Καλησπέρα , δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα για αυτήν την κατηγορία , αν υπάρχει να μεταφερθεί η απορία μου εκεί . Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω πιστοποίηση ECDL ή κάποια άλλη παρόμοιας αξίας , κανοντας την έρευνα μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως γίνονται οι εξετάσεις και πιο 'πρακτικά ' σε τι θα εξεταστώ . Θα ήθελα την εμπειρία σας όσα μέλη εχετε πάρει τετοια πιστοποίηση να μου πείτε αν σχετικά είναι εύκολο για έναν μέσο χρήστη διαδικτύου να έχει επιτυχία στις τρείς βασικές ενότητες που με ενδιαφέρουν , word , excel και internet .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστοποίηση ECDL ή τύπου ECDL
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρραχίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Διδάσκουν τα πολύ βασικά από τις ενότητες που ανέφερες. Οι εξετάσεις είναι εύκολες για κάποιον με ευχέρεια ή εργασιακή πείρα. Όταν έδινα εγώ πριν χρόνια είχα κάποια γνώση και περνούσα, κάποιοι συμμαθητές κόβονταν κυρίως επειδή μερικές ερωτήσεις ήταν εκτός της ύλης των μαθημάτωνΚαλησπέρα , δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα για αυτήν την κατηγορία , αν υπάρχει να μεταφερθεί η απορία μου εκεί . Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω πιστοποίηση ECDL ή κάποια άλλη παρόμοιας αξίας , κανοντας την έρευνα μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως γίνονται οι εξετάσεις και πιο 'πρακτικά ' σε τι θα εξεταστώ . Θα ήθελα την εμπειρία σας όσα μέλη εχετε πάρει τετοια πιστοποίηση να μου πείτε αν σχετικά είναι εύκολο για έναν μέσο χρήστη διαδικτύου να έχει επιτυχία στις τρείς βασικές ενότητες που με ενδιαφέρουν , word , excel και internet .
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση , οι εξετάσεις πώς γίνονται ? , προσομοίωση στο pc ? .??.Διδάσκουν τα πολύ βασικά από τις ενότητες που ανέφερες. Οι εξετάσεις είναι εύκολες για κάποιον με ευχέρεια ή εργασιακή πείρα. Όταν έδινα εγώ πριν χρόνια είχα κάποια γνώση και περνούσα, κάποιοι συμμαθητές κόβονταν κυρίως επειδή μερικές ερωτήσεις ήταν εκτός της ύλης των μαθημάτων
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
ΝαιΕυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση , οι εξετάσεις πώς γίνονται ? , προσομοίωση στο pc ? .??.
Ευχαριστώ και πάλι ,. μου λύνεις σημαντικές απορίες , το excel με φοβίζει γιατί δεν έχω ξανασχολήθει απο τι πιστεύω , το internet ενας μέσος χρήστης διαδικτύου ( σερφάρισμα κτλπ ) έχεις την εντύπωση οτι περνάει ?.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Αυτό είναι μάλλον το πιο εύκολο από τα άλλα (το σερφάρισμα), σε αυτήν την ενότητα θα διδαχτείς και το outlook.Ευχαριστώ και πάλι ,. μου λύνεις σημαντικές απορίες , το excel με φοβίζει γιατί δεν έχω ξανασχολήθει απο τι πιστεύω , το internet ενας μέσος χρήστης διαδικτύου ( σερφάρισμα κτλπ ) έχεις την εντύπωση οτι περνάει ?.
Και εμένα με φόβιζε το excel και δεν καταλάβαινα τη χρησιμότητα του. Τώρα είμαι φανατικός χρήστης του. Θα το το καταλάβεις με τον καιρό
Τουλάχιστον να περάσω τις εξετάσεις θέλω , δεν νομίζω να χρειαστούν καθόλου οι γνώσεις αυτές για εκεί που θέλω αλλά αφού ζητάνε χαρτί τι να κάνουμε ?. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως .Αυτό είναι μάλλον το πιο εύκολο από τα άλλα (το σερφάρισμα), σε αυτήν την ενότητα θα διδαχτείς και το outlook.
Και εμένα με φόβιζε το excel και δεν καταλάβαινα τη χρησιμότητα του. Τώρα είμαι φανατικός χρήστης του. Θα το το καταλάβεις με τον καιρό
anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Πιστοποιηση υπολογιστων εγω πηρα απο κεκ πριν απο καποια χρονια
Πηρα μονο για world excel και internet, πηγα για 3 ημερες μονο και απο 1 με 2 ωρες την φορα και πληρωσα καπου 170 ευρω
Και οι εξετασεις ηταν σχετικα ευκολες..εξεταστηκα σε υπολογιστη και ειχε χρονο αν θυμαμαι καλα, και νομιζω οτι ηταν 20 ερωτησεις η καθε ενοτητα αν θυμαμαι καλα....οι εξετασεις δεν ειναι κατι ειναι τα πολυ βασικα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, απλα θελει διαβασμα μην πας ετσι στα κουτουρου.
Και σε εμενα το πιο δυσκολο ηταν το excel word και internet ηταν ευκολα
Και η πιστοποιηση ειναι εφ ορου ζωης και δεν θελει κατι αλλο
Πηρα μονο για world excel και internet, πηγα για 3 ημερες μονο και απο 1 με 2 ωρες την φορα και πληρωσα καπου 170 ευρω
Και οι εξετασεις ηταν σχετικα ευκολες..εξεταστηκα σε υπολογιστη και ειχε χρονο αν θυμαμαι καλα, και νομιζω οτι ηταν 20 ερωτησεις η καθε ενοτητα αν θυμαμαι καλα....οι εξετασεις δεν ειναι κατι ειναι τα πολυ βασικα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, απλα θελει διαβασμα μην πας ετσι στα κουτουρου.
Ευχαριστώ και σένα φίλε μου για την απάντησή σου , η εξέταση είναι με την μορφή των ερωτήσεων ?? , δεν έχει την μορφή του στύλ ' μπές στο word και κανε αυτό ' . ???.Πιστοποιηση υπολογιστων εγω πηρα απο κεκ πριν απο καποια χρονια
Φίλε αν έχεις την δυνατότητα «παίξε» με τις σουίτες που θα εξεταστείς πριν πας να δώσεις. Πχ excel θα σε βοηθήσει πολύ. Επίσης στο udemy έχει πολύ τίμια μαθήματα σε τιμές γύρω στα 15-20 ευρώ,Καλησπέρα , δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα για αυτήν την κατηγορία , αν υπάρχει να μεταφερθεί η απορία μου εκεί . Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω πιστοποίηση ECDL ή κάποια άλλη παρόμοιας αξίας , κανοντας την έρευνα μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως γίνονται οι εξετάσεις και πιο 'πρακτικά ' σε τι θα εξεταστώ . Θα ήθελα την εμπειρία σας όσα μέλη εχετε πάρει τετοια πιστοποίηση να μου πείτε αν σχετικά είναι εύκολο για έναν μέσο χρήστη διαδικτύου να έχει επιτυχία στις τρείς βασικές ενότητες που με ενδιαφέρουν , word , excel και internet .
anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Πιστοποιηση υπολογιστων εγω πηρα απο κεκ πριν απο καποια χρονια
Και η πιστοποιηση ειναι εφ ορου ζωης και δεν θελει
Οι εξετασεις ειναι πολλαπλης επιλογης...σε ρωταει ξερω γω πως αλλαζω γραμματοσειρα στο word και εσυ επιλεγεις την σωστη απαντηση....αυτοΕυχαριστώ και σένα φίλε μου για την απάντησή σου , η εξέταση είναι με την μορφή των ερωτήσεων ?? , δεν έχει την μορφή του στύλ ' μπές στο word και κανε αυτό ' . ???.
Είσαι ωραίος , μου 'φυγε ενα βάρος τώρα , μου 'λυσες μια βασική απορία τώρα .Πιστοποιηση υπολογιστων εγω πηρα απο κεκ πριν απο καποια χρονια
Οι εξετασεις ειναι πολλαπλης επιλογης...σε ρωταει ξερω γω πως αλλαζω γραμματοσειρα στο word και εσυ επιλεγεις την σωστη απαντηση....αυτο
anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Ψαξε καποιο κεκ η οτιδηποτε αλλο κανε μια ερευνα αγορας....καποια μπορει να εχουν εκπτωσεις για ανεργους η πολυτεκνους η οτιδηποτε αλλον....ρωτα κανεναν φιλο αν εχει ηδη την πιστοποιηση να σου πει απο που την πηρε....επισης καποια κεκ κανουν και μαθηματα εξ αποστασεωςΕίσαι ωραίος , μου 'φυγε ενα βάρος τώρα , μου 'λυσες μια βασική απορία τώρα .
Δυστυχώς δεν έχω κάποιον φίλο που πήρε την πιστοποίηση , απο τιμές έχω καταλήξει σχεδόν κάπου , λόγω του οτι είναι και σχεδόν δίπλα μου .Ψαξε καποιο κεκ η οτιδηποτε αλλο κανε μια ερευνα αγορας....καποια μπορει να εχουν εκπτωσεις για ανεργους η πολυτεκνους η οτιδηποτε αλλον....ρωτα κανεναν φιλο αν εχει ηδη την πιστοποιηση να σου πει απο που την πηρε....επισης καποια κεκ κανουν και μαθηματα εξ αποστασεως
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ειναι ερωτησεις σε υπολογιστη η πολλαπλης επιλογης ειτε καποια κινηση να μεταφερεις καποιο αρχειο να αλλαξεις καποιο διαστιχο κλπ εχει εξομειωτη να προπονηθεις και βιβλιο να διαβασεις ειναι ευκολο σχετικα αμα εχεις λιγη εμπειρια σε ms office suiteΚαλησπέρα , δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο θέμα για αυτήν την κατηγορία , αν υπάρχει να μεταφερθεί η απορία μου εκεί . Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω πιστοποίηση ECDL ή κάποια άλλη παρόμοιας αξίας , κανοντας την έρευνα μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως γίνονται οι εξετάσεις και πιο 'πρακτικά ' σε τι θα εξεταστώ . Θα ήθελα την εμπειρία σας όσα μέλη εχετε πάρει τετοια πιστοποίηση να μου πείτε αν σχετικά είναι εύκολο για έναν μέσο χρήστη διαδικτύου να έχει επιτυχία στις τρείς βασικές ενότητες που με ενδιαφέρουν , word , excel και internet .
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.559
- Πόντοι
- 206
πήρα τον μαρτιο την σχετική πιστοποιηση σε τοπικη σχολη. ενταξει μου φάνηκε παιχνιδι το πρακτικο της εξετασης και την ύλης, αν και νευρίασα που ήμουν υποχρεωμενος να χειριστω ξανά υπολογιστη με παράθυρα και η εξέταση να ειναι σε αυτα. αυτό με κούρασε πιο πολυ.το απιστευτο της υποθεσης είναι στην ενοτητα ιντερνετ εξεταζεσαι στον πεθαμένο internet explorer!!!!
το μονο δυσκολο είναι να καταλαβαίνεις τι θέλουν οι ερωτησεις. μπορει να το ξερεις εμπειρικά αλλα η ερωτηση στο ιδιο πράγμα που ξερεις να μοιάζει ακαταλαβιστικη. πχ "μεταφερετε το τάδε τμημα κειμενου" δηλαδη αποκοπη.
αν δώσεις εξετάσει με το σύστημα ACTA οπως έδωσα εγω οι ερωτήσεις πραγματικά ειναι λιγο περιεργες.
το μονο δυσκολο είναι να καταλαβαίνεις τι θέλουν οι ερωτησεις. μπορει να το ξερεις εμπειρικά αλλα η ερωτηση στο ιδιο πράγμα που ξερεις να μοιάζει ακαταλαβιστικη. πχ "μεταφερετε το τάδε τμημα κειμενου" δηλαδη αποκοπη.
αν δώσεις εξετάσει με το σύστημα ACTA οπως έδωσα εγω οι ερωτήσεις πραγματικά ειναι λιγο περιεργες.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε τι το θες το χαρτί ποιος στο ζητάει?
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε τι το θες το χαρτί ποιος στο ζητάει?
Πολλες προκυρηξεις ΑΣΕΠ ζητανε ECDL, πχ
Δημόσιο, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις ζητούν ECDL. Τι σημαντικό πρέπει να προσέχετε
Για να προλάβετε τις προκηρύξεις που θέλετε μπορείτε να αποκτήσετε το ECDL εντός 3 εβδομάδων ή εντός 10 ημερών
www.alfavita.gr
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Το δυστύχημα για τους νέους που θέλουν να δουλέψουν με ms office, είναι ότι είναι πλέον συνδρομητικά με λογαριασμό outlook. Εγώ ακόμα έχω το office από cd του 2007 το οποίο κάνει ακόμα τη δουλειά του. Τώρα πρέπει να πληρώσεις για να εξασκηθείς ή να είσαι σε δουλειά γραφείου
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
στον ιδιωτικό τομέα αυτές οι πιστοποιήσεις πόσο χρήσιμες είναι; αν περισσεύουν χρήματα αξίζει τον κόπο,ή μονο για αν πας να δουλέψεις δημόσιο το χρειάζεσαι πραγματικά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις