You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης. Κόστος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Ε αρα δεν υπαρχει διαφορα στο εγγραφο. Το εγγραφο ειναι ενα κ το αυτο.Τι γρίφος ρε τυπε? Υπάρχει δικηγόρος που χρεώνει τα ελάχιστα και υπάρχει και άλλος που θα σε βαρεθεί στο κεφάλι. Όλοι το ίδιο είναι?
Το ίδιο ισχύει και με τους μηχανικούς. Τι δεν καταλαβαίνεις.
Ενα τυπικο κωλοχαρτο που μας υποχρεωνουν να βγαλουμε κ να πληρωσουμε.(λογια μηχανικου)
Εγω το σπιτι το εχω νοικιασμενο ηδη.
Τι αλλο να με νοιαξει δλδ.
Τι σχεση εχει με το ΕΝΦΙΑ? Μαλλον καμμια κ λεμε μπαρουφες.
Πραγματικα εχω βρει γκαμα τιμων απο 50 εως 170€ για την ιδια δουλεια
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Εσυ αυτό κατάλαβες? Ότι δεν υπάρχει διαφορά στο έγγραφο?
Για να προκύψει το έγγραφο πρέπει να γίνει επικοινωνία του μηχανικού με τον πελάτη για την προσκόμιση απαραίτητων εγγραφων- δικαιλογητικων, αυτοψία επί του ακινητου και μελέτη στο γραφειο. Νομίζεις ο μηχανικός του 50αρικου θα κάτσει να ασχοληθεί με όλα τα παραπάνω?
Περιμένετε να έρθει η ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ όλοι εσείς οι εξυπνοπουλιδες..
Για να προκύψει το έγγραφο πρέπει να γίνει επικοινωνία του μηχανικού με τον πελάτη για την προσκόμιση απαραίτητων εγγραφων- δικαιλογητικων, αυτοψία επί του ακινητου και μελέτη στο γραφειο. Νομίζεις ο μηχανικός του 50αρικου θα κάτσει να ασχοληθεί με όλα τα παραπάνω?
Περιμένετε να έρθει η ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ όλοι εσείς οι εξυπνοπουλιδες..
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Μπορεις να μας εξηγησεις τι εννοεις?Εσυ αυτό κατάλαβες? Ότι δεν υπάρχει διαφορά στο έγγραφο?
Δεν το ξεκαθαριζεις κ μιλας με γριφους, καφενειακη συζητηση
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Καταρχάς σου είπα από το πρώτο ποστ μου ότι το ΠΕΑ αντικατοπτρίζει την κατανάλωση ενέργειας του κτιρίου σου. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν γίνει σωστή μελέτη και από π.χ. κατηγορία Γ που έπρεπε να βγει, στο βγάλει Ε χάνει αυτόματα το κτίριο σου αξία. Διότι ένας αγοραστής/ενοικιαστής που ξέρει να διαβάζει απλά ελληνικά θα σου ρίξει την τιμή ανάλογα με την κατηγορία που βρίσκετε το κτίριο.
Δεύτερον λέγεται ότι στον υπολογισμό των φόρων όπως αυτών του ΕΝΦΙΑ θα λαμβάνεται υπόψη η ενεργειακή του κατηγορία.
Γι'αυτό τον λόγο έχουν βγει και επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα στυλ εξοικονόμηση κατ' οικον, για να εναρμονιστούν τα παλαιά κτήρια τα οποία υπολοίποντε σε σχέση με τα νεώτερα τα οποία σχεδιάζονται με δυσμενεστερες συνθήκες σύμφωνα με τον κενακ.
Ο κενακ είναι ένας κανονισμός που συνεχώς αναθεωρείται. Έχει ήδη υποστεί μια αναθεώρηση με σφίξιμο των όρων και προϋποθέσεων δόμησης και από το 2022 θα περάσουμε στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κατασκευή κτιρίων σχεδον μηδενικής κατανάλωσης.
Εσύ λοιπόν με όλα αυτά να έχουν ψηφιστεί και ήδη να εφαρμόζονται, λυπήσου τα 50-100€ του ΠΕΑ και πηγενε στον πιο φθηνό αδιαφοροντας για την "ταμπέλα" που θα φορεθεί στο ακίνητο σου για τουλάχιστον μία 10ετια.
Δεύτερον λέγεται ότι στον υπολογισμό των φόρων όπως αυτών του ΕΝΦΙΑ θα λαμβάνεται υπόψη η ενεργειακή του κατηγορία.
Γι'αυτό τον λόγο έχουν βγει και επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα στυλ εξοικονόμηση κατ' οικον, για να εναρμονιστούν τα παλαιά κτήρια τα οποία υπολοίποντε σε σχέση με τα νεώτερα τα οποία σχεδιάζονται με δυσμενεστερες συνθήκες σύμφωνα με τον κενακ.
Ο κενακ είναι ένας κανονισμός που συνεχώς αναθεωρείται. Έχει ήδη υποστεί μια αναθεώρηση με σφίξιμο των όρων και προϋποθέσεων δόμησης και από το 2022 θα περάσουμε στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κατασκευή κτιρίων σχεδον μηδενικής κατανάλωσης.
Εσύ λοιπόν με όλα αυτά να έχουν ψηφιστεί και ήδη να εφαρμόζονται, λυπήσου τα 50-100€ του ΠΕΑ και πηγενε στον πιο φθηνό αδιαφοροντας για την "ταμπέλα" που θα φορεθεί στο ακίνητο σου για τουλάχιστον μία 10ετια.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
...........
Οταν δει την ταμπέλα και πως θα την πληρώνει θα το ξανακάνει το "κωλόχαρτο" εκλιπαρόντας να βγει "Γ"
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Δλδ με λιγα λογια λογια αν δωσω 80€ θα βγει κατηγορια Ε ενω αν δωσω 200€ θα βγει κατηγορια Γ?Οταν δει την ταμπέλα και πως θα την πληρώνει θα το ξανακάνει το "κωλόχαρτο" εκλιπαρόντας να βγει "Γ"
christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.276
- Πόντοι
- 486
Σημασία έχει να υπάρχει η σωστή υφιστάμενη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Υπήρξε πελάτης πριν 2 χρονια που είχε ένα ψευδές ΠΕΑ κατηγορίας Γ (διαμέρισμα του 1963 χωρίς ίχνος ανακαίνισης) και δεν μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατοικον ΙΙ που το περίμενε πως και πως.
Τέλος, τα ΠΕΑ έχουν υπογραφές μηχανικών που αυτό σημαίνει σημαντική ευθύνη για την μελέτη στα έγγραφα που εκδίδουν.
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Τυποι ... ωραια ολα αυτα που λετε ... ΑΛΛΑ εχετε να παραθεσετε κατι απο καποιο κυβερνητικο σαι ? καποιο φεκ κανα νομο και που θα μπορουσαμε να διαβασουμε στα ελληνικα ολα αυτα που λετε ? κατι πιο χειροπιαστο ας πουμε αυτο με τον ενφια και το 2022 μπλα μπλα μπλα ... μου θυμιζει υπογραφη ηλεκτρολογου η οποια ειναι και σοβαροτερη ! αν ναι οκ! διαφορετικα με το 50νταρικο (και πολυ ειναι εγω εδωσα 20 με καρτα) ολα τα αλλα ειναι απλα ναχαμε να λεγαμε!
Τριτον λεγεται οτι οσοι δεν ψηφισαν και απειχαν απ την καλπη φετος θα τους προστεθει ενας φορος αναλογα το εισοδημα τους απο 5% εως 35% :SΔεύτερον λέγεται ότι στον υπολογισμό των φόρων όπως αυτών του ΕΝΦΙΑ θα λαμβάνεται υπόψη η ενεργειακή του κατηγορία.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Τυποι ... ωραια ολα αυτα που λετε ... ΑΛΛΑ εχετε να παραθεσετε κατι απο καποιο κυβερνητικο σαι ? καποιο φεκ κανα νομο και που θα μπορουσαμε να διαβασουμε στα ελληνικα ολα αυτα που λετε ? κατι πιο χειροπιαστο ας πουμε αυτο με τον ενφια και το 2022 μπλα μπλα μπλα ...
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Τυπε αυτα ΔΕΝ ειναι κυβερνητικα σαι ... γιατι κοροιδευεις - κοροιδευετε ρε πανεπιστημονες της ΝΑΣΑ τον κοσμο? σας ελειψε το 100-200μπαλο? ε βεβαια θα μου πεις το να καθομαι στο γραφειο ολη μερα να τα ξυνω γραφοντας στο μπου ας πιασω και κατι εξτρα απο κανα μαλακα λεγοντας θεωριες της πουτσας
Γνωριζεις καθολου τι θα πει ευρωπαικες οδηγίες ? η τους το παρουσιαζεις μονο σε γεροντια και βλακες ως ΝΟΜΟ κανοντας την δουλεια σου και παιρνοντας το μπαξισι σου ? γνωριζεις οτι κατι τετοιο ( εξαπατηση ) διωκετε ? γνωριζεις οτι μια οδηγια μπορει να αλλαξει αυριο ? γνωριζεις οτι βλαπτεις(ισως) καποιους αλλους που κανουν το ιδιο επαγγελμα με εσενα ? εγω αν ημασταν στον ιδιο χωρο δεν θα ηθελες να ξερεις τι θα εκανα.
Το πρωτο σαι που εβαλες ας μην το σχολιασω καλυτερα ...που παει να το παιξει γνωστης ...το δευτερο ειναι το επαγγελματικο επιμελητηριο Κοζανης, ουτε και τα ΤΕΕ ειναι κυβερνητικα δεν στα πανε? πυκνα συχνα τα ΤΕΕ γραφουν τις μεγαλυτερες μπουρδες... οτι ο γαιδαρος πεταει και το πιστευουν κιολας! περαν αυτου πια η σχεση του επιμελητηριου με την οικια του τυπου αυτο το ξες μονο εσυ και οι παραπανω που δεν απαντησαν
Γνωριζεις καθολου τι θα πει ευρωπαικες οδηγίες ? η τους το παρουσιαζεις μονο σε γεροντια και βλακες ως ΝΟΜΟ κανοντας την δουλεια σου και παιρνοντας το μπαξισι σου ? γνωριζεις οτι κατι τετοιο ( εξαπατηση ) διωκετε ? γνωριζεις οτι μια οδηγια μπορει να αλλαξει αυριο ? γνωριζεις οτι βλαπτεις(ισως) καποιους αλλους που κανουν το ιδιο επαγγελμα με εσενα ? εγω αν ημασταν στον ιδιο χωρο δεν θα ηθελες να ξερεις τι θα εκανα.
Το πρωτο σαι που εβαλες ας μην το σχολιασω καλυτερα ...που παει να το παιξει γνωστης ...το δευτερο ειναι το επαγγελματικο επιμελητηριο Κοζανης, ουτε και τα ΤΕΕ ειναι κυβερνητικα δεν στα πανε? πυκνα συχνα τα ΤΕΕ γραφουν τις μεγαλυτερες μπουρδες... οτι ο γαιδαρος πεταει και το πιστευουν κιολας! περαν αυτου πια η σχεση του επιμελητηριου με την οικια του τυπου αυτο το ξες μονο εσυ και οι παραπανω που δεν απαντησαν
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Εξυπνοπούλι, τα παραπάνω σαη τα έβαλα για να διαβάσει το άσχετο μέλος απλά και λιτά περι τίνος πρόκειτε.
Εσύ που μας το παίζεις εξυπνοπουλίδης μπές εδώ...
...κατέβασε τα ΦΕΚ και στρώσου στο διάβασμα.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Φίλε μήπως σου έφαγε τη γκόμενά μηχανικός κι έχεις τέτοια συμπεριφορά;Τυπε αυτα ΔΕΝ ειναι κυβερνητικα σαι ... γιατι κοροιδευεις - κοροιδευετε ρε πανεπιστημονες της ΝΑΣΑ τον κοσμο? σας ελειψε το 100-200μπαλο? ε βεβαια θα μου πεις το να καθομαι στο γραφειο ολη μερα να τα ξυνω γραφοντας στο μπου ας πιασω και κατι εξτρα απο κανα μαλακα λεγοντας θεωριες της πουτσας
Και πολύ ασχοληθηκε ο mounokwlarakis που κάθεται και σου βάζει site και σου απαντάει σοβαρά.
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Τυπε το εκανα και στρωθηκα και πουθενα δεν βρηκα μεσα στα φεκ αυτα που λες εστω στο ελαχιστο ! θελεις μηπως να σου πω και τον τροπο που το εκανα ? καλως ηρθες στον 21 αιωνα που το πσ δεν ειναι μονο για να μπαινουμε στο bou, τριαντα λεπτα υποθεση απ το 2014... ΠΟΥΘΕΝΑ ! και μιλαμε για το μητρωο σας δηλαδη κλαιν μαιν ... ΠΟΥΘΕΝΑ ενφια ΠΟΥΘΕΝΑ δωσε 100 και οχι 20 γιατι θα ειναι καλυτερα κλπ και ελαχιστα απο αυτα που λες ειναι εκει μεσα ... ακομα περιμενω κατι χειροπιαστοΕξυπνοπούλι, τα παραπάνω σαη τα έβαλα για να διαβάσει το άσχετο μέλος απλά και λιτά περι τίνος πρόκειτε.
Τα παραπανω σαι σε μενα ομως τα εκανες παραθεση και οχι στο "ασχετο μελος" ! εξυπνοπουλι ...
Φίλε μήπως σου έφαγε τη γκόμενά μηχανικός κι έχεις τέτοια συμπεριφορά;
Και πολύ ασχοληθηκε ο mounokwlarakis που κάθεται και σου βάζει site και σου απαντάει σοβαρά.
Τι θες να πεις ασχοληθηκε? τιποτα δεν εκανε!Πες μου ΕΝΑΝ λογο τυπε ... ΕΝΑΝ ... γιατι να σου δωσω το 100μπαλο και οχι ενα δεκαρικο για να βαλεις μια υπογραφη της ΠΟΥΤΣΑΣ και τα υπολοιπα 90 να τα φαω εγω σε μια πουτανα και οχι εσυ απ την στιγμη που θα μπορουσες να αρπαζεις χρηματα και απο αλλου και να μην εξαρτιοσουν απο τα ψιλικατζιδικα ... αρα εχω δικιο σε αυτο που ειπα παραπανω .... ας το διορθωσω : Ολη μερα γραφειο και bou καβλαντισμα fb και αλλα ε να πιασουμε και το θυμα της ημερας και τα 70 καλα ειναι, μετα σπιτι γκρινια , και το βαδυ που κοιμηθηκαν ολοι ξανα bou και γκρινια που ειναι η πουτανα ακριβη με τα 80! σου περιγραφω την ζωη σου που την περιγραφεις εδω μεσα ετσι
υσ: τι εχει η συμπεριφορα μου τυπε ? στο μπουρδελα εισαι και μας μιλας και για σοβαροτητα ? εσυ?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Εντάξει φίλε. Απλά μπορούσες να απαντήσεις ένα "ναι" στο ερώτημα που σου έθεσα. Προτιμήσεις να γραψεις ολόκληρο σεντόνι. Ο καθ ένας με τον τρόπο του.Τυπε το εκανα και στρωθηκα και πουθενα δεν βρηκα μεσα στα φεκ αυτα που λες εστω στο ελαχιστο ! θελεις μηπως να σου πω και τον τροπο που το εκανα ? καλως ηρθες στον 21 αιωνα που το πσ δεν ειναι μονο για να μπαινουμε στο bou, τριαντα λεπτα υποθεση απ το 2014... ΠΟΥΘΕΝΑ ! και μιλαμε για το μητρωο σας δηλαδη κλαιν μαιν ... ΠΟΥΘΕΝΑ ενφια ΠΟΥΘΕΝΑ δωσε 100 και οχι 20 γιατι θα ειναι καλυτερα κλπ και ελαχιστα απο αυτα που λες ειναι εκει μεσα ... ακομα περιμενω κατι χειροπιαστο
Τα παραπανω σαι σε μενα ομως τα εκανες παραθεση και οχι στο "ασχετο μελος" ! εξυπνοπουλι ...
Τι θες να πεις ασχοληθηκε? τιποτα δεν εκανε!Πες μου ΕΝΑΝ λογο τυπε ... ΕΝΑΝ ... γιατι να σου δωσω το 100μπαλο και οχι ενα δεκαρικο για να βαλεις μια υπογραφη της ΠΟΥΤΣΑΣ και τα υπολοιπα 90 να τα φαω εγω σε μια πουτανα και οχι εσυ απ την στιγμη που θα μπορουσες να αρπαζεις χρηματα και απο αλλου και να μην εξαρτιοσουν απο τα ψιλικατζιδικα ... αρα εχω δικιο σε αυτο που ειπα παραπανω .... ας το διορθωσω : Ολη μερα γραφειο και bou καβλαντισμα fb και αλλα ε να πιασουμε και το θυμα της ημερας και τα 70 καλα ειναι, μετα σπιτι γκρινια , και το βαδυ που κοιμηθηκαν ολοι ξανα bou και γκρινια που ειναι η πουτανα ακριβη με τα 80! σου περιγραφω την ζωη σου που την περιγραφεις εδω μεσα ετσι
υσ: τι εχει η συμπεριφορα μου τυπε ? στο μπουρδελα εισαι και μας μιλας και για σοβαροτητα ? εσυ?
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Και εσυ φιλε θα μπορουσες να απαντησεις απ την αρχη οτι ΟΛΑ αυτα που λετε και οτι με μια υπογραφη της πουτσας και με 10-20 ευρω χαρτζιλικι θα ειχε λυσει το θεμα του ο τυπος ... αλλα δεν το εκανεςΕντάξει φίλε. Απλά μπορούσες να απαντήσεις ένα "ναι" στο ερώτημα που σου έθεσα. Προτιμήσεις να γραψεις ολόκληρο σεντόνι. Ο καθ ένας με τον τρόπο του.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Mαγκες ειρηνη ημιν.
Εδωσα την δουλεια σε νταραβερνζη με 100€. Το ακινητο βρισκεται σε επαρχιακη πολη της β.ελλαδος κ η τιμη που βρηκα ηταν η χαμηλοτερη. Πηρα τον χρυσο οδηγο κ τηλεφωνησα σε καμμια δεκαπενταρια.
Ενας ζητησε 140 ενω αλλος 170...
Τουλαχιστον αξιζε τον κοπο γιατι:
-ετρεξε μονος του σε υποθηκοφυλακειο ή πολεοδομια δεν θυμαμαι για να βρει τον αριθμο αδειας οικοδομης κ την κατοψη.
-επισκεφτηκε το ακινητο για να βγαλει το σχεδιο.
-επισκεπτετε ή έστω επικοινωνει με τον λογιστη για το ε9 κ οτι αλλο χρειαστεί.
-Βρηκε 3 λαθη/εκρεμοτητες ασχετες με το πιστοποιητικο αλλα σχετικες με το ακινητο πχ τακτοποιηση ημιυπαιθριου αυθαιρετου που ειχε γινει πριν χρονια αλλα δεν ειχε δηλωθει.
-με το 100αρικο δεν με ζοριζει, θα τα βρουμε μετα λεει, ξερει πως βρισκομαι στο εξωτερικο
Εγω βρισκομαι στο εξωτερικο κ δεν εχω ουτε χαρτια ουτε αριθμους ουτε κατι αλλο μαζι μου.
Το θεμα κλεινει εδω .
Φιλια
Εδωσα την δουλεια σε νταραβερνζη με 100€. Το ακινητο βρισκεται σε επαρχιακη πολη της β.ελλαδος κ η τιμη που βρηκα ηταν η χαμηλοτερη. Πηρα τον χρυσο οδηγο κ τηλεφωνησα σε καμμια δεκαπενταρια.
Ενας ζητησε 140 ενω αλλος 170...
Τουλαχιστον αξιζε τον κοπο γιατι:
-ετρεξε μονος του σε υποθηκοφυλακειο ή πολεοδομια δεν θυμαμαι για να βρει τον αριθμο αδειας οικοδομης κ την κατοψη.
-επισκεφτηκε το ακινητο για να βγαλει το σχεδιο.
-επισκεπτετε ή έστω επικοινωνει με τον λογιστη για το ε9 κ οτι αλλο χρειαστεί.
-Βρηκε 3 λαθη/εκρεμοτητες ασχετες με το πιστοποιητικο αλλα σχετικες με το ακινητο πχ τακτοποιηση ημιυπαιθριου αυθαιρετου που ειχε γινει πριν χρονια αλλα δεν ειχε δηλωθει.
-με το 100αρικο δεν με ζοριζει, θα τα βρουμε μετα λεει, ξερει πως βρισκομαι στο εξωτερικο
Εγω βρισκομαι στο εξωτερικο κ δεν εχω ουτε χαρτια ουτε αριθμους ουτε κατι αλλο μαζι μου.
Το θεμα κλεινει εδω .
Φιλια
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΤΙ ΩΡΑ???έχουν υπογραφές μηχανικών που αυτό σημαίνει σημαντική ευθύνη για την μελέτη στα έγγραφα που εκδίδουν.
ΡΕ ΑΕΙ ΚΙΧΟΥ..
ΥΓ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..
Η ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ Κ Η ΟΜΕΡΤΑ-ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Δεν θ ασχοληθω πολύ μαζι σου και μόνο που λες υπογραφή της πουτσας , την υπογραφή του μηχανικού, δείχνει το ποσο εμπαθής, αμόρφωτος και ηλίθιος είσαι. Τι δουλειά κάνεις εσύ, δεν μας είπες.Και εσυ φιλε θα μπορουσες να απαντησεις απ την αρχη οτι ΟΛΑ αυτα που λετε και οτι με μια υπογραφη της πουτσας και με 10-20 ευρω χαρτζιλικι θα ειχε λυσει το θεμα του ο τυπος ... αλλα δεν το εκανες
christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.276
- Πόντοι
- 486
ΤΙ ΩΡΑ???
ΡΕ ΑΕΙ ΚΙΧΟΥ..
ΥΓ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..
Η ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ Κ Η ΟΜΕΡΤΑ-ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ..
Είσαι κάπως υπερβολικός με τις φυλακές διότι στο σεισμό του 99 τα αυθαίρετα έπεσαν όχι τα νόμιμα. Αλλά και να δεχτώ αυτα που λες αποδεικνύουν πως υπεύθυνος των κατασκευών είναι αυτοί που τα υπογράφουν οπότε οι πιθανές ποινικές ευθύνες βαρύνουν τους επιβλέποντες μηχανικούς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις