πλησίασε μια κοπελίτσα και με ενημέρωσε για μια πιστωτική(τη yes συγκεκριμένα). Δεν έχω ανάγκη απο "πίστωση" χρημάτων αλλά με δελέασε το γεγονός τα οφέλη απο πόντους που μπορώ να έχω (εκπτώσεις κ.λ.π.). Απ την άλλη τις φοβάμαι λίγο με πιστωτικές έχω ακούσει διάφορα. τι γνώμη έχετε; Τι πιστωτική μου προτείνετε;

μεινε μακρια απο καρτες μαν

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μεινε μακρια απο καρτες μαν

νομίζω αν πληρώσεις το ποσό μέχρι 20 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού δεν έχεις επιτόκιο σωστα; Εγώ περισσότερο για τα οφέλη τη θέλω απο βενζινάδικα ειδικά γιατί βάζω 150ευρώ βενζίνη κάθε μήνα

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
μαγκα απο καρτες αν εχεις κρατει και βαζεις τα χρηματα πριν το μηνα τοτε συμφερουν... γλυτωνουν χρονο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.428
Πόντοι
12.756
νομίζω αν πληρώσεις το ποσό μέχρι 20 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού δεν έχεις επιτόκιο σωστα; Εγώ περισσότερο για τα οφέλη τη θέλω απο βενζινάδικα ειδικά γιατί βάζω 150ευρώ βενζίνη κάθε μήνα

δεν θα μεινεις μονο εκει , με τις καρτες θελει τρομερη διαχειριση , σαν τον τζογο ειναι , πριν το καταλαβεις σε εχει παρει η απο κατω βολτα.

Αν και πια ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις πιστωτικη , δεν ξερω για την yes αυτη μπορει να βγαινει ευκολα και να εχει οριο 500 ευρω

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλησπέρα παιδιά,

γκιλι γκιλι γκιλι :2on1: :2on1: :2on1:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σταμουλη οι πιστωτικες δεν ειναι για καθυστερημενους σαν κι εσενα

πρεπει να σαι πολυ τυπικος

και για τα βενζιναδικα που λες δε χρειαζεται πιστωτικη

η αλφα μπανκ εχει μια χρεωστικη μπονους που μαζευεις ποντους και εχεις εκπτωσεις.απο βενζιναδικα στη μπι πι.10 ευρω συνδρομη το χρονο εχει μονο,αλλα αν την χρησιμοποιεις αξιζει.και μολις την εκδοσεις θα σου χει δωρο μεσα μερικους χιλιαδες ποντους.

αυτη εδω ειναιhttp://[URL unfurl="true"]www.alphabonus.gr/files/news/News-big-EnterBonus.jpg[/img[/URL]]

δεν υπαρχει κανενας λογος να βγαλεις πιστωτικη για βενζινη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ξαναξεκινήσαμε τις μαλακιες....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Καλησπέρα παιδιά,

ασε που δε θα πληροις τα κριτηρια για να σου εκδοσουν πιστωτικη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλησπέρα παιδιά,

Σιγα μην σου την εγκρινουν.
Αυτη απλως αιτησεις θελει να συμπληρωσει...
Ουδείς εγγυαται την εγκριση...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα παιδιά,

Ο μονος λογος που αξιζει να βγάλεις πιστωτικη κάρτα ειναι για τις άτοκες δοσεις στις αγορες σου.
Πχ παιρνεις ενα λαπτοπακι των 500 ευρω οχι ντουκου αλλα σε δοσεις ατοκες τι κερδιζει η τραπεζα? το έχει αγοράσει απο την εταιρεια πχ 450 ευρω εσενα στο έχει πουλήσει η εταιρεια 500 τα 50 τα βγαζεις κερδος απο σενα η τράπεζα. Ετσι ολοι ειναι ευχαριστημενοι και δουλευει το συστημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο μονος λογος που αξιζει να βγάλεις πιστωτικη κάρτα ειναι για τις άτοκες δοσεις στις αγορες σου.
Πχ παιρνεις ενα λαπτοπακι των 500 ευρω οχι ντουκου αλλα σε δοσεις ατοκες τι κερδιζει η τραπεζα? το έχει αγοράσει απο την εταιρεια πχ 450 ευρω εσενα στο έχει πουλήσει η εταιρεια 500 τα 50 τα βγαζεις κερδος απο σενα η τράπεζα. Ετσι ολοι ειναι ευχαριστημενοι και δουλευει το συστημα.
Οι δοσεις μπορει να ειναι ατοκες, αλλά το ποσο στην καρτα τοκιζεται κανονικα.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μη μιλας ρε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν μπορεις να κανεις αγορές αμα δεν εχεις πιστωτικη κάρτα εκτος και αν θες να πληρώσεις ντουκου που δεν συμφέρει αν έχεις μισθους 500-2000 ευρώ γιατι έχεις και αλλα έξοδα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Οι δοσεις μπορει να ειναι ατοκες, αλλά το ποσο στην καρτα τοκιζεται κανονικα.
Αν....
Οι δοσεις θα τοκιστουν αν δεν τις πληρωσεις στην ωρα τους. Απο οταν βγει ο μηνιαιος λογαριασμος εχεις κανα 10ημερο να πληρωσεις ατοκα.

Οι τραπεζες πονταρουν στο να μην πληρωσεις την οφειλη στην ωρα της, μονο τοτε θα βγαλει τοκους και της ταξεως του 20-25%, αλλά μονο τοτε.

Αν εισαι συνεπης και ξερεις τί ψωνιζεις, η πιστωτικη ειναι ατοκο δανειο το οποιο αγοραζεις κατι τωρα και πληρωνεις μετα απο 20-30 μερες χωρις καμια μα καμια επιβαρυνση.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δεν μπορεις να κανεις αγορές αμα δεν εχεις πιστωτικη κάρτα εκτος και αν θες να πληρώσεις ντουκου που δεν συμφέρει αν έχεις μισθους 500-2000 ευρώ γιατι έχεις και αλλα έξοδα.
ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΡΕ!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αμ δεν τα λες καλα φιλε.
ΕΙΔΙΚΑ αν εχεις χαμηλο μισθο, μονο μετρητοις πρεπει να πληρωνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι θα έχω 1000 ευρω μισθο και θα θέλω να παρω ενα λαπτοπ των 400 και θα τα δωσω επιτοπου και μετα τι θα φάω? το σπιτι πως θα το πληρώσω?

δεν μενουμε ολοι με τους γονεις μας μεγάλε.

Αμα τα δινεις λιγα λιγα τα λεφτα δεν φαινονται τοσο. Απλα δεν βάζεις πολλες δοσεις μαζι πχ για το επομενο 4μηνο θα ξέρεις οτι έβαλες για το λάπτοπ και τιποτα αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom