Νέα

Πιστεύω οτι μπορούμε να το κάνουμε αυτό....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Την Δευτερα 10/5/2011 άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι έναν 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 05:00 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Αναρωτιεμαι ομως για την γυναικα, μητερα και χηρα,
που εχει να αναθρεψει μονη της πλεον, δυο ανηλικα παιδια....

Θα επρεπε καπως το κρατος να δωσει μια οικονομικη ενισχυση με την μορφη χορηγιας τουλαχιστον μεχρι τα παιδια να συμπληρωσουν το 18ο ετος ηλικιας τους.....

Αλλα δυστυχως κρατος δεν υπαρχει....

η να γινει καποιος ερανος απο την εκκλησια για να εξασφαλιστει η ασφαλη διαβιωση εστω των παιδιων και η οποια σπουδη ακολουθησουν μεθαυριο ....

Αλλα δυστυχως και η εκκλησια δεν προβλεπει τετοιες αγαθοεργιες

Σκεφτηκα λοιπον οτι μπορουμε να προσφερουμε κατι καλο σε αυτην την οικογενεια....

Το σκεπτικο μου εχει ως εξης ....

Ειμαστε μια δυναμη εδω 100.000 μελων τα οποια ξοδευουν αρκετα χρηματα για σαρκικες απολαυσεις ...

Αν λοιπον ο καθενας απο εμας μια φορα στερουταν την απολαυση αυτη και εδινε το ποσον αυτο εκει....
θα εξασφαλιζε 3 ψυχες ισως για ολη την υπολοιπη ζωη τους, εξασφαλιζοντας και ενα καλυτερο μελλον
για τα παιδια αυτα μαζι με τις οποιες σπουδες τους.....

Εγω μπορω να προσφερω 100 ευρω με την καρδια μου...
Αυτα ομως απο μονα τους δεν κανουν τιποτα, χωρις την εισφορα αλλων μελων.

Δικηγορους εχει το σαιτ να αναλαβουν μια τετοια πρωτοβουλια, μαζι με καποιον συμβολαιογραφο, δεν ξερω τι αλλο μπορει να χρειαζεται μια τετοια κινηση, ωστε να ειναι απολυτα ασφαλης νομικα

Σκεφτητε οτι .....

Ειναι πολυ δυσκολο να μεγαλωσουν παιδια χωρις την παρουσια του πατερα τους.......
η εστω χωρις καποια πατρικη φιγουρα πλαι τους...
και μονη της μια γυναικα πολυ δυσκολα μπορει να τα φερει βολτα ειδικα οταν το ενα παιδι ειναι και νεογεννητο

Πιστευω οτι υπαρχουν μελη που μπορουν να υλοποιησουν αυτη την σκεψη μου εδω πραττοντας και ενα καλο.....

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
μεσα. καποιος μονο να το συντονισει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με συγχωρεις τυπε...

με χιλια παω την προταση σου και θα ειμουν μεσα εαν ηταν σε εφαρμογη

μην ξεχνας ομως οτι εδω, εκει, γενικα στην Ελλαδα

ο εγωισμος ειναι το παν  ;) ;) ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Μάγκες εγώ πιστεύω ότι και 10 ευρώ να δώσει καθένας από τα μέλη του σάιτ θα μαζευτεί πολύ καλό ποσό ;) ;).Βέβαια δεν είναι όλα τα μέλη ενεργά από αυτά που αναγράφονται πάνω,αλλά σίγουρα θα είναι μια καλή βοήθεια στην οικογένεια :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λες μαλακιες.

Αν δεν ειχε ΤΥΧΕΙ να διαβασεις για τον φονο αυτου του ανθρωπου ουτε που θα ειχες ευαισθητοποιηθει ουτε τιποτα.

Τοσα παιδια υπαρχουν, ορφανα, τοσα ιδρυματα, τοσοι ανθρωποι που πεινανε κλπ, βγες μια μερα και ΨΑΞΕ, και θα βρεις να βοηθησεις, χωρις να χρειαστει να γραψεις εδω μεσα για να δειξεις ποσο ΔΗΘΕΝ φιλεσπλαχνος εισαι.

Αντε με τον καθε καραγκιοζη που επειδη διαβασε μια εφημεριδα τον επιασε ο πονος για τον συνανθρωπο του.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
με συγχωρεις τυπε...

ο εγωισμος ειναι το παν  ;) ;) ;)
Ο εγωισμος εδω δεν χωραει φιλε μου.....
Εγωισμος για ποιο πραγμα ?
Απλα τα πραγματα..... ολα γινονται με την βουληση μας....

Περιμενω την εμπρακτη στηριξη των μελων

Επισκέπτης
Λες μαλακιες.

Αν δεν ειχε ΤΥΧΕΙ να διαβασεις για τον φονο αυτου του ανθρωπου ουτε που θα ειχες ευαισθητοποιηθει ουτε τιποτα.

Τοσα παιδια υπαρχουν, ορφανα, τοσα ιδρυματα, τοσοι ανθρωποι που πεινανε κλπ, βγες μια μερα και ΨΑΞΕ, και θα βρεις να βοηθησεις, χωρις να χρειαστει να γραψεις εδω μεσα για να δειξεις ποσο ΔΗΘΕΝ φιλεσπλαχνος εισαι.

Αντε με τον καθε καραγκιοζη που επειδη διαβασε μια εφημεριδα τον επιασε ο πονος για τον συνανθρωπο του.
ασχετο.... >:( >:( >:((σ'εσενα παει αυτο)

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Μάγκες εγώ πιστεύω ότι και 10 ευρώ να δώσει καθένας από τα μέλη του σάιτ θα μαζευτεί πολύ καλό ποσό ;) ;).Βέβαια δεν είναι όλα τα μέλη ενεργά από αυτά που αναγράφονται πάνω,αλλά σίγουρα θα είναι μια καλή βοήθεια στην οικογένεια :grin:

Αυτο λεω

ολα τα υπολοιπα ειναι παπαρολογιες......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ο εγωισμος εδω δεν χωραει φιλε μου.....
Εγωισμος για ποιο πραγμα ?
Απλα τα πραγματα..... ολα γινονται με την βουληση μας....

Περιμενω την εμπρακτη στηριξη των μελων

Κατσε βγες στο δρομο και ψαξτην μονος σου ρε και μην περιμενεις να μαζεψεις δηθεν κοσμο και μετα να το ριξετε ολοι μαζι στη φιλολογια.

ΗΔΗ υπαρχουν ατομα που πεινουσαν πριν πεθανει ο 44χρονος και χρειαζοντουσαν αναγκη, τοτε που ησουν?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
με συγχωρεις τυπε...

ο εγωισμος ειναι το παν  ;) ;) ;)χ
Τι σχέση έει ο εγωισμός; Ας βεβαιωθεί ένας λογαριασμός στο όνομα της γυναίκας του θύματος και όλοι μπορούν να βάλουν 10-20 ερ.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Κατσε βγες στο δρομο και ψαξτην μονος σου ρε και μην περιμενεις να μαζεψεις δηθεν κοσμο και μετα να το ριξετε ολοι μαζι στη φιλολογια.

ΗΔΗ υπαρχουν ατομα που πεινουσαν πριν πεθανει ο 44χρονος και χρειαζοντουσαν αναγκη, τοτε που ησουν?
δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες.....
ομως ειναι αδυνατον να τους βοηθας ολους.....
δεν επιδιωκω κατι απο αυτο....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες.....
ομως ειναι αδυνατον να τους βοηθας ολους.....

Ποιος ειπε για ολους?

Ηδη υπηρχαν πριν τον θανατο του τυπου αυτου ΤΟΣΟΙ που ηθελαν και θελουν ακομα βοηθεια.

Κοωψε λοιπον τα δακρυβρεχτα θρεντς, και βοηθα εμπρακτα. Εναν, δυο, τρεις, οσους μπορεις.

Επισκέπτης

Έτσι.
Όποιος γουστάρει να βοηθήσει κάπου το κάνει ήδη και χωρίς λεζάντες και μαλακίες.
Έλεος με τη σελέμπριτι φιλανθρωπία..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειπε τη μογγολια του ο μογγολος και καθεστε και απαντατε σοβαρα  :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έτσι.
Όποιος γουστάρει να βοηθήσει κάπου το κάνει ήδη και χωρίς λεζάντες και μαλακίες.
Έλεος με τη σελέμπριτι φιλανθρωπία..
Ποια σελέμπριτι φιλανθρωπία; Ο άνθρωπος πήρε μία πρωτοβουλία, να πει κάτι. Που είναι το πρόβλημα;

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
φίλε Δημήτρηςς
ξεκαθαρίζω πως λυπάμαι για το παλικάρι και για το κράτος που παραδίδουμε όλοι μας στα παιδιά του
ομως δεν ηταν κάποιος φτωχός είχε καλή δουλειά και η χήρα είναι γιατρός. Αυτό βέβαια δεν το γράφω
με εμπάθεια, ισα ίσα που με λυπεί ακόμη περισσότερο γιατι αν κατάλαβα καλά ο άνθρωπος αυτός ήταν
αυτός που στο χωριό μου τον λέμε νοικοκύρης. Παρολ'αυτά δεν νομίζω πως το πρόβλημα της οικογένειας
θα είναι το οικονομικό.Πάντως φτωχοί υπάρχουν, αν εχει κανείς καμιά ιδέα καλή και διαφανή προσωπικά
εδώ είμαι.
Υ.Γ Σε έχω κόψει από πόστ σου πως είσαι καλός κ συναισθηματικός τύπος.
Υ.Γ2 Είσαι ακόμη παρθένος?  :2funny:

Επισκέπτης
Αγαπητε Δημητρη τελικα εισαι ή πολυ χαζος ή θυμα της επικαιροτητας. Υπαρχουν απειρα παιδια που μεγαλωνουν χωρις καποιον απο τους γονεις τους. Υπαρχουν χιλιαδες οικογενειες στην Ελλαδα που στερουνται τα βασικα. Μπορουμε να κανουμε κατι για αυτους ? Μπορει η ιδιωτικη πρωτοβουλια να δωσει λυσεις στα προβληματα τους. ΟΧΙ. Η ιδιωτικη πρωτοβουλια ειναι καλη αλλα δεν λυνει τα προβληματα. Το πολυ πολυ να κανει αυτους που προσφερουν να φαινοντε καλοι. Βλεπε Βαρδινογιαναιους που φτιαξαν ενα νοσοκομειο και μας το παιζουν ευεργετες ενω στην πραγματικοτητα ενδιαφερονται για την υστεροφημια τους. Υπαρχει κρατος ας αναλαβει τις ευθυνες του. Ο ανθρωπος που σφαξαν ειναι θυμα της κρατικης αδιαφοριας που αφησε το κεντρο της Αθηνας να γινει ζουγκλα. Οι κυβερνησεις του ΠιΑΣΟΚ και της ΝΔ ευθυνονται για τα χαλια της Ελλαδας. Αν ειχαν λιγη τσιπα αυτοι θα πρεπει να φροντισουν για αυτα τα παιδια και τη μανα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom